|
| natprirodna bica | |
|
+10$Roberta$ *Robertita* **Wanna~Play** fairy Love.And.Death Ema Mionitza rbd4ever None95 *S~u*N~c*E~ 14 posters | |
Author | Message |
---|
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: natprirodna bica Sun Feb 17, 2008 2:41 pm | |
| V I L E N J A C I Vilenjaci su stvorenja 15 cm visoka, vole plesati, mrze odjeću, a za učinjenu uslugu rado će primiti dar u obliku mlijeka ili hrane. Rado pomažu seljacima na farmama i starim ljudima koje često puta znaju zabavljati svojim plesom, pjesmom i smijehom. Oni koji iznevjere povjerenje vilenjaka, vilenjaci se mogu vrlo okrutno i bespoštedno osvećivati.
Vilenjaci imaju tamnu put. Žive u zajednicama, klanovima unutar humaka, pored rijeka ili pored mora. Klanovi se međusobno vrlo razlikuju u karakteru, običajima i životnim navikama. Vilenjaci su izuzetno lukavi i zajedno s njihovim magičnim moćima to čini njihovo najjače oružje.
Vilenjaci su došli na zemlju jer su bili previše dobri za Pakao, a previše loši za Raj. U 12. Stoljeću u Engleskoj postojalo je vjerovanje da se djeca koja umru bez krštenja nakon smrti pretvaraaju u vilenjake.
Još jedna legenda o nastanku vilenjaka govori o tome kako je, nakon što su protjerani iz Raja, Bog posjetio Evu i Adama. Eva je u to vrijeme umivala svoju mnogobrojnu djecu. Kad je Bog pozove zahtijevajući da mu dovede djecu, ona povede samo umivene, a prljave sakrije jer se sramila pokazti mu male zamazance.
Na pitanje da li su to sva njena djeca ona odvrati potvrdno. To naljuti Boga koji je znao sve, te on odredi da od tada ono što čovjek sakrije od Boga, Bog će sakriti od čovjeka. Tako su neumivena djeca postala nevidljiva. Zbog toga su vilenjaci i dan danas nevidljivi za sve ljude, osim onih koji imaju posebne sposobnosti.
Poznato je i rašireno vjerovanje da gdje god vilenjak prođe ostavlja za sobom trag vilinske prašine. Neki ovaj fenomen objašnjavaju određenim oblikom prirodnog fluorescentnog plina ili neke slične materije koju vilenjaci pokupe prelazeći iz svijeta vila u svijet ljudi.
Vilenjaci su poznati po tome što vrlo vješto izrađuju predmete od plemenitih metala. Stoga tijekom rada za zlatu i srebru na njima ostaje trag prašine nastao pri njihovoj obradi. Za razliku od nekih vrsta vila, vilenjaci nemaju krila i ne lete, pa stoga svaki let vilenjaka možemo pripisati magiji ili levitaciji. | |
| | | None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: natprirodna bica Sun Feb 17, 2008 3:00 pm | |
| | |
| | | *S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: natprirodna bica Sun Feb 17, 2008 3:11 pm | |
| | |
| | | *S~u*N~c*E~
| Subject: Re: natprirodna bica Sun Feb 17, 2008 3:17 pm | |
| PRIZIVANJE DUHOVA Sedmero teenagera su prije nekoliko godina iz razonode odlučili prizivati duhove. Nisu znali kog aprizivaju. Jedan od tih teenagera ima bioenergiju pa je na seansu ponio svoj gorski kristal. On je ujedno bio i medij.
[i]U početku nisu imali baš puno sreće s prizivanjem duhova. Nakon nekoliko pokušaja prizivanja, uspjeli su prizvati duha. Uspjeli su uspostaviti komunikaciju. Prvo što se dogodilo je što su popucale sve žarulje u kući. Medij ga je uspio upitati zašto je ljut, jer je u sobi postalo hladno i jezivo. Prvo su mislili da je sve to samo šala. Ritual su izvodili sa gorskim kristalom i slovima. Kada su ga ponovno upitali zašto je ljut, kristal se pomicao na slova: „Bit ćete kažnjeni“. Zatražili su ga da nešto učini ako je stvarno tu. U tom trenutku svaka čaša u kući je popucala. Nakon toga, teenagere je obuzeo strah. Shvatili su da su prizvali zlog duha. Medij je opet postavio pitanje zašto je ljut. A na to pitanje kristal se pomaknuo na slova:“Ovdje sam ubijen.“ Prije nego što su mu uspjeli postaviti sljedeće pitanje ponovno je odgovorio „Bit ćete kažnjeni“ i komunikacija je prekinuta. Svi su ostali izbezumljeni. Poslije su se svemu tome smijali.
Nakon toga sedam dana je bilo sve normalno. Onda su im se počele događati čudne stvari. Lupanje od ponoći do zore, koraci škripanje i grebanje po zidovima. Teenageri su se opet našli i shvatili da im se svima, njima sedemo, događaju iste stvari. Jedne večeri jedan od njih je nešto malo poslije pola noći, čuo korake kroz kuću, škripanje po zidovima i onda u jednom trenutku nešto mu je prišlo blizu. Vrata od sobe su se u tom trenutku otvorila i nešto je zagrebalo na štok od vrata. Izašao je iz sobe i ugledao je sjenu u dnevnom boravku kako sjedi u fotelji. Na stolu je plesala kao neka životinja, imala je rogovr na glavi i dlakave noge kao koza ili jarac i u trenutku kad ga je pogledao, prestao je plesati i pogledao ga, imao je crvene sjajne oči. Teenager je pokušao upaliti svjetlo, ali nije mogao. Od straha se nije mogao pomaknuti. Nakon par sekundi sve je to nestalo. Istu večer se nešto vrlo slično dogodilo djevojci koja je prisustvovala seansi. Čula je kako joj netko dolazi. Pomislila je da je to njen otac. U jednom trenutku vrata sobe su se naglo otvorila i njen pokrivač je pao sa nje. Pokušala se je okrenuti da vidi tko je, ali nije uspjela. Imala je osjećaj da ju je nešto uhvatilo za glavu i ne dajojo da se okrene, osjetila je dah na licu i vratu. Nije mogla ispustiti ni glasa. Nakon par sekundi ju je pustilo.
Teenageri su odlučili poduzeti nešto. Saznali su koga su prizvali. U toj kući živio je čovjek koj se bavio sotonizmom, prizivao je demone. U toj kući ubijen je 1966. Godine, zbog sumnje da je kriv za nestalu djecu i mučenje te djece. Bavio se crnom magijom. Lokalno stanovništvo govori da nikada nisu pronašli tijela te djece. Kažu i da su se iz te kuće znali čuti navečer plač, škripanje, koraci i lupanje. Tada je nestalo sedmero djece, isto onoliko koliko ih je i prizivalo tog duha. Poslije toga teenageri se više nisu čuli ni vidjeli, mnogi su se odselili i onda je sve to prestalo. Da li je sve ovo samo puka slučajnost ili ne, moja je preporuke da ne prizivate duhove jer nikad ne znate koga ćete prizvati. | |
| | | None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: natprirodna bica Sun Feb 17, 2008 3:20 pm | |
| ej bwe nemoj me plashish!! | |
| | | *S~u*N~c*E~
| Subject: Re: natprirodna bica Sun Feb 17, 2008 3:22 pm | |
| DOKAZ O POSTOJANJU DIVOVA??? Početkom 2005. Godine, grupa ruskih znanstvenika , sa profesorom Ernestom Muldasheyom na čelu organizirala je znanstveno-istraživačku ekspediciju u području Bliskog i Srednjeg istoka. Posjetivši mnoge interesantne arheološke lokalitete u Egiptu, Libanonu i Siriji, ruski su učenjaci pokušali otkriti najveće misterije ljudske civilizacije Iako do kraja nisu uspjeli i materijalnim dokazima potvrditi svoje znanstvene teze o prošlosti ljudskog roda, istraživanja su dovela do senzacionalnih nagovještaja. Istraživači su otkrili i locirali prastare grobnice divovskih ljudi o kojima govore stara predanja i biblijske legende. Ono što bi se moglo uzeti kao materijalna potvrda jest otkriće gigantskih otisaka ljudskih stopala koje su člnaovi ekspedicije otkrili i snimili u Siriji.
Dugo istraživanje profesora Muldasheyja je rezultiralo otkrivanjem nekoliko gigantskih grobnica u malom sirijskom gradu Alepu. Grobnice se smatraju muslimanskim svetim mjestom pa im pristup nije bio dozvoljen. Ekspedijcija je od sirijskih institucija tražila dozvolu da počnu iskopavanja, ali je nisu mogli dobiti.
Ali zahvaljujući jednom profesoru iz Alepa, uspjeli su locirati jednu od gigantskih grobnica. Ona je smještena na vrhu brda nekih 20 km od uništenog groblja. Lokalno stanovništvo od najstarijih vremena mjesto naziva „grobnicom od 7,5 metara dugog muškarca“. Div se navodno zvao Muhammad Veliki. Bio je neobična osoba, koja je bila upućena u mnoga tajna magijska znanja i vještine, a govorio je starim arapskim jezikom. Njegov život je završio tragično, ubijen je i sahranjen 20 km od Alepa.
Postoje brojni dokazi koji upućuju da su divovi zaista nekada živjeli na našoj planeti. U Aziji se može naići detaljan opis Buddhe, koji kaže da je bio vrlo visok, da je imao membraozne prste na rukama i nogama i da je imao 40 zuba.
Last edited by on Sun Feb 17, 2008 9:50 pm; edited 1 time in total | |
| | | None95
| Subject: Re: natprirodna bica Sun Feb 17, 2008 3:49 pm | |
| e mrzi me i jako su sitna slowa... | |
| | | *S~u*N~c*E~
| Subject: Re: natprirodna bica Sun Feb 17, 2008 9:50 pm | |
| | |
| | | rbd4ever
Number of posts : 3882 Age : 28 Location : BG Hoby : slusanje muzike Humor : ok Icon : About you : Obozavam RBD Registration date : 2007-12-22
| Subject: Re: natprirodna bica Mon Feb 18, 2008 11:15 am | |
| nije,ali vidim!Imacu nocne more! | |
| | | None95
| Subject: Re: natprirodna bica Mon Feb 18, 2008 1:14 pm | |
| ja otju kad napunim 2500 postowa dfa mi se menja rank! | |
| | | Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: natprirodna bica Mon Feb 18, 2008 1:59 pm | |
| iZMENILA sam nesto pa citajte! | |
| | | None95
| Subject: Re: natprirodna bica Mon Feb 18, 2008 2:25 pm | |
| | |
| | | Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: natprirodna bica Tue Feb 19, 2008 3:10 pm | |
| Jao,sanjatju te slike,bolje da ix ne gledam... | |
| | | Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: natprirodna bica Tue Mar 11, 2008 12:28 am | |
| | |
| | | fairy
Number of posts : 447 Age : 28 Location : Con estrellas... Hoby : Musica! Humor : 101% Icon : About you : bla,bla,bla.. Registration date : 2008-01-09
| Subject: Re: natprirodna bica Tue Apr 22, 2008 5:24 pm | |
| -pis macko! -peace baba! ahhahaha e sale covece kako se ti musko plasis,a ja zensko ne? | |
| | | Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: natprirodna bica Tue Apr 22, 2008 5:27 pm | |
| | |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: natprirodna bica Thu Apr 24, 2008 12:49 pm | |
| |
| | | **Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: natprirodna bica Sun Apr 27, 2008 12:01 am | |
| a imam milion slika natprirodnihbica.Ali ono tipa vile,sirene,nimfe,jednorozi....Mnogo mi se svidjaju,a i volim d acitam te mitove.Jednom cu sve da vam postavim.Da vidite kako su lepe slike..... | |
| | | *Robertita*
Number of posts : 559 Age : 29 Location : Vrsac Hoby : dancing Icon : About you : Ja sam Registration date : 2008-04-22
| Subject: Re: natprirodna bica Sun Apr 27, 2008 4:35 pm | |
| | |
| | | $Roberta$
Number of posts : 668 Age : 29 Location : Kovin Hoby : Aikido Humor : u sosu sam cufta Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-26
| Subject: Re: natprirodna bica Sun Apr 27, 2008 6:22 pm | |
| Ja obozavam te strahote..jednom sam na netu nasla nesto i sacuvala,to su price sa nazivima::::: ---Ema--- Neki teenageri smatraju kako je zanimljivo i zabavno noću se vukljat po groblju - na taj način utažujući žed za paranormalnim ili možda navalom adrenalina ili na kraju krajeva da bi ispali "face" (da, ima i takvih slučajeva). No, osim jeze, straha od pokoje sjenke moguće je da vas s groblja "nešto" i doprati kući. Nešto takvo se dogodilo jednoj teenagerki u Engleskoj. Pošto njeno ime nije navedeno nazvat ćemo je "po naški" Ema. Dogodilo se to prije kojih 30ak godina kada je Ema zajedno sa svojih par prijatelja, iz onog zadnjeg navedenog razloga, odlučila malo svojim veseljem narušiti mir i spokoj obližnjeg groblja. Na njenu žalost, "groblje" nije mirno i spokojno reagiralo na taj vandalizam. Jeza u njenom domu započela je tek nekoliko dana kasnije. Prvi znak da nešto ne valja bilo kad se probudila jedne noći, a prikaza starice sjedila je na stolici kraj njenog kreveta. Prema njenim pričama nije se radilo o poluprozirnom entitetu već o jasnom liku, a u tom trenutku nije osjetila da joj želi ikakvo zlo. Naravno da je ujutro kad se probudila na to gledala kao na čudan san. No taj njen "čudan san" nažalost je pokazao kako je više od produkta njene REM faze, jer se ta starica ponovo javljala, ponekad čak i usred bijela dana. Ponekad ju je lik starice pratio po kući lebdeći iznad tla, samo ju promatrajući, ne predstavljajući nikakvu prijetnju. Bar ne u početku. Jednog dana dok je spremala čaj, nevidljiva sila joj je u ruci "zavrnula" posudu u kojoj je bila pripremljena vruća voda za čaj s namjerom, kako Ema tvrdi, da ju polije tom vrućom vodom. Kako su pojavljivanja starice postala mnogo opasnija od one "faze" kada ju je samo promatrala - Ema je rekla svojoj majci što joj se događa. Nevjerica njene majke vrlo brzo je nestala kada je sama vidjela staricu u hodniku svoje kuće. Pratila ju je do sobe u kojoj je starica jednostavno nestala. No ne zadugo. Kada je Emina majka usisavala kuću nevidljiva sila joj je otela usisavač iz ruku, ponekad bi gurala vrata u suprotnom smjeru kad bi ih netko pokušao otvoriti ili zatvoriti, a noću bi jednoličan zvuk poput vrlo glasnog kapanja budio cijelo kućanstvo. No to nije bio zvuk kapanja u što ih je razuvjerio vodoinstalater pošto je pregledao cijelu kuću i nigdje nije našao curenje. Maltretiranje je postajalo sve intenzivnije. Od neobjašnjivih zvukova preko predmeta koji su se naočigled sami pomicali do događaja koji je prelio čašu. Dok je jednog dana sjedila sa svojim ocem, Ema je odjednom upala u stanje transa te počela pričati o nekom drugom životu kao kćer francuskog doktora iz 19. stoljeća. Nakon tog bizarnog događaja Ema je dobila i neke neobjašnjive psihičke moći - savijala je vilicu (baš interesantno kako se ne radi o, u ovakvom slučaju, vrlo često spominjanoj žlici) kad bi ju dodirnula. Nikakve istrage nisu uspjele dokučiti što se događalo u tom domu, a Emina obitelj se iselila. Čisto iz znatiželje, jednog dana Ema se vratila u svoj prazni dom. Stražnja vrata bila su razvaljena te je tuda ušla. Podignula je telefon koji je ležao na podu, a tada ju je nešto zgrabilo za vrat. Hladni, nevidljivi prsti su je gušili. Nekako se oslobodila i pobjegla glavom bez obzira, a takva znatiželja joj se nikad više nije javila. Jednom mi je prijatelj rekao da ako ćemo govoriti o dušama mrtvih koje se zadržavaju na Zemlji poslije smrti, zasigurno ih ne bi bilo na groblju pošto je tu tijelo doneseno nakon što ga je duša napustila. Ova priča očito pokazuje suprotno. Narušite im mir i neki bi vam se mogli i osvetiti. ---Jeziva priča iz susjedstva--- Filmovi poput nedavno odgledanog Silent Hill-a mogu biti jezivi do granice da se neki ljudi poslije filma boje zaspati bez upaljenog svijetla u sobi ili druge osobe pored sebe, no što kada sigurnu situaciju realnosti pomuti jedan neobjašnjiv događaj? Veli Varoš – stara jezgra Splita poznata je po svojim starim kućicama u kojima su se izmjenjivale mnoge generacije. Kućice koje su dugi niz godina ispraćale stare i dočekivale nove stanare, odolijevale su vremenu i time sačuvali jedan dio povijesti tog grada. I danas još uvijek stoje, stare, oronule no ipak pune života. Jedna od njih dom je jednog posve nesvakidašnjeg događaja i neočekivanog stanara. Naime jednoj od kćeri obitelji koja je stanovala u toj kućici jedna noć ostavila je mnogo pitanja i otkrila jedan novi strah. Usred noći se bila probudila i u svojoj sobi ugledala sjenu, obris nekoga kako stoji u sobi. Ne na način kako bi stajala njena majka ili drugi član obitelji kad bi ušao u sobu, taj obris je stajao u njenoj sobi usred noći, kao da nema nikakvog drugog posla. Noć je doba kada svi strahovi uzavru na najmanji poticaj, a prvi nagon joj je, kao što bi vjerojatno bio svakom u tom trenutku – sakriti se ispod pokrivača i uvjeriti sebe kako je to samo produkt njene mašte, te se nekako ponovo uspavat. I događaj bi ujutro vjerojatno zaboravila, da nije našla na neugodno iznenađenje. Njena dugačka plava kosa bila je odrezana, a vlasi spletene u pletenicu te stavljene ispod jastuka. Kćer nije mjesečarka te mogućnost da si je sama odrezala kosu i tamo je postavila otpada. Ukućani su vijest dočekali u čudu i jezi – naime u kuću nije provaljeno, a nitko od njih nije ni mentalni bolesnik, ni mjesečar da bi u ovoj situaciji našli logično rješenje. Rješenje su potražili u informaciji o prethodnim stanarima. U toj kući je stanarka prije njih umrla. Nisam upoznata da li se radi o prirodnoj smrti, niti o samoj stanarki, no kćer koja je doživjela to neugodno iskustvo posve je uvjerena da je obris koji je vidjela te noći bio obris te prethodne stanarke. Nasreću nikakvih dodatnih aktivnosti nije bilo poslije tog incidenta. Ukoliko je prethodni vlasnik život zapečatio u svom domu – promislite dvaput prije nego kupite takvu nekretninu – ne želite se valjda buditi uz neugodna iznenađenja poput ovog ili ne-daj-bože nečeg mnogo intenzivnijeg i sadistički nastrojenog? ---MAMA I CERKA--- Moj rodjak je dozivio sok od duhova i sad je malo na zivcima.Ziveo je u Nemackoj dugo vremena u jednom gradicu i posle se preselio u drugi stan malo bolji.Svako vece mu se pricinjavalo da neko hoce da mu otvori vrata od stana cula se kvaka.Par puta je zvao policiju ali nema nikoga i kazu mu ko moze uci u zgradu bez kljuca a stanari nisu.Posle nekoliko pocnu u stanu da se pojavljuju zvukovi cuje sudje kako se premesta,lupka,cuje korake.Bas je sav bio isprepadan.Posto je on muzicar i svira po kafanama uvek je gledao da ostaje do svanuca, posle svirke polako pakuje instrumente samo da bi dosao kuci kad svane.Par jutara nadje stvari na drugom mestu.Jedne veceri dosao je kuci oko 10 nije svirao i gledo je tv i prispalo mu se.Odjednom ga probudila neka lupnjava i glasovi.Saksija sa cvecem je pala sa stalaze i razbila se on je skocio da upali svetlo kad su dve zene pocele da govore POMOZI NAM,POMOZI NAM!On je onako sav prestravljen izleteo iz stana i poceo da zove upomoc.Svi stanari su istrcali i nisu mogli da poveruju u njegovu pricu i kazu mu da je sanjao,dok jedna zena koja vec duze vremena zivi u toj zgradi nije rekla da su u tom stanu ubijene majka i cerka porijeklom iz bivse Jugoslavije.Za vreme rata izbegle su u Nemacku i tu su upoznale jednog uglednog advokata (SVABO).Posto je cerka bila lepa i zgodna pocne se zabavljati sa njim.On je bio vrsnjak njene majke.Ali ta zamisao je navodno bila njene majke jer ih je on izdrzavao i placo stan.Kad su se one snasle i kad je cerka pronasla drugog sponzora on(advokat) uzme noz ode u stan kod njih dve i zakolje ih i posle sam se prijavi policiji.I taj njihov duh verovatno nije imao mira pa su njega proganjale da ih spasi jer je i on iz bivse juge.Dugo vremena nije mogao da spava i dan danas je zivcan.Duze vreme je posecivao psihijatra.Ali cim nesto susne on se trza. KAD TRAZITE STANOVE I KUCE UVEK PITAJTE DA LI JE NEKO UMRO U NJIMA ILI JE MOZDA UBIJEN; Sacuvala sam i adrese gde sam to nasla:::: http://pic7.piczo.com/PlaWi-AnDjEo/?g=40709107&cr=7
http://jeza.blogger.ba/arhiva/2007/10/10/1168229
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=15425&page=6
http://www.zion.co.yu/forum/viewtopic.php?TopicID=2872&page=0
Evo i par slika da se malo zastrasite:::: | |
| | | ^. FaShIoN gIrL 100% .^
Number of posts : 374 Age : 31 Location : tamo gde niko nije Hoby : Slusanje muzike, bezanje od buba, igranje LOZINKE Humor : Sta je to malo zuto i visi na drvetu?_____ Smoki se obesio, lol Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-02-22
| Subject: Re: natprirodna bica Tue Apr 29, 2008 12:17 am | |
| | |
| | | **Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: natprirodna bica Tue Apr 29, 2008 12:46 pm | |
| | |
| | | ^. FaShIoN gIrL 100% .^
Number of posts : 374 Age : 31 Location : tamo gde niko nije Hoby : Slusanje muzike, bezanje od buba, igranje LOZINKE Humor : Sta je to malo zuto i visi na drvetu?_____ Smoki se obesio, lol Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-02-22
| Subject: Re: natprirodna bica Tue Apr 29, 2008 6:00 pm | |
| | |
| | | *S~u*N~c*E~
| Subject: Re: natprirodna bica Tue Apr 29, 2008 9:58 pm | |
| Cool su vam slidze i price toliko da ne smem da legnem da spavam.... | |
| | | **Wanna~Play**
| Subject: Re: natprirodna bica Wed Apr 30, 2008 2:26 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: natprirodna bica | |
| |
| | | | natprirodna bica | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |