| Bezobrazluk | |
|
+6*S~u*N~c*E~ ~AnnY TinkerbelL~ Ema roberta_bg ^^LoOdA zA mArKoM^^ None95 10 posters |
|
Author | Message |
---|
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: Bezobrazluk Thu Feb 21, 2008 9:41 pm | |
| pa ja neznam zato pitam dulcesunce!!! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Bezobrazluk Thu Feb 21, 2008 9:49 pm | |
| jeste to je ta sto sam ti poslala na pm a sad cu i tebi anja | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: Bezobrazluk Thu Feb 21, 2008 9:50 pm | |
| Pa ajde!!!!!Da joj jebem kevu!!!!! | |
|
| |
rbd4ever
Number of posts : 3882 Age : 28 Location : BG Hoby : slusanje muzike Humor : ok Icon : About you : Obozavam RBD Registration date : 2007-12-22
| Subject: Re: Bezobrazluk Thu Feb 21, 2008 10:02 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Bezobrazluk Fri Feb 22, 2008 12:45 am | |
| a sad mi je palo na pamet mozda je neko od starih admina kome je mozda krivo pa hoce da se osveti.ne znam ko jer ne znam stare admine podsetila me je ketty | |
|
| |
rbd4ever
Number of posts : 3882 Age : 28 Location : BG Hoby : slusanje muzike Humor : ok Icon : About you : Obozavam RBD Registration date : 2007-12-22
| Subject: Re: Bezobrazluk Fri Feb 22, 2008 10:24 am | |
| - dulcesunce wrote:
- a sad mi je palo na pamet mozda je neko od starih admina kome je mozda krivo pa hoce da se osveti.ne znam ko jer ne znam stare admine podsetila me je ketty
mozda... | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: Bezobrazluk Fri Feb 22, 2008 10:36 am | |
| - rbd4ever wrote:
- dulcesunce wrote:
- a sad mi je palo na pamet mozda je neko od starih admina kome je mozda krivo pa hoce da se osveti.ne znam ko jer ne znam stare admine podsetila me je ketty
mozda... To je moguce ali ne mogu da werujem da ima takwix cxlanowa? :neznam: | |
|
| |
rbd4ever
| Subject: Re: Bezobrazluk Fri Feb 22, 2008 10:42 am | |
| da,na nekim mestima ima... | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: Bezobrazluk Fri Feb 22, 2008 10:45 am | |
| | |
|
| |
rbd4ever
| Subject: Re: Bezobrazluk Fri Feb 22, 2008 10:47 am | |
| ne znam,verovatno je doslo do greske... | |
|
| |
Mionitza
| Subject: Re: Bezobrazluk Fri Feb 22, 2008 10:50 am | |
| | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Bezobrazluk Fri Feb 22, 2008 12:44 pm | |
| | |
|
| |
Mionitza
| Subject: Re: Bezobrazluk Fri Feb 22, 2008 1:11 pm | |
| Pa sumnjam da ima pakwe dece | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Bezobrazluk Fri Feb 22, 2008 1:26 pm | |
| Ljudi to moze da bude bilo ko.... Ne mora cak ni sam foruma da bude!!!!!! | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Bezobrazluk Fri Feb 22, 2008 1:35 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Bezobrazluk | |
| |
|
| |
| Bezobrazluk | |
|