None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Mogu ja da budem nastawnik i uchenik??ema udji molim te Mon Feb 11, 2008 9:06 pm | |
| smem da budem i uchenik i nastawnik?? | |
|
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Mogu ja da budem nastawnik i uchenik??ema udji molim te Tue Feb 12, 2008 3:51 pm | |
| | |
|
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Mogu ja da budem nastawnik i uchenik??ema udji molim te Tue Feb 12, 2008 4:06 pm | |
| Pa ja mislim da mozes, a sta hoces da predajes????????? | |
|
None95
| Subject: Re: Mogu ja da budem nastawnik i uchenik??ema udji molim te Tue Feb 12, 2008 4:12 pm | |
| ma swe jedno ali otju da budem i nastawnik!! | |
|
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: Mogu ja da budem nastawnik i uchenik??ema udji molim te Tue Feb 12, 2008 4:13 pm | |
| Mozes i Lupita(% je iucxenik i nasatwnik!Mozesx! | |
|
rbd4ever
Number of posts : 3882 Age : 28 Location : BG Hoby : slusanje muzike Humor : ok Icon : About you : Obozavam RBD Registration date : 2007-12-22
| Subject: Re: Mogu ja da budem nastawnik i uchenik??ema udji molim te Tue Feb 12, 2008 9:13 pm | |
| da,ako ona moze mozes i ti!Sale,sigurna sam da ces biti extra nastavnik~! | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Mogu ja da budem nastawnik i uchenik??ema udji molim te | |
| |
|