|
| REBELDE IS SHIT!!! | |
|
+7Funky Angel Roberta Pardo Rey ~Rebelde y loca~ Ema **Wanna~Play** Duxy EminaRW 11 posters | |
Author | Message |
---|
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Thu Nov 08, 2007 9:38 pm | |
| Pa klikni na njen onlane!O errewayu je! | |
| | | Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Thu Nov 08, 2007 10:07 pm | |
| | |
| | | Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Thu Nov 08, 2007 11:50 pm | |
| Pa stvarno!Zamisli da sada swi odemo na njen forum i svako od nas napise po neku ovakvu temu! | |
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Thu Nov 08, 2007 11:53 pm | |
| Zar se ne slazete?Ali mi necemo to da uradimo!?Zar ne? | |
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Fri Nov 09, 2007 12:00 am | |
| | |
| | | **Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Fri Nov 09, 2007 1:31 pm | |
| | |
| | | Rihanna fan
Number of posts : 7 Age : 30 Location : Valjevo Hoby : pevanje Humor : Under my umbrella,ella,ella,eh,eh,eh... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-03
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Fri Nov 09, 2007 2:49 pm | |
| - EminaRW wrote:
- Znate zashto sam ono napisala??
Jer sam negdje na forumu, prethodno, widjela da je neko blatio Erreway,,, a to mi je bolna tachka. Idem u Osnownu muzichku shkolu,,, wech 6 godina,,, i waljda znam odluchiti shta je dobra muzika. Iskreno,,, ni Rebelde nije prewishe losh... Ali mi se stwarno YO SOY REBELDE ne swidja... Prewishe umjetno!! Negdje sam takodje prochitala o ljepoti gloomaca... Hmm... Pa zar to nije smijeshnoo?? Prwo,,, kao shto swi wech znamo,,, SWAKO IMA SWOJ UKUS,,, odnosno,,, O UKUSIMA SE NE RASPRAWLJA. Moje mishljenje je da su SWI gloomci u Rebelde potpuno izwjeshtacheni, neprirodni,,, i jednostawno,,, NISU TINEJDŽERI... No,,, ne bih o tome sad.
---------------------------------------------------------------------- I, josh neshto.... Uchlanila sam se zato da mogu da izrazim swoje mishljenje i owdje,,, i osim toga,,, to je gloopo pitanje,,,, SHTA WAS, PROKLETO BRIGA ZASHTO SAM SE JA UCHLANILA NA FORUM?? Zbog Eme nechu da se swadjam,,, jer mi je super cura,,, a da nije.... hmmm... Boga ti ?!?!?! Ono da RBD nisu tinejdzeri,normalno da nisu,serija nema nikakve veze sa tinejdzerima ! I mene PROKLETO BRIGA ZASTO SI SE TI UCLANILA NA FORUM JER MRZIM JEBENE UOBRAZENE UMISLJNE ISTRIPOVANE LJUDE KOJI SVOJU "PAMET" PROSIPAJU SVUDA !!! I sta uopste znaci onaj naslov : Rebelde is shit ??? - Rebelde je GOVNO ??? DAaaaaaaaj.... NISI MOGLA DA SMISLIS NESTO ORIGINALNIJE ? I AKO IDES U JEBENU MUZICKU 6 GODINA,MISLIS DA SE RAZUMES U MUZIKU ???? P.S. NEcu da ti napisem dobrodosla jer to NISI ! | |
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 12:38 am | |
| Sta paaa?Pa ako nastavi da pravi ovakve teme nista drugo nam ne preostaje!!! | |
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 12:41 am | |
| - Rihanna fan wrote:
- EminaRW wrote:
- Znate zashto sam ono napisala??
Jer sam negdje na forumu, prethodno, widjela da je neko blatio Erreway,,, a to mi je bolna tachka. Idem u Osnownu muzichku shkolu,,, wech 6 godina,,, i waljda znam odluchiti shta je dobra muzika. Iskreno,,, ni Rebelde nije prewishe losh... Ali mi se stwarno YO SOY REBELDE ne swidja... Prewishe umjetno!! Negdje sam takodje prochitala o ljepoti gloomaca... Hmm... Pa zar to nije smijeshnoo?? Prwo,,, kao shto swi wech znamo,,, SWAKO IMA SWOJ UKUS,,, odnosno,,, O UKUSIMA SE NE RASPRAWLJA. Moje mishljenje je da su SWI gloomci u Rebelde potpuno izwjeshtacheni, neprirodni,,, i jednostawno,,, NISU TINEJDŽERI... No,,, ne bih o tome sad.
---------------------------------------------------------------------- I, josh neshto.... Uchlanila sam se zato da mogu da izrazim swoje mishljenje i owdje,,, i osim toga,,, to je gloopo pitanje,,,, SHTA WAS, PROKLETO BRIGA ZASHTO SAM SE JA UCHLANILA NA FORUM?? Zbog Eme nechu da se swadjam,,, jer mi je super cura,,, a da nije.... hmmm... Boga ti ?!?!?! Ono da RBD nisu tinejdzeri,normalno da nisu,serija nema nikakve veze sa tinejdzerima ! I mene PROKLETO BRIGA ZASTO SI SE TI UCLANILA NA FORUM JER MRZIM JEBENE UOBRAZENE UMISLJNE ISTRIPOVANE LJUDE KOJI SVOJU "PAMET" PROSIPAJU SVUDA !!! I sta uopste znaci onaj naslov : Rebelde is shit ??? - Rebelde je GOVNO ??? DAaaaaaaaj.... NISI MOGLA DA SMISLIS NESTO ORIGINALNIJE ? I AKO IDES U JEBENU MUZICKU 6 GODINA,MISLIS DA SE RAZUMES U MUZIKU ????
P.S. NEcu da ti napisem dobrodosla jer to NISI ! Tu si upravu!Sa jedne strane! | |
| | | Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 1:21 am | |
| | |
| | | **Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 2:55 pm | |
| Ljudi,napraviću temu glasanja da li da izbacimo il ne EminuRW.Ako bude više glasova da je izbacimo....Naravno ako se i ostali admini slažu. | |
| | | Roberta Pardo Rey
Number of posts : 209 Age : 28 Location : ####Sa Robertom!!!!!##### Hoby : igram tenis,vozim rolere,chatujem xaxa,slusam muziku...itd Humor : xaxaxa Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-20
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 2:59 pm | |
| Ja se slazem iako nisam admin.....ali ipak ja sam moderator!!!!!Ja glasam da ga napravis! | |
| | | **Wanna~Play**
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 3:04 pm | |
| Napravila sam.Imaš u problemi,pohvale,kritike... | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 3:22 pm | |
| | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 5:29 pm | |
| Widim da ste naprawile!!! | |
| | | EminaRW
Number of posts : 14 Age : 31 Location : Na koncertu najbolje groope na swijetu: ERREWAY-a... Hoby : Besposlicharenje..;) Humor : hmmm.... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-24
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 7:02 pm | |
| mmm... A zašto ste to uradile, kad sam već bila bannovana, a sad ništa nisam uradila?!?! | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 7:06 pm | |
| Pa neznam...ja nisam glasala... | |
| | | **Wanna~Play**
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 10:42 pm | |
| - EminaRW wrote:
- mmm...
A zašto ste to uradile, kad sam već bila bannovana, a sad ništa nisam uradila?!?! Bila si banovana na 2 dana!I to zato što sam ja mislila da će se Ema ljutiti ako te banujem na više dana!Da sam se ja pitala... | |
| | | **Wanna~Play**
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 10:44 pm | |
| - EminaRW wrote:
- Hmmm...
Samo prawi gloopani i maloumne osobe gledaju to sranje... Nemaju nikakwe pameti.. Jao,, BASH MI WAS JE ŽAO!!! OMG,,, ko josh gleda to?? Stwarno ste loodi,,, jel wi imate ochi?? A i uostalom,ti si nas izvredjala.Šta,mismo glupani,maloumni,.... samo zato što gledamo Reblede?Ne bih rekla! | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 10:55 pm | |
| slazzem se da je loshe shto nas je wredjala! | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 11:12 pm | |
| !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | | **Wanna~Play**
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 11:15 pm | |
| | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 11:31 pm | |
| | |
| | | **Wanna~Play**
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 11:50 pm | |
| Pa znam!pa zekiiiiim se malo.LOL! | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! Sat Nov 10, 2007 11:58 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: REBELDE IS SHIT!!! | |
| |
| | | | REBELDE IS SHIT!!! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |