|
| smesni vicevi,textovi,razne sale..... | |
| | Author | Message |
---|
*Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: smesni vicevi,textovi,razne sale..... Thu Jul 17, 2008 4:20 pm | |
| Srpsko-hrvatski rečnik:
Bicikl - Međunožno guralo sa dva napuhala Motorcikl - Dvokotačno međunožno prdekalo sa dvostrukim guzoodmaralom Bilijar - Zelenočohano četveronožno štapitalo Kravata - Okolovratni dopupnik Kaiš - Okolotrbušni pantalodržac Šah - Mozgodrkajuće rukoticalo Sintsajzer - Milozvučno prostodirkalo Kočijaš - Visokosjedeći konju u guzicu gledajući gospodin Svinja - Četvoronožno blatobrčkalo Ovca - Četveronožno runjavo travopojedalo Čobanin - Nadzornik četveronožnih runjavih travopojedala Kaubojke - Westernice Usedelica - Mukotrpna kurcočekalica Telefon - Brzoglas Oluk - Okolokućno vodopišalo Direktor - Nalogodavni bezosjećajnik Generalni direktor - Stožerni nalogodavni bezosjećajnik Helikopter - Zrakomlat Zet - Sestrojeb Drkanje - Miloklizni rukodrm Peder - Miloguz Ljubavnik - Dojebnik Kamila - Pustinjski grbohod Inžinjer elektrotehnike - Spretnik munjarstva
Srpsko-engleski rečnik:
Momci iz kraja - Boys from the end Taman posla - Dark of the job Mesna Zajednica - Meat community Stavili su mu lisice - They put him foxes Opasulji se - Bean yourself Raskupusana Knjiga - Cabbaged book Puno sam se sekirao - I axed myself very much Kama sutra - Big knife tomorrow Računaj na meme - Calculate on me Radio Mileva - Worked Melissa Čekanje u redu za hljeb - Waiting all right for bread Ko umije njemu dvije - Who washes, him two Ne lezi vraže - Don't lay devil Hej žica, žica, žica, drma mi se kabanica - Hey, wire, wire, wire, my raincoat is shaking Šta ima - What has Dva loša ubiše Miloša - Two bad Michel dead Kom obojci, kom opanci - To whom feet wrappers, to whom serbian peasant shoes Drage volje - Of dear will Ko te šljivi - Who plums you Ko te šiša - Who cuts your hair Zašto da ne - Why yes not Kako da ne - How yes not
posle postavljam jos | |
| | | **Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: smesni vicevi,textovi,razne sale..... Thu Jul 17, 2008 7:21 pm | |
| xexe..i ja cu nesto kasnije posytawiti | |
| | | Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: smesni vicevi,textovi,razne sale..... Fri Jul 18, 2008 12:30 am | |
| koji je najkraci vic>> sada sam ga ispricala | |
| | | *Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: smesni vicevi,textovi,razne sale..... Tue Sep 16, 2008 3:44 pm | |
| postavljajte i najgluplje textove pesama koje ste culi
evo za mene
Imam dokaz da si bio sa mnom imam dokaz za ljubavni cin imam dokaz, nosim ga u sebi on se zove nerodjeni sin
Ti imas cerku, ona je zensko...
Brbljivica mala ti si, nudis konja kog jahala nisi...
Pijem bambus, i bas mi je fino, malo kole, dve trecine crno vino.
Cica bogatasica
Da si mene ozenio ti bi srecan covek bio al' si hteo cicu bogatasicu 2x
Ref. 2x Dobio si sve, samo ljubav ne niti ume, niti zna da te ljubi kao ja odnela te cica bogatasica
Cica ima ogrlice nosi zlatne potpetice ali telo njeno nije vatreno 2x
Ref. 2x
Ispod ovog starog krova da pocnemo sve iznova nema zar kod cice bogatasice 2x
Ref. 2x | |
| | | *Mawa Ponchita*
| Subject: Re: smesni vicevi,textovi,razne sale..... Tue Sep 16, 2008 3:56 pm | |
| Ma ova: Roditjesh mu sina,kralja KOKAINA I roditjesh mu decu belu kao sneg... I ova:Ti propadash,jer se drogirash Ti propadash jer se opijash...
Moja Rajka,corava i gluva,na sta lici da te bog sacuva.... Svo ti mleko iskipi po ploci,u sta gledas j**** te u oci..........cccc....
Podocnjaci, podocnjaci bas mi lepo stoje, moje oci pijanice svetlosti se boje.....
Nemoj da places na mom pragu Da mi vrata ne povuku vlagu.........xxexexexexexexexe.........jaoj stomak me boli
neko vozi motor neko vozi traktor ja i moja mala motokultivator
Mini suknja Po poslednjoj modi I majica uska To se zove bodi
GAZDA PARFIMERIJE
Oko tebe zgodne lutkice, uživaju da te prskaju, sve se tebi poveravaju! Ref: Ne mogu ti dati preko telefona, oko tebe zabranjena zona, od mene sve ti drugo važnije, jer ti si gazda parfimerije! Crvenilo, rumenilo, ludilo, kriješ da se sve promenilo, svakoj nešto si poklonio, samo mene si preskočio!
u odzaku se dim pusi, na tavanu meso susi ja sam seljak i u srcu i u dusi
sve u stihu sve u prozi Boze me prosti da ti se zgrozi | |
| | | Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: smesni vicevi,textovi,razne sale..... Sat Sep 20, 2008 4:01 pm | |
| Phahah....e stvarno | |
| | | *Mawa Ponchita*
| Subject: Re: smesni vicevi,textovi,razne sale..... Sat Sep 20, 2008 7:30 pm | |
| a tek ovo
devojke,devojke pevaj svaki dan i nikad neces biti bolestan devojke,devojke svaki dan po dve i cao,cao,cao doktore!
Caki, Caki, Cale kupi mi sandale, samo pazi Cale da ne budu male!
Jedva čekam da sa'ranim majku pa u kuću da dovedem Rajku!
Suzama sam lepio tapete kad ti ode i odvede dete!
Kuče laje, a ja mislim ti si, otiš'o si sarmu probo nisi!
Igra kolo a u kolu Duda, od radosti tresu mi se kosti!
Ja sam seljak veseljak, a u duši tugu skrivam, šta ću jadan kraj Morave kad ne znam da plivam!
Uz vetar sam uvek iš'o i nikoga nisam siš'o, od malena radim tako ja sam rođen naopako!
Što na kafu zoveš mene kad nemaš samlevene!
Nemoj da plačeš na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu!
Imam garažu i mercedesa tri, jos samo mi fališ ti!
Plači mala plači, ost'o sam na Rači…
Pijem vino i rakiju vruću i ne mislim na traktor i kuću. Šta će meni venčanje i žena kad sa tuđom živim bez problema!
Na kući se odžak puši na tavanu meso suši, ja sam seljak u srcu i duši…
Zbogom sine zbogom rode, pazi da ti voz ne ode!
Kraj kazana svako veče gledam kad se šljiva peče, gradiram svako piće pa ga punim u buriće!
Kaži mala svoje muke, cica ima zlatne ruke! Neće cica tu da srlja, hoće samo da podrlja!
Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi!
Ti ode na zeleno, ja osta na crveno rastavi nas semafor!
Dva loša ubiše Miloša, a mene će jedan što mu ženu gledam!
Hop mala bosonoga, kako živiš bez onoga. Sladak šećer, hladna voda, hajde mala dok je zgoda.
Plitak potok, a voda duboka... >>Ne kontam<< !!!
Naša je ljubav duga kao dugotrajno mleko!
Nisam lopov al' bi znao tom čoveku šta bi krao!
Pozn'o bih te među ruža trista, ali nije svaka ruža ista!
Milane moja ružo, ćale mi se naoruž'o, u vazduh će sve da digne samo kad te stigne!
…nećeš čak ni pasulj da mi skuvaš, a kamoli decu da mi čuvaš!
Vetar ljulja čamac, riba trza mamac, a obalom cura šeta, pecanje ometa!
Na moj račun pićemo, prijatelji bićemo, tugu ćemo sprečiti, jedan drugog lečiti, jer za mojim stolom, sve je pod kontrolom!
Opasnice spusti loptu i zaigraj na dobrotu, divlja mačko kandže skrati u jagnje se preobrati!
Mala žena od velike slađa, mala žena u srce pogađa, mala žena lepa kao slika, telo malo a duša velika!
Da dogovor kuću gradi rekao je neko, s tobom kako stvari stoje temelj je daleko!
Zeka voli kupus, kupus voli rosu, a ja moju malu i golu i bosu!
Crna il' plava, crna il' plava, ej kad bih znao koja je prava. Obe il' ništa, obe il' ništa, obe il' ništa idem do kraja!
Mala moja na vrh kola stani da te moje oko nanišani!
Neću da ljubim jednu ili dve, ja sam čovek za devojke sve!
Joj sto volim piti vode što šljivove grane rode. Da je časa od tri kila jedna bi mi dobra bila!
Drum dugačak, kola trula, mala moja jesi l' čula. Jesi l' čula ej garava ja ne vozim za badava!
Ej da su suze srebrni novčići, palatu do neba mogla bih podići!
Samo o njoj stalno mislim i na svetu više ništa, možda je iz Deliblata ili je iz Bavaništa!
Ja nisam majstor da napravim bure ali sam majstor da osvajam cure!
Svakog dana gledam ja njena divna oka dva. Nekad su je zvali klinka, sada najlepša Kovinka!
U majku se klela ti, krstila pred svima, da te neću imati sigurna si bila!
Da zavoliš mene ti nije bilo sile, 1:1000 šanse su mi bile!
Opasan je jež kad ga neko takne, izbo' je Snežu ne može da makne!
Prvo pa muško nek se zove Duško, kolo veze sitno ime nije bitno!
Komandante, silo vojna, lomiš srca mnogobrojna!
Hej konobaru donesi mi štok, hoću da se napijem da zaigram rok!
Ej mesece pobratime samo noćas isprati me, popio sam koju više, sokaci se ukrstiše, dok pronađem onaj pravi, već će zora da zaplavi!
Uvek svratim na po jednu, ali imam dušu željnu, potego sam noćas dobro, pomozi mi stari pobro! | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: smesni vicevi,textovi,razne sale..... | |
| |
| | | | smesni vicevi,textovi,razne sale..... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |