| Naj prijatelji na forumu! | |
|
+32**Wanna~Play** Dima Bilan 4ever Dulce-Sladja *_Andjela_'93_* roberta_bg CristianoRonaldoGirl !(=HiP-hOp GiRl=) sakica dulce_4eva Wanjche *~Sandra~* *Missss* *RoBeRtA* *Robertita* *Mawa Ponchita* *S~u*N~c*E~ *CrazY*BaBy* Ema None95 <3_Wolki_MisS_<3 kale Nika_RBD ..Fashion Girl.. ~AnnY TinkerbelL~ *AnNy mY bItCh 4eVeR* Mionitza Klara. Love.And.Death ~*Mici*~ *~TEDDY~DANCER~* *barbie'n'fashion girl* ^^LoOdA zA mArKoM^^ 36 posters |
|
Author | Message |
---|
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Naj prijatelji na forumu! Wed Mar 12, 2008 3:26 pm | |
| Ovako otvorena je nova tema jer ste u presloj nemoguce spamovali! Napisite samo jednu poruku sa sadrzajem vasih prijatelja a ako ste nekog zaboravili idite na edit pa ga dodajte! Nadam se da cete ispostovati! :TnxS!: Unapred
Evo meni: 1. Anja (*aNaHi SwEeT gIrL*) 2. Jeca (AnnY*sweet*FairY) 3. Tina ($Anny chica$) 4. Miona (~^DuL&pOnChO=lOvE^~) 5. Sale (BiZaLe) 6. Ema (AdMiN EmArObErTa) 7. Nina (dulce n i n @]) 8. Klara (^^I aM tOm`S bItCh^^) 9. Suncica (dulcesunce) 10. Steffy (~*Funky angel*~) .........................i ako sam nekog zaboravila dopisacu ga kad se setim! :yutu:
Last edited by Miss Maite on Wed Mar 12, 2008 6:01 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Wed Mar 12, 2008 5:06 pm | |
| Meni: 1. Nina 2. Anny 3. Lela 4. Katarina 5. Katarina-Sara 6. Miona 7. Ema 8. Klara 9. Ketty 10. Sale 11. Suncica 12. Tina 13. Zana 14. Teodora 15. Marina | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Wed Mar 12, 2008 5:50 pm | |
| Ja cu sa nickovima da pisem jer neki mozda nece znati ko je ko!!!!!
1.*aNaHi SwEeT gIrL* 2. Miss Maite 3.$Anny chica$ 4.Serbian Anahi 5. Yo*Soy*Kety*Colluci 6.EmArObErTa 7.BiZaLe 8.dulcesunce 9.dulce n i n @ 10.~^DuL&pOnChO=lOvE^~ 11.~DiWa CoMo MaI~ 12.*~Funky Angel~*
Nisam pisala redom vec kako mi je ko pao na pamet... ako sam nekoga zaboravila posle cu dodati!!!!! | |
|
| |
~*Mici*~
Number of posts : 106 Age : 33 Location : Con Benja & Victor siempre Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-10
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Wed Mar 12, 2008 6:45 pm | |
| Ovako,ja ne mogu jos nikoga da napisem,jer sam nova,ali za oko 2 nedelje mozete da ocekujete moju famoznu listu..... | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Wed Mar 12, 2008 8:18 pm | |
| meni je Serbian Anahi,DULCE NINA,i ona sto voli tokio hotel! | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Wed Mar 12, 2008 10:09 pm | |
| Evo meni neke: 1.Miss Maite 2.Zana 3.Simonida 4.anahi swet girl 5.Anny i Miona dele mesta!! 6.Niki 7.Helena 8.Isidora i $Roberta$ 9.Klara 10.Jaca 11.Mici 12.Ema 13.Minja 14.Stegana 15.Andjela(diwa como mai) 16.Alexsandra 17.dulcesunce 18.KatarniaSara 19.Lana 20.Helena 21.Kiki Anahi
Ako sam nekoga zaboravila stavicu!!!!!! |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Thu Mar 13, 2008 2:05 am | |
| ev moji frendovi miona,nina,sale,simonida,tina,jaca,i jos puno njih valjda ste videli.....postavicu celu kasnije tu su i roberta_bg....i kako se zove.............ne se valjda rbd 4ever tako nes <33 | |
|
| |
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Thu Mar 13, 2008 4:53 pm | |
| Alooooooooo bre ljudiiiiiii! U cemu je problem? Znate li da citate? Vi i dalje pisete TnXs hvala mene nema i te stvari! Shvatate li da u ovoj temi smete da imate samo jedan post i to sa sadrzajem vasih prijatelja! Sve sam pobrisala i nemojte vise da pisete! Svi koji su vec napisali svoju listu ne pisite vise ovde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :** :** :** :** :** :** | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..&#9675;&#9829;With my prince charming!&#9829;&#9675;.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Fri Mar 14, 2008 4:03 pm | |
| 1.Klara (^^I aM tOm'S bItCh^^) 2.Sale (BiZale) 3.Ema (AdMiN eMaRoBeRtA) 4.Lela (annY*sweet*fairY) 5.Anny (aNaHi*SwEeT*gIrL) 6.Simonida (Serbian Anahi) 7.Sunce (dulcesunce) 8.Tasxa (Miss Maite) 9.$Anny chica$ 10.Minja (rbd4ever) 11.Issy (roberta_bg) 12.Jaca_Buntownica
Posle cu da dodam jos!
| |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Fri Mar 14, 2008 4:43 pm | |
| imam jos(mislim ovo si novi na listi) 1.Miss Maite 2.~^DuL&pOnChO=lOvE^~ 3.roberta_bg | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Mon Mar 17, 2008 2:06 am | |
| | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| |
| |
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Mon Mar 17, 2008 12:19 pm | |
| Pa ti napisi a neko od admina ce ti dodati na listu i obrisace tvoju poruku......... | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Mon Mar 17, 2008 12:28 pm | |
| | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Tue Mar 18, 2008 2:29 pm | |
| A mozze neko od admina da obrise onu prvu poruku na 1. stranici, a ovu da ostavi! Please! Evo moje konacne liste: 1. Nina 2. Jaca 3. Anny 3. Tina 4. Lela 5. Miona 6. Klara 7. Katarina-Sara 8. Katarina 9. Ema 10. Ketty 11. Sale 12. Suncica 13. Zana 14. Teodora 15. Marina 16. Joka | |
|
| |
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Tue Mar 18, 2008 3:55 pm | |
| E ae sad pisite vise postova kad ste zapeli! Nema veze vise!
Meni je najbolja od svih Nina! | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Tue Mar 18, 2008 9:26 pm | |
| Xexexxxexexexexe... Gracias! Nisam onako mogla da izdrzim!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Tue Mar 18, 2008 10:02 pm | |
| Ja sve amigose obozavam jako jako jako jako puno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Anny, Tasu, Emu Kety, Ninu, Mionu, Simonidu.... sve sve sve i sve ostale i Saleta da ne zaboravim naljutice mi se!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Tue Mar 18, 2008 11:42 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Wed Mar 19, 2008 12:10 am | |
| Aj i ja tebe jos vise!!!!!! | |
|
| |
*AnNy mY bItCh 4eVeR*
Number of posts : 1314 Age : 30 Humor : xexexexexexe............... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-21
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Wed Mar 19, 2008 1:00 am | |
| - Serbian Anahi wrote:
- I ja tebe obozavam bb!
| |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Wed Mar 19, 2008 6:42 pm | |
| Ja imam tako punooooo vas,ne znam da li da nabrajam,bojim se da nekog ne zaboravim....Znate vi ko ste...I znajte da vas obozavam puuuuuuuuuuuno... | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..&#9675;&#9829;With my prince charming!&#9829;&#9675;.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Wed Mar 19, 2008 11:39 pm | |
| - AnnY*sweet*FairY wrote:
- Ja sve amigose obozavam jako jako jako jako puno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Anny, Tasu, Emu Kety, Ninu, Mionu, Simonidu.... sve sve sve i sve ostale i Saleta da ne zaboravim naljutice mi se!!!!!!!!!!!!
Hwala BB!I hwaja puno simonidi! | |
|
| |
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Wed Mar 19, 2008 11:55 pm | |
| | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Thu Mar 20, 2008 1:48 am | |
| - Miss Maite wrote:
- Alooooooooo bre ljudiiiiiii! U cemu je problem? Znate li da citate?
Vi i dalje pisete TnXs hvala mene nema i te stvari! Shvatate li da u ovoj temi smete da imate samo jedan post i to sa sadrzajem vasih prijatelja! Sve sam pobrisala i nemojte vise da pisete! Svi koji su vec napisali svoju listu ne pisite vise ovde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :** :** :** :** :** :** ja mislim da je rekla ona to vec jednom postavljajte liste a ne 'mene nema ' 'TnXs ,ilu obazavam te....' tako to....... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! | |
| |
|
| |
| Naj prijatelji na forumu! | |
|