| Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! | |
|
+13naca007 None95 *~TEDDY~DANCER~* Funky Angel *~Ketty Girl~* Ema roberta_bg ~AnnY TinkerbelL~ *barbie'n'fashion girl* mina95 *Beautiful Any* joka94 ^^LoOdA zA mArKoM^^ 17 posters |
|
Author | Message |
---|
*Beautiful Any*
Number of posts : 588 Age : 29 Location : Na teniskim turnirima *igram* Hoby : klizanje,gledanje Rebelde... Humor : :) hehe Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Sun Feb 10, 2008 7:12 pm | |
| - Serbian Anahi wrote:
- Dajte molim vas, pa to su ciste izmisljotine. Da je istina, ne samo sto bi bilo na vestima Mexica, nego i svih vesti sirom sveta...
u pravu si.. | |
|
| |
naca007
Number of posts : 249 Age : 30 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-02-08
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Sun Feb 10, 2008 9:26 pm | |
| To nije istina , ta prica kruzi vec mesec dana , a Chris je u bolnici jer se onesvestio na nekom koncertu | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Sun Feb 10, 2008 9:30 pm | |
| Da stwarno nemogutje je jer je Chris bio swe wreme u bolnici,i nije swakako mogao da wozi,a bio je u hospital samo zbog dehidracije...ti su anti fanowi rebelde-a iskoristili da bi izmislili s,rt cxlanowa RBD-a! | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Sun Feb 10, 2008 9:57 pm | |
| Prica kruzi mesec dana?????!!!!I nema nikakvih dokaza???!!Xaxaxaxaxaxaxaxa...Pa ne znam koji idiot bi onda poverovao... | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Mon Feb 11, 2008 4:59 pm | |
| | |
|
| |
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Mon Feb 11, 2008 5:57 pm | |
| Evo snimak kad se Cris onesvestio!! https://www.youtube.com/watch?v=3SFNkEWSamo
hahahahaha bas smesno zar ne? | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Mon Feb 11, 2008 5:57 pm | |
| - mina95 wrote:
- MA LAZ JE NEMA FRKE!!!!!!!!!!!!! :dosadno...:
| |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Mon Feb 11, 2008 5:59 pm | |
| | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Mon Feb 11, 2008 6:02 pm | |
| | |
|
| |
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Mon Feb 11, 2008 6:04 pm | |
| Sta je bre laz stavaro je pao!!!! | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Mon Feb 11, 2008 6:06 pm | |
| Pa sto se onesvestio...Jadan....Al sreca,nista mu nije,ok je... | |
|
| |
Mionitza
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Mon Feb 11, 2008 6:07 pm | |
| Pa onda je dobro............ | |
|
| |
joka94
Number of posts : 205 Age : 30 Location : ~*~Siempre en corazon de Ucker~*~ Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-13
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Mon Feb 11, 2008 10:34 pm | |
| Jeste sada je dobro,na srecu!Ali stwarno se oneswestio na sred koncerta-sigurno mu nesto nije bilo dobro! | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Tue Feb 12, 2008 1:19 am | |
| bas mi je zao ali dobro sad je ok!!! | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Tue Feb 12, 2008 2:34 pm | |
| - ~*#Nole's girlfriend#*~ wrote:
- mina95 wrote:
- MA LAZ JE NEMA FRKE!!!!!!!!!!!!! :dosadno...:
Ali kako mi ga je zao shto je tako pao i to uopshte smeshno!! | |
|
| |
Mionitza
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Tue Feb 12, 2008 6:20 pm | |
| Pa ja nisam znal da je Chris pao!Ali da su poginuli to je LAZ!!!!!!!!! | |
|
| |
~Kaca Pardo the streets~
Number of posts : 298 Age : 31 Location : Podgorica Hoby : Ples Humor : Ha,ha,ha Icon : About you : Tvrdoglava................................i jos mnogo toga.....volim Rbd,Us5,Paramore,Seranove,....... Registration date : 2007-12-18
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Tue Feb 12, 2008 8:53 pm | |
| | |
|
| |
None95
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Tue Feb 12, 2008 9:24 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Tue Feb 12, 2008 11:09 pm | |
| ne moze.ja necu da je tako i nije tako ne moguce da su poginuli daj boze da je to samo jedna glupa sala ili laz :zwonchica: | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Wed Feb 13, 2008 3:36 pm | |
| Na esmasu pise samo za Chrisa, znate vec, ono da je dehidrirao na koncertu. A nigde na celom internetu ne pise da su poginuli! Da jesu, pa to bi bila vest godine!!! Ali mnogi kazu da je istina! Meni su drugarice danas rekle da SU POGINULI ANNIE I CHRIS! Necu ni da mislim sta bi bilo da je istina!!! | |
|
| |
dulce_RBD girl
Number of posts : 32 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-13
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Wed Feb 13, 2008 6:16 pm | |
| prwo sam chula da je u awionu podmetnuta bomba u kojoj su oni bili.i u kritichnom su stanju!pa sam onda chula da je to obichna izmishljotina...mislim da to nije tachno,wjerujem prije esmas... | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Wed Feb 13, 2008 6:52 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| |
| |
*barbie'n'fashion girl*
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Wed Feb 13, 2008 8:45 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! Wed Feb 13, 2008 9:16 pm | |
| sad se vec bolje osecam pa jel im nije nista normalni su nista im se nije desilo od ovoga sto su pisali | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! | |
| |
|
| |
| Nemoguce hitnoooooooooooo udjite! | |
|