**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Moj dnevnik za ples Sun Oct 14, 2007 10:55 pm | |
| | |
|
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Moj dnevnik za ples Sun Oct 14, 2007 11:16 pm | |
| jer ona jedina bila na probi? | |
|
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Moj dnevnik za ples Mon Oct 15, 2007 2:12 pm | |
| Ne,nego sam posle bila zadala da mi poshalju na pm. i ona mi je poslaal.I ti mi poshalji.Imash rok do srede. | |
|
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Moj dnevnik za ples Mon Oct 15, 2007 10:18 pm | |
| Admin-Dulce-Direktorka-1(zao m je) Stefana Arsich-1(zao mi je) RBD#MIA-1(zao mi je) Roberta*-1(zao mi je) I svi ostali 1. E imate sreche!Napravichu spisak,pa chu pisati minuse ko ne donese domachi.Ko ima tri minusa-1! | |
|
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Moj dnevnik za ples Thu Oct 25, 2007 8:39 pm | |
| RBD#MIA(mia)-1 giovanni(Djovani)-1 Rakel(NINA)-1 Sol de la Riva(lupita)-1 ~Rebelde y loca~(lupita)-1 Stefana Arsich-1 I tako dalje,svi ostali jedan.Osim novih koji su se tek registrovani i koji uopshte nisu uchenici. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Moj dnevnik za ples | |
| |
|