| ulazite da vidite ovaj uzas.... | |
|
+48otkacena devojcica *RoBeRtA* *Robertita* *Mawa Ponchita* fairy *Any* kale Nika_RBD ~*Mici*~ (...MICY...) Buntovnica Marija Nemanja ~Kaca Pardo the streets~ *barbie'n'fashion girl* *S~u*N~c*E~ MiLiTzAaAa ...Wera...diva... ~AnnY TinkerbelL~ *Jollie* Klara. dexter_srb rbd4ever buntovnica _UcKeRmaNN's_BiTcH_ dulce_RBD girl CristianoRonaldoGirl PoNcHo joka94 None95 Mia *Beautiful Any* Una chica RBD kikica_rbd mina95 ^Dulce_Maria^ $Roberta$ Anahi Mionitza dulce nena *DoN`t*ChAnGe*Me* Funky Angel ~Annie~Giovanna~ Mia Colucci ^^LoOdA zA mArKoM^^ *~TEDDY~DANCER~* Ema roberta_bg LUPITA95 52 posters |
|
Author | Message |
---|
PoNcHo
Number of posts : 22 Age : 33 Location : Kotor Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-14
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Mon Jan 14, 2008 6:22 pm | |
| | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Mon Jan 14, 2008 6:36 pm | |
| | |
|
| |
dulce_RBD girl
Number of posts : 32 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-13
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Mon Jan 14, 2008 8:27 pm | |
| owo je uzas!Inache su mnogo ruznee! | |
|
| |
_UcKeRmaNN's_BiTcH_
Number of posts : 85 Age : 34 Location : With Uckermann and Herrera in bed...we are bussy!!! Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-13
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Mon Jan 14, 2008 10:42 pm | |
| ma shto wam je bash su sexy axaxaaxxaxa =) uzhas...owa kopija od dulce ispade najljepsha od njih 3... | |
|
| |
buntovnica
Number of posts : 38 Age : 30 Location : anahi Hoby : sakupljanje postera Humor : nikad ne reci nikad Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-29
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Wed Jan 16, 2008 11:11 pm | |
| jooj bljak,fujjj bas su grozne.....s....ke njih niko ne moze da kopira a nasle ove s.....ke da ih kopiraju...ne smem da psujem a uhhhhhh | |
|
| |
rbd4ever
Number of posts : 3882 Age : 28 Location : BG Hoby : slusanje muzike Humor : ok Icon : About you : Obozavam RBD Registration date : 2007-12-22
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Thu Jan 17, 2008 12:29 am | |
| Strasno!!!Odvratne su!!!! | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Thu Jan 17, 2008 1:12 pm | |
| da i one kao lice na rbd uopste ne lice ni mrvicu!!! | |
|
| |
rbd4ever
Number of posts : 3882 Age : 28 Location : BG Hoby : slusanje muzike Humor : ok Icon : About you : Obozavam RBD Registration date : 2007-12-22
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Thu Jan 17, 2008 6:29 pm | |
| kao da su ustale iz groba!Fuj! | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Fri Jan 18, 2008 1:50 pm | |
| da u pravu si!!!!ko zombi su!!!! | |
|
| |
$Roberta$
Number of posts : 668 Age : 29 Location : Kovin Hoby : Aikido Humor : u sosu sam cufta Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-26
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Fri Jan 18, 2008 3:29 pm | |
| - roberta_bg wrote:
- da u pravu si!!!!ko zombi su!!!!
| |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Mon Jan 21, 2008 1:37 pm | |
| pxa,pxa....iz groba.... | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Mon Jan 21, 2008 1:42 pm | |
| :I agree: potpuno se slazem!!! | |
|
| |
dexter_srb
Number of posts : 4 Location : S. M. Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-20
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Tue Jan 22, 2008 12:53 am | |
| Veoma losa kopija veoma dobre grupe. | |
|
| |
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Tue Jan 22, 2008 9:49 am | |
| Slazem se u potpunosti sa tobom!!!!!!!!!!! | |
|
| |
rbd4ever
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Tue Jan 22, 2008 12:21 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Tue Jan 22, 2008 12:27 pm | |
| Grozne su ali stvarno!!!!!!! | |
|
| |
rbd4ever
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Tue Jan 22, 2008 12:28 pm | |
| Shvatam da su lepe,ali ovo je UZAS!!! | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Mon Jan 28, 2008 11:49 pm | |
| koako su grdne majko moja njih su nasle da kopiraju al im nije uspjelo | |
|
| |
rbd4ever
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Tue Jan 29, 2008 5:52 pm | |
| da,slazem se,a i naravno da im noije uspelo!Pogledajte kakve su! | |
|
| |
*Jollie*
Number of posts : 61 Age : 32 Hoby : moda,kreiranje odece,pevusenje -]] Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-27
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Wed Jan 30, 2008 2:18 am | |
| jedino ova plava malo lici na miju,bar je potrefila odecu ako nista drugo i boju kose hahha blabla | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Wed Jan 30, 2008 3:09 am | |
| Jooj,ala su gadne,covece...Zao mi je sto tako kazem za bilo koga,ali stvarno nijedna ne lici...Bas bezvezna kopija... | |
|
| |
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Wed Jan 30, 2008 10:49 am | |
| Sta ti bre zao *ebote njih ni rodjena majka ne moze ocima da gleda!! Snimite "Miu" !! Jebote retardirana ozbiljno! Vidite joj oci aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja bih se na njenom mestu ubila!!!!!! Uzas! Uzas!!!! Strava boljed a sam gledala horor film!!!!! Nego ove loodake !!! Sigurno ih pustili iz loodnice malo na odmor a oni poceli da izigravaju nesto sto nikada nikad nece moci da dostignu!!!! Uzasssssssssss | |
|
| |
*Jollie*
Number of posts : 61 Age : 32 Hoby : moda,kreiranje odece,pevusenje -]] Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-27
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Wed Jan 30, 2008 2:00 pm | |
| zasto ste toliko ogorceni,pa nismo svi lepi na ovom svetu,ima nas i drugacijih,svako sebe treba da prihvati onakvog kakav je (sa svim manama i prednostima) a ne onakvim kakvi nas drugi prave,spustimo se na zemlju..gadni su vam pa sta?! a mozda stvarno isto toliko koliko mi volim RBD ih i oni vole pa sto da ne,neka ih malo imitiraju,nije zabranjeno...i to sto su Romi (cigani) nema nikakve veze,pa daajte svi smo mi ljudi,bili crnci,belci,zuti (kinezi,japanci),mongoloidi i slicno..i oni su ziva bica koja imaju prava na svoje idole kao i mi..pa zasto bismo im onda to zabranjivali?!
trazim od vas samo da budete realni i malo vise tolerantniji... :neznam: | |
|
| |
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Wed Jan 30, 2008 2:24 pm | |
| To je OK od tebe! Kao da nikada u zivotu niko od nas nije pokusao nekoga da imitira! Pa ajd recite da nikada u zivotu niste nekoga imitirali??? | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Fri Feb 01, 2008 5:23 pm | |
| ja jesam 100000000000000000000000000puta!! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... | |
| |
|
| |
| ulazite da vidite ovaj uzas.... | |
|