| ~*Zamenik pedagoga*~ | |
|
+9*S~u*N~c*E~ $Roberta$ $$$Ana$Ivanovich$$$ rbd4ever roberta_bg None95 Ema *~TEDDY~DANCER~* Mionitza 13 posters |
|
Zamenik/ca? | 1.Anja | | 12% | [ 8 ] | 2.Minja | | 9% | [ 6 ] | 3.Lela | | 15% | [ 10 ] | 4.Sunce | | 7% | [ 5 ] | 5.Klara | | 7% | [ 5 ] | 6.Sale | | 7% | [ 5 ] | 7.Andjela | | 6% | [ 4 ] | 8.Simonida | | 9% | [ 6 ] | 9.Nina | | 7% | [ 5 ] | 10.Tasxa | | 9% | [ 6 ] | 11.$Anny chica$ | | 10% | [ 7 ] |
| Total Votes : 67 | | Poll closed |
|
Author | Message |
---|
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Sun Mar 09, 2008 3:59 pm | |
| | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Sun Mar 09, 2008 4:07 pm | |
| | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Sun Mar 09, 2008 5:01 pm | |
| kako to mislite da na 4um ima pedagogo???? | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Sun Mar 23, 2008 2:43 pm | |
| Pa ljepo on ce resxawti problem i tako to....... | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Sun Mar 23, 2008 3:36 pm | |
| I ko ce onda biti zamenik?????? | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Sun Mar 23, 2008 10:26 pm | |
| ljudi hvala ko god da je glasao za mene a po ovoj statistici LELA je zamenik.A kad zavrsamo sa glasanjem??? | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Sun Mar 23, 2008 11:46 pm | |
| P Lela je deinitiwno0.... :DDDD | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Mon Mar 24, 2008 1:02 pm | |
| JA hwala....... bas mi se svidja moja nova uloga na forumu....exexexexe | |
|
| |
Mionitza
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Mon Mar 24, 2008 3:49 pm | |
| Basx mi je drago sxto si moja zamenica....... | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Thu Apr 03, 2008 10:36 pm | |
| Cestitam Lelo! Zasluzila si... | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Thu Apr 03, 2008 10:45 pm | |
| aaaaa....sto nisam ja tu ? | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Sun Apr 06, 2008 1:47 am | |
| |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Sun Apr 06, 2008 10:43 am | |
| - ~*Anahi-konza*~ wrote:
- Cestitam Lelo!!
| |
|
| |
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Sun Apr 06, 2008 6:00 pm | |
| Cestitaaam Jecoo.......!!! | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Sun Apr 06, 2008 7:54 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Thu Apr 10, 2008 8:00 pm | |
| | |
|
| |
Mionitza
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Mon Apr 14, 2008 11:16 pm | |
| | |
|
| |
~Kaca Pardo the streets~
Number of posts : 298 Age : 31 Location : Podgorica Hoby : Ples Humor : Ha,ha,ha Icon : About you : Tvrdoglava................................i jos mnogo toga.....volim Rbd,Us5,Paramore,Seranove,....... Registration date : 2007-12-18
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Mon Apr 14, 2008 11:27 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ Sat Apr 26, 2008 10:54 am | |
| - ~^**Hillary_Duff_fan**^~ wrote:
- Sxta ce biti sa owim?
Nezam,izgleda da će biti samo Pedagog i niš više.... @LOCK | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ~*Zamenik pedagoga*~ | |
| |
|
| |
| ~*Zamenik pedagoga*~ | |