Multifandom Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Multifandom Forum

Forum za sve fandome.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

MI dario,secret todas chosas

Go down 
+5
**Wanna~Play**
Klara.
Mionitza
*S~u*N~c*E~
Love.And.Death
9 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Love.And.Death

Love.And.Death

Female
Number of posts : 11013
Registration date : 2008-02-17

MI dario,secret todas chosas Empty
PostSubject: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptySun Jul 13, 2008 12:54 pm

Ovdije ce biti moj dnevnik......lol

12..07.2008
ustala sam negdije oko 9 sati da bih gledala neke extra crtace.Jedno sta ipo su trajali i bila sam zanijemena u tv tako da nisam primijentila nesto.Bila sam sama kuci.Braca mi na poslu kao i mama i tata.Bila sam happy.Ali doslo je i vrijeme da se spremam za trening smorih se ziva za to spremanje i ajde.prija treninga otishla sam kod mame na posao sa namjerom da joj kazem za nemanju ali nisam mogla.....pitala sam je da idemo u park ona se slozila i bash mi je bilo drago.Otisla sam na trening 20 minuta ranije pa bih sto ranije ga zavrshila odmah kada sam tamo doshla skocila sam u more i zaplivala 50 bazena ledjno crkla sam ziva!kada se zavrshio krenula sam kuci i bila sam weoma umornaa odmah sam se istusirala jer ne mogu da podnesem so na sebi.Onda sam legla da spawam swe do 6 sati.Onda sam ustala i upalila komp ali nesh mi mish nije radio pa sam se iznerviral;a ali brat ga je odmah popravio.OKo 8 sati sam wecherala Kremic i posla sam u park,Obukla sam pantalone,bijelu majicu u skechers patike moje omiljene i malo sam stawila sminke.Kada sam isla prema tamo stomak me je zesce bolio.Sijela sam na klupu sa mamom i samo sam ocekivala da ce doci ali nije dosao......bila sam veoma tuzna u sebi sam plakala......a onda sam sa mamom posla kos neke njen drugarice i tamo popile po sok.Nismo se zadrzali mnogo i posli smo kuci.Kada sam dosla upalila sam komp i dosla malo an ovaj 4um da widim sta ima i legla da spawam.to je za juce
Back to top Go down
*S~u*N~c*E~

*S~u*N~c*E~

Female
Number of posts : 3304
Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji...
Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe
Humor : valjda sam duhovita
Icon : MI dario,secret todas chosas 2i2btvp
About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita..
Registration date : 2008-01-25

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyMon Jul 14, 2008 1:33 pm

Ja sam mojoj mami samo jednom rekla ko mi se svidja.... :)
Back to top Go down
Love.And.Death

Love.And.Death

Female

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyMon Jul 14, 2008 3:00 pm

i ja isto
Back to top Go down
Love.And.Death

Love.And.Death

Female

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyFri Jul 18, 2008 10:44 am

17.07.2008
ustala sam oko 10 i gledala pcelicu maju onda sam cistila kucu i isla do prodavnice.doruckovala sam i gledala tv.dosao mi je neki rodjak iz njemacke pa sam malo pricala sa njime.Rucala sam i posla na trening.Crkla sam morala sam 50 bazena ledjno ali ajde krenula sam na plazu dogovorila sam se sa amigom svasta smo pricale jedna durgoj i posle smo kuci i spremale se za setnju do parka,Dosle smo tamo i naletie smo na nemnjinog druga moja amiga se pocela raspitivati koliko taj nemanja ima godina gdiej zivi ???ma swe!mene je bilo lose jer sam se bojala da ce me odati!ali nije posle smo do njegove zgrade i fina je ono....otisla smo kuci i kovala plan sa amigom,mamu am morala da lazem nesto ali sta cu...besoooo ipricaru vam kada se vratim///
Back to top Go down
Mionitza

Mionitza

Female
Number of posts : 3298
Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones
Humor : I'm now soo sad!
About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim!
Registration date : 2007-12-01

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyFri Jul 18, 2008 12:15 pm

Heheh,;) sopew!
Back to top Go down
Love.And.Death

Love.And.Death

Female

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyFri Jul 18, 2008 12:19 pm

tnx buuu
Back to top Go down
Klara.

Klara.

Female
Number of posts : 5516
About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjeæam baš najbolje..
Registration date : 2008-01-26

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyFri Jul 18, 2008 10:22 pm

It's cool! <3
Back to top Go down
**Wanna~Play**

**Wanna~Play**

Female
Number of posts : 1970
Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u!
Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika.....
Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:))))
About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!!
Registration date : 2007-10-07

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyFri Jul 18, 2008 10:28 pm

wrote:
Heheh,;) sopew!
Back to top Go down
http://www.rebelde4ever.nice-board.com
Love.And.Death

Love.And.Death

Female

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyFri Jul 18, 2008 10:42 pm

tnx
Back to top Go down
Klara.

Klara.

Female
Number of posts : 5516
About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjeæam baš najbolje..
Registration date : 2008-01-26

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptySat Jul 19, 2008 9:26 am

Pa,i ne moraš lagati mamu! XD

Mislim nije ništa posebno da joj ne smiješ reæi!
Back to top Go down
roberta_bg
Administrator
Administrator
roberta_bg

Female
Number of posts : 7295
Hoby : Zzanje sa mojom sestrom
Humor : Naravno da imam!:)))
About you : Nešto o meni...
Registration date : 2007-10-23

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptySat Jul 19, 2008 4:23 pm

Soooooper ti je dnevnik!!!
Back to top Go down
Love.And.Death

Love.And.Death

Female

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyThu Jul 31, 2008 1:13 am

rekla sam swima da sam zaljubljena u njega!osim njemu
Back to top Go down
Ema
Administrator
Administrator

Female
Number of posts : 11718
Humor : :
Registration date : 2007-10-06

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyMon Aug 04, 2008 9:04 pm

[Monty The Cock] wrote:
It's cool! <3
Back to top Go down
None95

None95

Male
Number of posts : 10705
Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD
Humor : xexe :)
Registration date : 2007-12-06

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptySat Aug 16, 2008 11:26 pm

Sooper...
Back to top Go down
http://www.multifandom.forumsr.com
Ema
Administrator
Administrator

Female

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyTue Aug 19, 2008 3:36 pm

*KaUlItZ BiTcH* wrote:
rekla sam swima da sam zaljubljena u njega!osim njemu
P ak je tako,teshko da netje saznati od nekog.... xD
Back to top Go down
Love.And.Death

Love.And.Death

Female

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyMon Sep 01, 2008 10:52 pm

sada znam brat ce me reci njemu JUPI
Back to top Go down
Love.And.Death

Love.And.Death

Female

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyMon Sep 01, 2008 10:56 pm

01.09.2008
ustajrm u 6 ipo idem u wc obavim swe obucem se i krenem u skolu sa djiki i dodjem tamo vidim lus mi onaj retard razredna crkla sam od tuge!onda posle skole milica mi swasta ispricala za nemanju skoro sam se oneswestila koliko me to pogodilo ali prezivela sam to,dosla sam kuci nemanja je spwo mama neso cistila i onda su mi dosle milica i djiki onda smo zajebavale petra,didu preko 3g pucavale smo od smijeha ali i to prodje.onda sam imala trening pa sam zavrsila dosao mi neki rodjak KOJI SE ZOVE NEMANJA bilo mi je veoma lose.STO NEMANJA PA STWARNO ZIVOT JE OKRUTNA PREMA MENI!!IMAM RODJENOG BRATA NEMANJU I NEKOG RODJAKA PLUS SIMPU PA JOJ!onda sam isla da kupim nessto z askolu.dosla kuci malo na 4ume i sada idme da pawam .LAKU NOC smrc

Last edited by Vampire Knight. on Sun Feb 21, 2010 6:18 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Love.And.Death

Love.And.Death

Female

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyTue Sep 02, 2008 9:08 pm

02.09.2008
dizem se jedva u 6ipo djiki me ceka dolazim u skolu swe bzvz vracam se,i pocnem razmisljeti nesto i shvatim da sam zaljubljena u dwa decaka!!osea poludecu!taj prwi znate nemanja a drugi ..... presladak je i bila sam zbunjena i nasla sam njegove slike jupiiiii i uporedjivala sam onako i ne znam koji mi je ljepsi!dosla mi je milica i zezali smo swe redom i videli malog andriju kako vozi motor heheh.dosla sam kuci i sela na komp i posle cu da pawam pozzz

Last edited by Love.And.Death on Mon Feb 04, 2013 2:04 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Ema
Administrator
Administrator

Female

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyTue Sep 02, 2008 10:54 pm

Ai,pa jel si nesto odlucila?
Pa mozda te drma opsti rog,to je normalno za nase godine,objasnicu ti kad dodjem sutra na forum sta to znaci... XD

Last edited by AShLeY on Wed Sep 03, 2008 9:27 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Love.And.Death

Love.And.Death

Female

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyTue Sep 02, 2008 10:55 pm

ok emix
pa ne znm volim obojicu XD
Back to top Go down
Ema
Administrator
Administrator

Female

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyWed Sep 03, 2008 9:29 am

P doro,to je normalno,al mislim da u nasim godinama bas i nemoze da se voli,to dolazi tek kad sazris ;)

Pa dakle:
Kad te drma...:
Poseban Rog-onda ti se svidja i to je kad stvarno volis jednu osobu
Opsti Rog-onda kad je bas lose,pa ti se svidja dosta osoba
Kosmicki Rog-onda kad ti se svi svidjaju,to je pomalo nenormalno... XD
Back to top Go down
Love.And.Death

Love.And.Death

Female

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyWed Sep 03, 2008 2:18 pm

pa ewo sada znam svi,;',

Last edited by Vampire Knight. on Sun Feb 21, 2010 6:19 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Ema
Administrator
Administrator

Female

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyWed Sep 03, 2008 7:58 pm

Pheheh,onda ipak Poseban Rog XD
Back to top Go down
Love.And.Death

Love.And.Death

Female

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyWed Sep 03, 2008 8:25 pm

bas tako
Back to top Go down
Ema
Administrator
Administrator

Female

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas EmptyWed Sep 03, 2008 9:27 pm

A el si sigurna??? XD
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: MI dario,secret todas chosas   MI dario,secret todas chosas Empty

Back to top Go down

MI dario,secret todas chosas
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» My secret diary-Diary of litlle princes