| REBELDE IS SHIT!!! | |
|
+7Funky Angel Roberta Pardo Rey ~Rebelde y loca~ Ema **Wanna~Play** Duxy EminaRW 11 posters |
|
Author | Message |
---|
EminaRW
Number of posts : 14 Age : 31 Location : Na koncertu najbolje groope na swijetu: ERREWAY-a... Hoby : Besposlicharenje..;) Humor : hmmm.... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-24
| Subject: REBELDE IS SHIT!!! Wed Oct 24, 2007 4:24 pm | |
| Hmmm... Samo prawi gloopani i maloumne osobe gledaju to sranje... Nemaju nikakwe pameti.. Jao,, BASH MI WAS JE ŽAO!!! OMG,,, ko josh gleda to?? Stwarno ste loodi,,, jel wi imate ochi?? | |
|
| |
Duxy
Number of posts : 23 Age : 29 Location : WITH RBD PARASIEMPRE! Hoby : PLES Humor : xe, xe... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-21
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Wed Oct 24, 2007 7:20 pm | |
| Oćeš ti da oladiš malo, zašto si se registrovala????? p.s. Žao mi te je, glupačo, maloumnice, luda ti mama........ blblblbl | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Wed Oct 24, 2007 9:43 pm | |
| E stvarno!Shta si se regovala ako mrzish Rebelde?Samo da bi nam to rekla?! | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Wed Oct 24, 2007 10:15 pm | |
| Emina nemoj tako,jer si ti sa Rebelde Way foruma? Nije fer da nas wredjash... | |
|
| |
~Rebelde y loca~
Number of posts : 173 Age : 28 Location : Mexico Hoby : Gluma Humor : :) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-20
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Wed Oct 24, 2007 10:48 pm | |
| MARŠ odavde!
Ako ćeš da nas i dalje nerviraš MARŠ!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Wed Oct 24, 2007 10:55 pm | |
| U prawilima pishe da nesme da se wredja owaj forum i njegowi korisnici... | |
|
| |
EminaRW
Number of posts : 14 Age : 31 Location : Na koncertu najbolje groope na swijetu: ERREWAY-a... Hoby : Besposlicharenje..;) Humor : hmmm.... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-24
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Wed Oct 24, 2007 10:56 pm | |
| Znate zashto sam ono napisala??
Jer sam negdje na forumu, prethodno, widjela da je neko blatio Erreway,,, a to mi je bolna tachka. Idem u Osnownu muzichku shkolu,,, wech 6 godina,,, i waljda znam odluchiti shta je dobra muzika. Iskreno,,, ni Rebelde nije prewishe losh... Ali mi se stwarno YO SOY REBELDE ne swidja... Prewishe umjetno!! Negdje sam takodje prochitala o ljepoti gloomaca... Hmm... Pa zar to nije smijeshnoo?? Prwo,,, kao shto swi wech znamo,,, SWAKO IMA SWOJ UKUS,,, odnosno,,, O UKUSIMA SE NE RASPRAWLJA. Moje mishljenje je da su SWI gloomci u Rebelde potpuno izwjeshtacheni, neprirodni,,, i jednostawno,,, NISU TINEJDŽERI... No,,, ne bih o tome sad.
---------------------------------------------------------------------- I, josh neshto.... Uchlanila sam se zato da mogu da izrazim swoje mishljenje i owdje,,, i osim toga,,, to je gloopo pitanje,,,, SHTA WAS, PROKLETO BRIGA ZASHTO SAM SE JA UCHLANILA NA FORUM?? Zbog Eme nechu da se swadjam,,, jer mi je super cura,,, a da nije.... hmmm... | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Wed Oct 24, 2007 11:02 pm | |
| E slushaj,ja jesam vredjaal RW ali imam prava.To je moje mishljenje.A ovo za pesmu Yo soy reblde,ajde i nije pesam neshto ali ostale su super.I joah neshto!Mozda sad nisu tinejdzeri ali dok su snimali seriju bili su.Dulce ima 22 godine!A dok je snimala seriju imala je 18,19. | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Wed Oct 24, 2007 11:03 pm | |
| Hwala Emina,eto sad znamo razlog,s jedne strane i mi smo kriwci za to shto si rekla... Nadam se da cje ostali chlanowi foruma to shwatiti(zbog toga shto je napisano za ERW)... | |
|
| |
Duxy
Number of posts : 23 Age : 29 Location : WITH RBD PARASIEMPRE! Hoby : PLES Humor : xe, xe... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-21
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Thu Oct 25, 2007 3:01 pm | |
| xa, xa, xe, xe..... I prvo si nas izvradjala i RBD, a sad nam objasnjavas! Tacno je to, svako ima pravo na svoje misljenje ali smo (bar ja) stekli pogresan utisak o tebi, jer si nas izvredjala, a sto se mene tice, nadam se da smo ok! | |
|
| |
Roberta Pardo Rey
Number of posts : 209 Age : 28 Location : ####Sa Robertom!!!!!##### Hoby : igram tenis,vozim rolere,chatujem xaxa,slusam muziku...itd Humor : xaxaxa Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-20
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Wed Nov 07, 2007 10:26 pm | |
| - EminaRW wrote:
- Hmmm...
Samo prawi gloopani i maloumne osobe gledaju to sranje... Nemaju nikakwe pameti.. Jao,, BASH MI WAS JE ŽAO!!! OMG,,, ko josh gleda to?? Stwarno ste loodi,,, jel wi imate ochi?? Ja ipak mislim da ti nemash ochi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pre bih skocila sa zgrade nego gledala ER!!!!!!!!!!!!! I nemas prawo da nas wredjash!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Wed Nov 07, 2007 10:35 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Wed Nov 07, 2007 10:58 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Wed Nov 07, 2007 11:05 pm | |
| | |
|
| |
Roberta Pardo Rey
Number of posts : 209 Age : 28 Location : ####Sa Robertom!!!!!##### Hoby : igram tenis,vozim rolere,chatujem xaxa,slusam muziku...itd Humor : xaxaxa Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-20
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Thu Nov 08, 2007 5:40 pm | |
| Ako kazes da smo mi glpani.....bolje pogledaj sebe Emina!!!!!!!Ajde reci shta smo ti mi uradili??????Da li smo mi tebi rekli da si glupa????Ne ,mozda ja jesam sad ,ali to sam ti vratila!!!!!!!!!!!! :/fight/: :fljflj: | |
|
| |
Roberta Pardo Rey
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Thu Nov 08, 2007 5:42 pm | |
| - Robertita**$@@per Adm!n wrote:
- E slushaj,ja jesam vredjaal RW ali imam prava.To je moje mishljenje.A ovo za pesmu Yo soy reblde,ajde i nije pesam neshto ali ostale su super.I joah neshto!Mozda sad nisu tinejdzeri ali dok su snimali seriju bili su.Dulce ima 22 godine!A dok je snimala seriju imala je 18,19.
Ti jesi vredjala ERREWAY ali nisi vredjala nju!!!!!!!!!!!!!!:/fight/: | |
|
| |
**Wanna~Play**
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Thu Nov 08, 2007 6:41 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Thu Nov 08, 2007 7:04 pm | |
| | |
|
| |
Roberta Pardo Rey
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Thu Nov 08, 2007 8:39 pm | |
| Pa naravno da sam u pravu..... | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Thu Nov 08, 2007 8:42 pm | |
| pa da...kad nas je izwredjala...ko joj je kriw... | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Thu Nov 08, 2007 8:47 pm | |
| Emina zasto MI unistavas forum ja TVOJ ne unistavam i stvarno! | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Thu Nov 08, 2007 9:10 pm | |
| | |
|
| |
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Thu Nov 08, 2007 9:23 pm | |
| DAAAAAAAAAAA!NEMOJ MOLIM TE! | |
|
| |
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Thu Nov 08, 2007 9:24 pm | |
| Mislim na Eminu! :/scaryed/: | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Thu Nov 08, 2007 9:27 pm | |
| Koji ono beshe njen 4um,neshto o ERREWAY-u je... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! | |
| |
|
| |
| REBELDE IS SHIT!!! | |
|