| My secret diary-Diary of litlle princes | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sara S*
Number of posts : 61 Age : 28 Hoby : VOLIM DA IGRAM ODBOJKU I TENIS,PEVAM I PISEM PESME Humor : BIIIIIIG Icon : About you : DA IGRAM TENNIS,BOJKU,MUVAM,PEVAM DJUSKAM.VEOMA SAM LUDA I OTKACENA,TAKO DA CEMO SE LEPO DRUZITI Registration date : 2008-06-21
| Subject: My secret diary-Diary of litlle princes Sun Aug 24, 2008 6:30 pm | |
| E ovako Danas mi je prvi dan kako pisem,pisala sam i ja pre dnevnike,ali mi je ovo prvi na ovom 4umu.EVO POCINJEM!!! 24.08.2008 17:20 Juce sam se vratila iz Hrvatske(bila sam drugi put na moru),tamo mi je bilo lepo dok sam bila na plazi,suncala se,jela sladoled...Naravno sve bi bilo super do uvece,dok nisam otisla u grad.ZASTOOO!!Zato sto sam isla sa bakom i dekom,a moja baka je ponekad stvarno teski serator,i stalno mi govori kako da jedem,kako da se ponasam da sam ja mala damica,BLA BLA BLA....Hvala bogu izasla sam iz tog pakla i sada sa u Bgd-u.DANAS PISEM!! Posto je danas subota,obio ja nemam sta da radim.Evo me tu se povlacim po kuci celog jutra,smaram se i vicem kako mi je dosadno.Jutros sam ustala u 10 i gledala TV,onda sam doruckovala i obukla se.Kasnije su mi dosli stric i strina i sestra i onda smo se zajebavali tu do 15 sata.Onda sam rucala i kasnije dosla na 4um,evo sada pisem dnevnik kasnije cu da idem u ZIRU ili DELTA CITY da kupim ranac i sveske jer pocinje skola JJJEEEE To bi bilo sve,nadam se da vam se svidja.. CAO,CAO,CAO LITLLE PRINCES SARA | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Sun Aug 24, 2008 10:05 pm | |
| CooL DiarY | |
|
| |
>Jecka<
Number of posts : 2068 Age : 28 Location : u oblacima Hoby : chat Icon : About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak... Registration date : 2008-04-11
| |
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| |
| |
Sara S*
Number of posts : 61 Age : 28 Hoby : VOLIM DA IGRAM ODBOJKU I TENIS,PEVAM I PISEM PESME Humor : BIIIIIIG Icon : About you : DA IGRAM TENNIS,BOJKU,MUVAM,PEVAM DJUSKAM.VEOMA SAM LUDA I OTKACENA,TAKO DA CEMO SE LEPO DRUZITI Registration date : 2008-06-21
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Mon Aug 25, 2008 3:44 pm | |
| | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Mon Aug 25, 2008 6:33 pm | |
| | |
|
| |
>Jecka<
Number of posts : 2068 Age : 28 Location : u oblacima Hoby : chat Icon : About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak... Registration date : 2008-04-11
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Mon Aug 25, 2008 6:38 pm | |
| - roberta_bg wrote:
- de nada!!!
| |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| |
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Mon Sep 22, 2008 5:53 pm | |
| | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| |
| |
Sara S*
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Sat Sep 27, 2008 1:10 pm | |
| Drustvo Sorry sto vam nisam pisala tako dugo,ali comp mi nije uopste radio tako da nisam mogla da idem ni na jedan 4-um.Ali od sada cu stalno i vredno da pisem.POCINJEM... 27.09.2008 Jutros sam se probudila u 9:00(inace bi ustala kasnije),jer sam morala da idem na engleski .Na engleskom je kao i uvek bilo smaranje jer nismo mogli da se igramo i glupiramo,a moj drug nas je sve zasmejavao pa smo se tako zajebavali.Elem tako sam sedela sat i po.Evo sada sam dosla kuci i (posto mi je popravljen comp),sela i otisla na moj omiljen forum moje omiljene grupe da pisem dnevnik.Sada pisem.Kasnije cu ici u Delta City da gledam neki film,a onda cu da se setam.To bi bilo sve za danas.Nadam se da cete procitati ovo sranje od dnevnika,a ako ne nema veze.... AJ SAD CAO ADIOS!!!! LITLLE PRINCES SARA... | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Sat Sep 27, 2008 4:07 pm | |
| | |
|
| |
Sara S*
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Mon Sep 29, 2008 10:44 am | |
| 29.09.08 9.26h :Hey there!: PISEM.... JUCE MI JE BIO NAJGORI DAN U ZIVOTU,NE ZATO STO JE NEDELJA MSM JA VOLIM NEDELJU,SVAKU,NEGO ZATO STO SAM MORALA DA UCIM GEOS.SMORIH SE ZIVA,ELEM USTALA SAM NARAVNO U 10,DORUCKOVALA,GLEDALA TV,I U 11 IMALA CAS IZ RUSKOG.KADA SE CAS ZAVRSIO MAMA MI NIJE DALA NI DA SE KO COVEK ODMORIM BAR POLA SATA,NEGO JE REKLA DA MORAM ODMAH DA UCIM... DAA!!ONDA SAM POSLATA U MOJU SOBU SA UOBICAJENIM ,,NE VRACAJ SE DOK NE NAUCIS'',A TO JE BILO TESKO IZVODLJIVO,posto je glupaca od profe za jedan cas ispredavala 50 strana,sala nekoliko a mene je mrzelo da ih ucim,a posto ja nedeljom izgleda nisam sposobna da ucim to i nije bas islo... :nr1:Onda sam sedela od 13 do 15 i naucila 4 lekcije,rucala a onda mi ostale jos dve.Dok sam te dve ucila one cetri sam zaboravila...I onda mi je mama rakla da ce me sutra probuditi u 8.30h.JEEE.I sada vidite zasto nedelja nije lepa,za mene,zato sada ne ucim nedeljom jer mi tada mozak ne radi. Naravno jutros sam ustala rano da bi ucila geos,ali ja ne ucim nego se zajebavam s vama,samo da daddy ne sazna za to...U cekaj nesto suska,cek da vidim da se tata nije vratio........ HUH nije,nego je to Buba jedna zena sto mi sprema kucu.Jao sada moram po hleb,da bi zdrala,ako ne pojescu pahuljice Posle idem u skolu ranije jer nam dolazi stara razredna,a nova koja ju je zamenila ide Pa dobro AJ SAD CAO IDEM DA SLUSAM MJUZU LiTlE PrInCeS SARA............. | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Mon Sep 29, 2008 11:24 am | |
| Ni meni nedelja nije nesto posebno lepa,tj mrzim je... Al to je zato sto znam da sutra idem u skolu A najvise mrzim kad ponedeljkom idemo pre podne u skolu jer onda ni nemogu ko covek da se naspavam i uzivam u vikendu Inace,soopy dnevnik | |
|
| |
Sara S*
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Mon Sep 29, 2008 10:17 pm | |
| Takodje nedelja shit strsno Ne mogu da ustanem i kod svis profa u skoi moramo da budemo pravi PONEKAD MI DODJE DA JE SPALIM,KAO I SVE NASTAVNIKE,A VAMA,MENI SAMO U NALETIA BESAAAAAA!!!! | |
|
| |
None95
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Tue Sep 30, 2008 10:37 pm | |
| Hahaha valjda ce se jednom neki ludak setiti da je zapali ,ali stvarno!!!!!! xDDDDDD | |
|
| |
Sara S*
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Tue Sep 30, 2008 10:39 pm | |
| | |
|
| |
None95
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Wed Oct 01, 2008 9:57 am | |
| | |
|
| |
Sara S*
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Wed Oct 01, 2008 9:17 pm | |
| 01.10.08/20.06h Danas mi je u skoli bio prilicno smoren i blak dan.Jednostavno mi je dosadila skola,kome nije,blago njemu...U skoli nismo nesto radili,matish sam dobila 4 iz kontrolne(trebelo joj je 5 dana da pregleda),a srpkinja za dan pregleda 70 kontolnih.Ali nema veze,to me ne dotiče.U skoli mi je bilo najlosije kada sam se pozvadjala sa drugaricama... Posto nas 4 imamo bend,jedna(Ana) posto ne zna da peva mi smo htele da je izbacimo iz benda(sto nije fer).I onda smo se tu svadjale,svadjale....i psle pomirile. Sada je sve super. To bi bilo to za danas.... Vidimo se sutra LITLLE PRINCESS SARA.... | |
|
| |
None95
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Fri Oct 03, 2008 9:42 am | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Mon Oct 06, 2008 8:34 am | |
| Nice | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| |
| |
Sara S*
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Sun Oct 12, 2008 9:42 pm | |
| 12.10.2008 20.25h Hi ljudi,kao sto vidite dugo nisam pisala jer nemam vremena uopste.Ne nadajte se da cu i ove nedelje pisati,jer idem poopodne u skolu,i prepuna sam kao brod(ne parama)xe xe,steta,nego obavetama.Ali ako budem mogla naci cu malo vremena,da pisem. Danas kao i uvek nije bilo nista,smarala sam se i dosadjivala,a nisam videla da je napolju bio extra dan.Steta.Posle sam rucala, i opet se dosadjivala,sve dok me Nikholica-prickolica nije pozvo napolje....Inache Nikholica.prickolica mi je samo drug,ali znam da se pali na mene,i da mu se swidjam..Osea pokazuje to.Nego kada me e pozvao ja sam bila na kompu i nesto radila.Kada me je pozvao i reko da idemo da igramo zmuraje,bila sam osea presrecna.Tada je nastala prava jurnjava.shta da buchem,koji parfem....Kada sam bila spremna izasla sam,a posto je ispred moje zgrade mermer,a jos i bara ogromna,ja nisam videla,i pogodite shta.Okliznula sam se i upala u baru,pala i pokvasila nove farke.Koji blam,osea porque yo... Dobro je sto niko nije to video,onda sam se vratila i presvukla se i izasla normalno.Lepo sam se provela,igrali smo masne,masne fote...ITD.I onda su se neki ,ali necu da kazem da li sam i ja medju njima....Onda sam dosla na comp,i zezala se....I to je too BYE BYE LITLLE PRINCES SARA:) ::::: ))) | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Tue Oct 14, 2008 2:00 pm | |
| | |
|
| |
None95
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes Sat Oct 18, 2008 11:07 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: My secret diary-Diary of litlle princes | |
| |
|
| |
| My secret diary-Diary of litlle princes | |
|