| ulazite da vidite ovaj uzas.... | |
|
+48otkacena devojcica *RoBeRtA* *Robertita* *Mawa Ponchita* fairy *Any* kale Nika_RBD ~*Mici*~ (...MICY...) Buntovnica Marija Nemanja ~Kaca Pardo the streets~ *barbie'n'fashion girl* *S~u*N~c*E~ MiLiTzAaAa ...Wera...diva... ~AnnY TinkerbelL~ *Jollie* Klara. dexter_srb rbd4ever buntovnica _UcKeRmaNN's_BiTcH_ dulce_RBD girl CristianoRonaldoGirl PoNcHo joka94 None95 Mia *Beautiful Any* Una chica RBD kikica_rbd mina95 ^Dulce_Maria^ $Roberta$ Anahi Mionitza dulce nena *DoN`t*ChAnGe*Me* Funky Angel ~Annie~Giovanna~ Mia Colucci ^^LoOdA zA mArKoM^^ *~TEDDY~DANCER~* Ema roberta_bg LUPITA95 52 posters |
|
Author | Message |
---|
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Fri Feb 01, 2008 8:29 pm | |
| - *Jollie* wrote:
- zasto ste toliko ogorceni,pa nismo svi lepi na ovom svetu,ima nas i drugacijih,svako sebe treba da prihvati onakvog kakav je (sa svim manama i prednostima) a ne onakvim kakvi nas drugi prave,spustimo se na zemlju..gadni su vam pa sta?!
a mozda stvarno isto toliko koliko mi volim RBD ih i oni vole pa sto da ne,neka ih malo imitiraju,nije zabranjeno...i to sto su Romi (cigani) nema nikakve veze,pa daajte svi smo mi ljudi,bili crnci,belci,zuti (kinezi,japanci),mongoloidi i slicno..i oni su ziva bica koja imaju prava na svoje idole kao i mi..pa zasto bismo im onda to zabranjivali?!
trazim od vas samo da budete realni i malo vise tolerantniji... :neznam: Pa doro,i jesi uprawu! ))) | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Sat Feb 02, 2008 12:05 pm | |
| pa swi mi nekad imitiramo druge ali ne skroz kao erway!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Sat Feb 02, 2008 4:22 pm | |
| Pa da ti kazzem Sale,Rebelde je kopija ERREWAYA,tako da nemozzersh im nishta zameriti... | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Sat Feb 02, 2008 4:40 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Tue Feb 05, 2008 1:54 pm | |
| Ne nije! Rebelde je nastao posle ERREWAYA! | |
|
| |
...Wera...diva...
Number of posts : 789 Age : 29 Location : **BG** Hoby : pevanje i zabavljanje na forumima Humor : ... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-05
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Tue Feb 05, 2008 10:38 pm | |
| Katastrofa!!!! odvratne su,kao neke ciganke... | |
|
| |
MiLiTzAaAa
Number of posts : 24 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-02-13
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Thu Feb 21, 2008 7:09 pm | |
| Erreway je prvo snimljen pa tek onda rebelde! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Thu Feb 21, 2008 7:19 pm | |
| - *fairy_anny* wrote:
- Katastrofa!!!! odvratne su,kao neke ciganke...
lelele strasno | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Sat Feb 23, 2008 7:14 pm | |
| Glupace jedne... One ugrozavaju prelepu May, Dul i Annie. Strasno! Uh, gadim ih se! | |
|
| |
~Kaca Pardo the streets~
Number of posts : 298 Age : 31 Location : Podgorica Hoby : Ples Humor : Ha,ha,ha Icon : About you : Tvrdoglava................................i jos mnogo toga.....volim Rbd,Us5,Paramore,Seranove,....... Registration date : 2007-12-18
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Sun Feb 24, 2008 1:04 pm | |
| | |
|
| |
joka94
Number of posts : 205 Age : 30 Location : ~*~Siempre en corazon de Ucker~*~ Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-13
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Sun Feb 24, 2008 4:28 pm | |
| | |
|
| |
~Kaca Pardo the streets~
Number of posts : 298 Age : 31 Location : Podgorica Hoby : Ples Humor : Ha,ha,ha Icon : About you : Tvrdoglava................................i jos mnogo toga.....volim Rbd,Us5,Paramore,Seranove,....... Registration date : 2007-12-18
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Sun Feb 24, 2008 4:36 pm | |
| da ko vidi ovaj potpis neka stisne na njega | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Sun Feb 24, 2008 8:43 pm | |
| Oh, Boze, Kaca, ti gde god stignes reklamiras taj svoj forum! OVde se komentarise ovaj uzasssssss, a forumi se reklamiraju u Oglasima\Reklamama! PS: Gadim ihhhhhhhh se!!!! Fooj! | |
|
| |
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Sun Feb 24, 2008 8:51 pm | |
| Da to je ! I ne reklamiraj vise u drugim temama! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Mon Feb 25, 2008 12:17 am | |
| lelele bre sto nas plase sta su im ucinili. | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Sat Mar 01, 2008 10:24 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Sat Mar 01, 2008 10:44 pm | |
| pa sto nas plase ove kopije nista im nismo uradili pa da nas plase svojim izgledom(vestice),shvatas sala | |
|
| |
Nemanja
Number of posts : 155 Age : 27 Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-01
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Sat Mar 01, 2008 11:53 pm | |
| E moj boze jeste pogledali onaj video.Zar vi nesvatate da je to upereno na nas Srbe pisalo je Montenegro RS Sto znaci Montenegro Republika Srbija.A sto se slika onih tice to su ciste fotomontaze to je uradio neki ogorceni profesionalac verovatno mu zao sto nije lep ko nasi iz RBD-a | |
|
| |
Buntovnica Marija
Number of posts : 89 Age : 30 Location : Beograd Hoby : muzika, gluma,novinarstvo Humor : da Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-06
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Thu Mar 06, 2008 10:19 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Fri Mar 07, 2008 3:06 pm | |
| a koj video da pogledamo Nemanja?gde je taj video? | |
|
| |
(...MICY...)
Number of posts : 92 Age : 29 Location : owde sam....=)=) Hoby : beach wolley....... Humor : XEXEXEXEX Icon : About you : e owako......ja sam good friend(bar tako neki gowore) wolim da pomazem drugima..... imam dosta mana a i wrlina.... wolim da sam u centru paznje.... obozawam slikanje,odbojku,druzenje... ne wolim kad neko nije iskren.... imam punnnnnooooo drugowa a neki od njih su: Dusica,NEMANJA,Bojana,Saska,Tijana,Misa.....sa njima se najwise druzima a mrzi me i ostale da nabrajam..... wolim da idem do grada na sladoled.... da se setam i tako..... Registration date : 2008-03-15
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Fri Mar 28, 2008 5:53 pm | |
| AL SU SE TE TRI POGUBILE MAJKO BOZIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UZAS ZIWI!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Thu Apr 03, 2008 10:29 pm | |
| - #.M.I.C.@.# wrote:
- AL SU SE TE TRI POGUBILE MAJKO BOZIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UZAS ZIWI!!!!!!!!!!!!!!!
| |
|
| |
~*Mici*~
Number of posts : 106 Age : 33 Location : Con Benja & Victor siempre Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-10
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Sat Apr 05, 2008 6:38 pm | |
| Ma ljudi,ovi ih sami ismevaju....Debili ko da ne mogu nesto svoje da smisle...Fuj,gade mi se..... | |
|
| |
Nika_RBD
Number of posts : 656 Age : 29 Location : ♫ ♥♫ ♥♫ ♥ Hoby : ples... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-04-05
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Sat Apr 05, 2008 6:57 pm | |
| vidite ovde su svi meni su oni grozni.....ni malo ne lice na RBD.... | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... Sat Apr 05, 2008 7:32 pm | |
| bljak fuj kakvi su povracacu....boze boze koje psihopate... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ulazite da vidite ovaj uzas.... | |
| |
|
| |
| ulazite da vidite ovaj uzas.... | |
|