Multifandom Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Multifandom Forum

Forum za sve fandome.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Chritian Chavez-neusvajam dete!!!

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Nemanja

Nemanja

Male
Number of posts : 155
Icon : Chritian Chavez-neusvajam dete!!! 2i2btvp
About you : Nešto o meni...
Registration date : 2008-03-01

Chritian Chavez-neusvajam dete!!! Empty
PostSubject: Chritian Chavez-neusvajam dete!!!   Chritian Chavez-neusvajam dete!!! EmptySun Mar 02, 2008 11:16 pm

Nedavno su meksicki tabloidi objavili vest da Christian Shavez, clan grupe RBD i deklarisani homoseksualac, zajedno sa svojim partnerom Vilijemom Marfijem planira da usvoji dete!
Povod je bila Politova izjava da je, putujuci po svetu sa RBD, video mnogo gladne dece, te da bi voleo da nekom od njih pruzi dom i omoguci bolju buducnost. Ovo je za medije bila nova senzacij, a za veliki deo meksicke javnosti, religiozne do fanatizma, provokacija i skandal koji se moraju spreciti po svaku cenu. Mnoge poznate licnosti su se oglasile tim povodom: neki su davali Christijanu podrsku, a neki se, opet zgrozili nad mogucnosti da dete odgajaju dva muskarca. Dugo se cekalo da se Chavez oglasi i otkloni nedoumice- da li razmislja o usvajanju deteta ili ne.
" U pitanju je jos jedan nesporazum: moje reci pogresno su protumacene i sve je okrenuto tako da bi se podigla prasina. Naravno da sa svoje 23 godine ne razmisljam o deci, a samim tim ni o usvajanju. Govorio sam o tome da se saosecam sa patnjama gladne dece i da bih voleo nekom da pomognem da izbegne tesku i tuznu buducnost i pruzim mu ljubav koja je svakom detetu potrebna.
Naravno, neki su jedva docekali da me prestave kao monstruma, a to nema veze sa istinom. Dakle, ne, trenutno ne razmisljam o usvajanju deteta. Da li cu za nekoliko godina promeniti misljenje, zaista ne znam i ne zelim o tome unapred da govorim", izjavio je Christian.

pa,sta kazete...toliko obrta u njegovom zivotu, i to sve ide u cenu slave i popularnosti...
Back to top Go down
Ema
Administrator
Administrator

Female
Number of posts : 11718
Humor : :
Registration date : 2007-10-06

PostSubject: Re: Chritian Chavez-neusvajam dete!!!   Chritian Chavez-neusvajam dete!!! EmptySun Mar 02, 2008 11:50 pm

Pa da,yamisli te kako mu je bilo kad su ga wredjali...
(e,moram themu da preacim u info ako se slaxzete...)
Back to top Go down
Nemanja

Nemanja

Male
Number of posts : 155
About you : Nešto o meni...
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Chritian Chavez-neusvajam dete!!!   Chritian Chavez-neusvajam dete!!! EmptyMon Mar 03, 2008 11:50 am

Slazemo se sve ovo sto sam ovde stvio prebaci u info
Back to top Go down
None95

None95

Male
Number of posts : 10705
Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD
Humor : xexe :)
Registration date : 2007-12-06

PostSubject: Re: Chritian Chavez-neusvajam dete!!!   Chritian Chavez-neusvajam dete!!! EmptyWed Mar 05, 2008 2:29 pm

pa ajde!!
Back to top Go down
http://www.multifandom.forumsr.com
Sponsored content

PostSubject: Re: Chritian Chavez-neusvajam dete!!!   Chritian Chavez-neusvajam dete!!! Empty

Back to top Go down

Chritian Chavez-neusvajam dete!!!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» NEWWWWW!!RUZNO DETE IJAOOOOJJJ!!
» Ultra mega giga odwratno-ruzno dete!