Gost Guest
| Subject: molim sve na forumu da ovo procitaju i pomognu Mon Apr 14, 2008 1:12 pm | |
| molim vas budite clan zanimljivog foruma
automobili.forumotion.com |
|
*CrazY*BaBy*
Number of posts : 143 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-04-10
| Subject: Re: molim sve na forumu da ovo procitaju i pomognu Mon Apr 14, 2008 3:26 pm | |
| wlacky nemaš 80 postova.obrisaće ti admini link! | |
|
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: molim sve na forumu da ovo procitaju i pomognu Mon Apr 14, 2008 3:52 pm | |
| I ne smes ovde da reklamiras svoj forum..ili ciji god....Ovo mora ili LOCK ili da se brise..... | |
|
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: molim sve na forumu da ovo procitaju i pomognu Mon Apr 14, 2008 9:54 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: molim sve na forumu da ovo procitaju i pomognu | |
| |
|