| Ja ne shvatam??? | |
|
+3Klara. ~*Mici*~ *S~u*N~c*E~ 7 posters |
Author | Message |
---|
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Ja ne shvatam??? Wed Mar 12, 2008 12:27 am | |
| 1.sto ne shvatam je to sto i dalje ne razumem sta je oficijalnost 2.sto se oni koji ne vole rbd reguju na ovaj forum i na ostalim forumima koji su napravili obozavatelji rbd-a 3.Kako na mom forumu da izbrisem sve smajlije odjedanput,znam jedan po jedan ali kako odjedanput sve???? Please odgovorite!!!!!!!!!!!!! :Mnogo mi je za :Love ya!: :Mnogo mi je za :TnxS!: :pussssa!: :yutu: | |
|
| |
~*Mici*~
Number of posts : 106 Age : 33 Location : Con Benja & Victor siempre Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-10
| Subject: Re: Ja ne shvatam??? Wed Mar 12, 2008 12:50 am | |
| 1.Ovako,oficijalnost ti je da ti je,pa,prosto receno....Ovako,npr,lupam,neki forum postane oficijalana,to automatski znaci da ima i oficijalni klub i to znaci da ce jednog dana taj o kome je forum doci u Srbiju,da napravi koncert.....I sad admin tog foruma saradjuje sa adminima ostalih oficijalnih foruma,saznaje novosti iz prve ruke i govori svima na forumu..Tj, postaje grubo receno prenosilac vesti i veza izmedju grupe i fanova iz te zemlje... 2.Da bi ih vredjali i da bi ucinili da forum izgubi clanove.....To je stalna pojava... 3.Ne znam,ali mislim da ne moze..... | |
|
| |
~*Mici*~
Number of posts : 106 Age : 33 Location : Con Benja & Victor siempre Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-10
| Subject: Re: Ja ne shvatam??? Wed Mar 12, 2008 12:52 am | |
| I da oficijalnost foruma potpisuju i potvrdjuju clanovi grupe ili pevac,svejedno onaj o kome je forum...... | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Ja ne shvatam??? Wed Mar 12, 2008 3:05 pm | |
| 1.sto ne shvatam je to sto i dalje ne razumem sta je oficijalnost 2.sto se oni koji ne vole rbd reguju na ovaj forum i na ostalim forumima koji su napravili obozavatelji rbd-a 3.Kako na mom forumu da izbrisem sve smajlije odjedanput,znam jedan po jedan ali kako odjedanput sve???? sve ti je rekla ~*Mici*~
3.Kako na mom forumu da izbrisem sve smajlije odjedanput,znam jedan po jedan ali kako odjedanput sve???? I da,koliko ja znam to nemoze..... | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Ja ne shvatam??? Wed Mar 12, 2008 3:10 pm | |
| | |
|
| |
D_y_R
Number of posts : 132 Age : 32 Hoby : rebelde,filmovi,blejanje..zika itd Icon : About you : Nešto o meni...hmm,volim RBd,rebelde,Dimu Bilan,Us5. Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: Ja ne shvatam??? Wed Mar 12, 2008 5:27 pm | |
| pod 1.receno ti je 2.to su samo de*ili,koji nemaju pametnija posla nego da vredjaju ne samo RBD forume vec i ostale..na to ne treba obracati paznju,UOPSTE 3.volela bih da ti pomognem ali stvarno ne znam... | |
|
| |
...Wera...diva...
Number of posts : 789 Age : 29 Location : **BG** Hoby : pevanje i zabavljanje na forumima Humor : ... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-05
| Subject: Re: Ja ne shvatam??? Wed Mar 12, 2008 5:54 pm | |
| - MiRa wrote:
- pod
1.receno ti je 2.to su samo de*ili,koji nemaju pametnija posla nego da vredjaju ne samo RBD forume vec i ostale..na to ne treba obracati paznju,UOPSTE 3.volela bih da ti pomognem ali stvarno ne znam... takodje,to za smajlije mislim da ne moze...ali nisam bas neki strucanjk,.mozda ce ti neko pametniji odgovoriti | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Ja ne shvatam??? Wed Mar 12, 2008 6:13 pm | |
| Pa nisam ni ja neki strucxnjk,al mogu odma da ti kazxem da se smajlii nemogu obrisati odjeddnom wetj jedan po jedan... :D | |
|
| |
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: Ja ne shvatam??? Wed Mar 12, 2008 6:16 pm | |
| Da i sta ti fali do sad bi mogla sve da ih pobrises...........lolz........... | |
|
| |
~*Mici*~
| Subject: Re: Ja ne shvatam??? Wed Mar 12, 2008 6:36 pm | |
| - dulcesunce wrote:
- tnx mucho
De nada...... | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Ja ne shvatam??? Wed Mar 12, 2008 9:56 pm | |
| aaaaaaa ja pola sata moram da brisem one glupe smajlije na mom forumu i posle saqt vremena dok postavim aaaaaa ali hvala svima | |
|
| |
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: Ja ne shvatam??? Wed Mar 12, 2008 10:08 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Ja ne shvatam??? Wed Mar 12, 2008 10:45 pm | |
| aaaaaaa kako te nije mrzelo da ih postavljas | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Ja ne shvatam??? Thu Mar 13, 2008 10:05 pm | |
| aXaXa....lolz... Er je onda owde swe jasno?? da LoCk?? | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Ja ne shvatam??? Thu Mar 13, 2008 10:43 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ja ne shvatam??? | |
| |
|
| |
| Ja ne shvatam??? | |
|