| Ne mogu da menjam! | |
|
|
Author | Message |
---|
*RoBeRtA*
Number of posts : 114 Age : 28 Location : Zezanje i loodowanje sa Dulce Hoby : Tracharenje(xa,xa), pewanje i c00liranje Humor : extra sam zabawna!!! Icon : About you : wolim da se druzim, da pjewam, da se 3e3am, i swashta neshto Registration date : 2008-04-05
| Subject: Ne mogu da menjam! Sun Apr 27, 2008 3:05 pm | |
| imam problem kad xocu da promenim potpis i awatar. udjem u profil i pritisnem potpis/awatar i ono mi samo trazi korisnicko ime i sifru i kad to ukucam opet me wrati na pocetak. Ako nekako mozete pomozite mi!!! | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: Ne mogu da menjam! Sun Apr 27, 2008 6:50 pm | |
| ne znam kako d a ti pomognem | |
|
| |
*RoBeRtA*
Number of posts : 114 Age : 28 Location : Zezanje i loodowanje sa Dulce Hoby : Tracharenje(xa,xa), pewanje i c00liranje Humor : extra sam zabawna!!! Icon : About you : wolim da se druzim, da pjewam, da se 3e3am, i swashta neshto Registration date : 2008-04-05
| Subject: Re: Ne mogu da menjam! Sun Apr 27, 2008 7:41 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Ne mogu da menjam! Sun Apr 27, 2008 10:08 pm | |
| NI ja stvarno ne znam.Obrati se Emi ili nekom dugom adminu. | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Ne mogu da menjam! Sun Apr 27, 2008 11:42 pm | |
| Tako je i meni bilo...To je zato sto imas virus,spyware ili adware.....Tako da taj virus ili sta vec ne moze da se izbrise,i jedino sto ti preostaje jeste da formatiras komp...To ja sam ja uradila.... | |
|
| |
WorldWideWoman
Number of posts : 11 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-04-28
| Subject: Re: Ne mogu da menjam! Mon Apr 28, 2008 1:07 am | |
| Pa ne shvatam te,ali i mene je nekad zezalo činimi se... I da,ako hoćeš da napraviš lijepo potpis,moraš znati sa kodovima..npr:centriranje,boja slova,veličina slova..tako to moraš sve to da znaš...Evo vidiš ta tom potpisu sad,nisi dobro postavila sliku,i nisi ga dobro namjestila,ti ako oćeš,ja ću ti namjestiti pa ti poslati om-om,ali ako mogne,jer zajebava..O.o >> | |
|
| |
~*~ AnA ~*~*
Number of posts : 195 Age : 28 Location : Beograd Hoby : SwE i SwAsHtA........... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-26
| Subject: Re: Ne mogu da menjam! Mon Apr 28, 2008 1:07 pm | |
| rekla bix ti da znam nacxin da ti pomognem,a owako nemam pojma! | |
|
| |
*RoBeRtA*
| Subject: Re: Ne mogu da menjam! Tue Apr 29, 2008 1:09 pm | |
| pa dobro nema weze, xwala swima | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Ne mogu da menjam! Tue Apr 29, 2008 1:41 pm | |
| Ja sam ti rekla zasto i kako..... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ne mogu da menjam! | |
| |
|
| |
| Ne mogu da menjam! | |
|