| Shta se desilo?? | |
|
+2^^LoOdA zA mArKoM^^ CristianoRonaldoGirl 6 posters |
Author | Message |
---|
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: Shta se desilo?? Tue Jan 15, 2008 11:36 am | |
| Izvinite shto owo owde pishem,nizam znala gde, ali shta se desilo sa forumom www.rebelde-forum.forumotion.com | |
|
| |
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: Shta se desilo?? Tue Jan 15, 2008 3:55 pm | |
| E to sam i ja videla!! Katja el si to ti???? Jao nemam pojma pise The administrator of this forum is processing a maintenance. You can’t access this forum for the moment. For more details, contact the administrator of this forum. To mi je bio omiljeni forum !!!! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Sta da radimo Katja???? | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: Re: Shta se desilo?? Tue Jan 15, 2008 3:58 pm | |
| Neznam...Forum je bio hakowan...Sada ga verovatno uredjuju i zato nemozemo da udjemo.. | |
|
| |
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: Shta se desilo?? Tue Jan 15, 2008 5:58 pm | |
| Da!!! hehehhee sada moze! Dobro je !!!!! :D | |
|
| |
$Roberta$
Number of posts : 668 Age : 29 Location : Kovin Hoby : Aikido Humor : u sosu sam cufta Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-26
| Subject: Re: Shta se desilo?? Fri Jan 18, 2008 3:03 pm | |
| Meni nece adresu da otvori... | |
|
| |
*~Ketty Girl~*
Number of posts : 1191 Age : 28 Location : On scene with my band "Stars" Hoby : Dance!!!! Icon : About you : Druzeljubiva,pametna,duhovita,lepa,jednom recju !!!! Registration date : 2007-12-29
| Subject: Re: Shta se desilo?? Fri Feb 01, 2008 12:53 am | |
| meni hoce,ja sam regovana na ovaj forum,ali sam zaboravila korisnicko ime i lozinku,smrc | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Shta se desilo?? Fri Feb 01, 2008 2:49 pm | |
| meni otje i reedowno ga posetjujem!! | |
|
| |
*~Ketty Girl~*
Number of posts : 1191 Age : 28 Location : On scene with my band "Stars" Hoby : Dance!!!! Icon : About you : Druzeljubiva,pametna,duhovita,lepa,jednom recju !!!! Registration date : 2007-12-29
| Subject: Re: Shta se desilo?? Sat Feb 02, 2008 4:33 pm | |
| Ja sam stvarno davno se regovala na njega,ali posto nisam mogla da idem na net,modem me je zezao,yaboravila sam!!!Stvarno sam bedna,a forum je extra stvarno!!!! | |
|
| |
rbd4ever
Number of posts : 3882 Age : 28 Location : BG Hoby : slusanje muzike Humor : ok Icon : About you : Obozavam RBD Registration date : 2007-12-22
| Subject: Re: Shta se desilo?? Sun Feb 03, 2008 7:21 pm | |
| i ja mislim da sam regovana na taj... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Shta se desilo?? | |
| |
|
| |
| Shta se desilo?? | |
|