| Smajliji i Avatari | |
|
+25!(=HiP-hOp GiRl=) Funky Angel *barbie'n'fashion girl* ~*~ AnA ~*~* Klara. __Black_lady__ ~*Mici*~ Roberta Pardo Rey Love.And.Death CristianoRonaldoGirl ^^LoOdA zA mArKoM^^ *~Ketty Girl~* **Wanna~Play** *AnNy mY bItCh 4eVeR* ~RBD girl forever~ *S~u*N~c*E~ ~*Dulce*Maria*~Zana~ roberta_bg None95 Mionitza Ema *~TEDDY~DANCER~* rbd4ever ...Wera...diva... ~AnnY TinkerbelL~ 29 posters |
|
Author | Message |
---|
~*Dulce*Maria*~Zana~
Number of posts : 320 Age : 28 Location : Mexico City Hoby : slusanje muzike Humor : xexexexe Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-04
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Wed Feb 20, 2008 11:00 pm | |
| da!!! Nemojte da ih sklanjate! | |
|
| |
rbd4ever
Number of posts : 3882 Age : 28 Location : BG Hoby : slusanje muzike Humor : ok Icon : About you : Obozavam RBD Registration date : 2007-12-22
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Wed Feb 20, 2008 11:04 pm | |
| MOLIM VASSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Wed Feb 20, 2008 11:26 pm | |
| a kako se dodaju nowi owi su bash extra a sto da ne dodajemo swaki nowi josh bolji | |
|
| |
~RBD girl forever~
Number of posts : 147 Age : 29 Location : ...pokretna stolica... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-02-21
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 1:15 am | |
| Da bas su Extra! | |
|
| |
rbd4ever
Number of posts : 3882 Age : 28 Location : BG Hoby : slusanje muzike Humor : ok Icon : About you : Obozavam RBD Registration date : 2007-12-22
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 10:23 am | |
| - dulcesunce wrote:
- a kako se dodaju nowi owi su bash extra a sto da ne dodajemo swaki nowi josh bolji
| |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 3:25 pm | |
| - rbd4ever wrote:
- dulcesunce wrote:
- a kako se dodaju nowi owi su bash extra a sto da ne dodajemo swaki nowi josh bolji
| |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 3:26 pm | |
| | |
|
| |
*AnNy mY bItCh 4eVeR*
Number of posts : 1314 Age : 30 Humor : xexexexexexe............... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-21
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 3:28 pm | |
| - dulcesunce wrote:
- rbd4ever wrote:
- dulcesunce wrote:
| |
|
| |
rbd4ever
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 3:31 pm | |
| - dulce_n i n @ wrote:
- dulcesunce wrote:
- rbd4ever wrote:
- dulcesunce wrote:
da!!! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 3:42 pm | |
| - rbd4ever wrote:
- dulce_n i n @ wrote:
- dulcesunce wrote:
- rbd4ever wrote:
- dulcesunce wrote:
da!!! cekamoooooooo odgovorrrrrrrr | |
|
| |
~*Dulce*Maria*~Zana~
Number of posts : 320 Age : 28 Location : Mexico City Hoby : slusanje muzike Humor : xexexexe Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-04
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 5:34 pm | |
| - dulcesunce wrote:
- rbd4ever wrote:
- dulce_n i n @ wrote:
- dulcesunce wrote:
- rbd4ever wrote:
- dulcesunce wrote:
|
| |
rbd4ever
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 5:37 pm | |
| - ~*Dulce*Maria*~Zana~ wrote:
- dulcesunce wrote:
- rbd4ever wrote:
- dulce_n i n @ wrote:
- dulcesunce wrote:
- rbd4ever wrote:
- dulcesunce wrote:
|
| |
~*Dulce*Maria*~Zana~
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 5:40 pm | |
| | |
|
| |
rbd4ever
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 5:44 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 9:05 pm | |
| ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee viseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ludimmmmmmmmmmmmmmmmm | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 10:38 pm | |
| - dulcesunce wrote:
- mi cekamo odgovor
A za sxta odgowor bre?? | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 11:06 pm | |
| Pa da li ćete da brišete smajliće. | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 11:07 pm | |
| Pa netjemo,odawno ix je anja postawila,i odawno sam rekla da netju brisati... | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 11:08 pm | |
| ne to - rbd4ever wrote:
- ~*Dulce*Maria*~Zana~ wrote:
- dulcesunce wrote:
- rbd4ever wrote:
- dulce_n i n @ wrote:
- dulcesunce wrote:
- rbd4ever wrote:
- dulcesunce wrote:
da!!! cekamoooooooo odgovorrrrrrrr nego ovo imam super smajlije pa zato pitam ovo | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 11:10 pm | |
| Ok.Sorry.Ja sam drugačije razumela. | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 11:11 pm | |
| ma nishta nego su neki na jedno islili a neki na drugo | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 11:11 pm | |
| - dulcesunce wrote:
- ne to
- rbd4ever wrote:
- ~*Dulce*Maria*~Zana~ wrote:
- dulcesunce wrote:
- rbd4ever wrote:
- dulce_n i n @ wrote:
- dulcesunce wrote:
- rbd4ever wrote:
- dulcesunce wrote:
da!!! cekamoooooooo odgovorrrrrrrr nego ovo imam super smajlije pa zato pitam ovo Znam,ali netjemo mnogo takwix da stawljamo jer se onda kad neko otje da pisxe poruku prewisxe dugo ucxitawa... | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 11:16 pm | |
| pa mozemo samo neke jer su stvarno extra samo kako da to uradimo ili mi ovako kazi li na pm jel si procitala pm od mene | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 11:25 pm | |
| Jesam... E,p nemogu da dodaju smajlije cxlanowi,wetj samo admini... Tako da,et odgowor ako sam doro razumela... | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Smajliji i Avatari Fri Feb 22, 2008 11:27 pm | |
| a mogu da ti posaljem sutra pa tebi ako se swidjaju dodaj ako ne nema veze a sta kazes???a,a,a | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Smajliji i Avatari | |
| |
|
| |
| Smajliji i Avatari | |
|