| Administratori owog foruma... | |
|
+6Roberta Pardo Rey ~Rebelde y loca~ Mica93/2 RBD#MIA **Wanna~Play** Ema 10 posters |
|
Author | Message |
---|
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Administratori owog foruma... Fri Nov 02, 2007 2:21 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Administratori owog foruma... Fri Dec 14, 2007 10:39 am | |
| Dakle,sad nam se broj admina znatno powecjao,umesto da imamo 4,sad imamo 7!
Ja se samo nadam da cje nowi admini biti redowni,jer nezzelim nikog da skidam sa pozicije... :) | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: Administratori owog foruma... Sun Dec 16, 2007 12:04 am | |
| Ema,ja sam trenutno malo zauzeta,pa mozda necu bas jako cesto dolaziti....Trudicu se maksimalno koliko mogu,vazi? | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Administratori owog foruma... Sun Dec 16, 2007 1:13 am | |
| | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: Administratori owog foruma... Sun Dec 16, 2007 3:33 pm | |
| Evo nas... E,napravila sam onaj forum,ali malo je drugacije nego sto smo se dogovorile,jer sam imala bolju ideju... Poslacu ti adresu preko pm-a i objasniti o cemu je i sve... | |
|
| |
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: Administratori owog foruma... Mon Dec 17, 2007 4:35 pm | |
| E ljudi ja samo zelim nesto da prdlozim! Mislim da bi bilo bolje da nema spama ovako je bas glupo! | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Administratori owog foruma... Mon Dec 17, 2007 4:43 pm | |
| - ~Gatita Mai~ wrote:
- Ema,ja sam trenutno malo zauzeta,pa mozda necu bas jako cesto dolaziti....Trudicu se maksimalno koliko mogu,vazi?
Wazzi! :) | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Administratori owog foruma... Mon Dec 17, 2007 4:44 pm | |
| - ~Gatita Mai~ wrote:
- Evo nas...
E,napravila sam onaj forum,ali malo je drugacije nego sto smo se dogovorile,jer sam imala bolju ideju... Poslacu ti adresu preko pm-a i objasniti o cemu je i sve... S kime si ga naprawila?? | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
| Subject: Re: Administratori owog foruma... Tue Dec 18, 2007 1:54 am | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Administratori owog foruma... Tue Dec 18, 2007 4:04 pm | |
| | |
|
| |
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Administratori owog foruma... Mon Dec 31, 2007 7:45 pm | |
| - *aNaHi SwEeT gIrL* wrote:
- Evo nas...
E,napravila sam onaj forum,ali malo je drugacije nego sto smo se dogovorile,jer sam imala bolju ideju... Poslacu ti adresu preko pm-a i objasniti o cemu je i sve... Ok ! | |
|
| |
| Subject: Re: Administratori owog foruma... Mon Dec 31, 2007 8:26 pm | |
| - AdMiN EmArObErTa wrote:
- axa,o chemu??
O RBD La Familia! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Administratori owog foruma... | |
| |
|
| |
| Administratori owog foruma... | |