| Bezobrazluk | |
|
+6*S~u*N~c*E~ ~AnnY TinkerbelL~ Ema roberta_bg ^^LoOdA zA mArKoM^^ None95 10 posters |
|
Author | Message |
---|
rbd4ever
Number of posts : 3882 Age : 28 Location : BG Hoby : slusanje muzike Humor : ok Icon : About you : Obozavam RBD Registration date : 2007-12-22
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:06 pm | |
| | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:08 pm | |
| pa nije kao ljubicaste boje kao mmi admini tamo u ko je na 4umu!!!! | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..○♥With my prince charming!♥○.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:09 pm | |
| Ja ni nemogu a ionako ste soper........ | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:11 pm | |
| Hvala !!!!Stvarno Jeco :yutu: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:12 pm | |
| - *rbd4ever*rodjendanac!!! wrote:
- pa,nauci!Pitaj nekoga ako ne znSta ti f\ali da budes admin!Ti sui s0000000per!
Pa ne znam! tako mi je svejedno , i da sam admin i da nisam sve mi dodje na isto! A ne zelim da neki misle da ja njih iskljucujem i slicno! Nedaj boze! A ionako sam bila u skoli!!!!!!!!!!! Hvala ti amiga i ti si super , ali neki ne misle trakO!!!!!!!!!!! | |
|
| |
rbd4ever
Number of posts : 3882 Age : 28 Location : BG Hoby : slusanje muzike Humor : ok Icon : About you : Obozavam RBD Registration date : 2007-12-22
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:13 pm | |
| - roberta_bg wrote:
- pa nije kao ljubicaste boje kao mmi admini tamo u ko je na 4umu!!!!
ok!!!! | |
|
| |
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:14 pm | |
| - roberta_bg wrote:
- Hvala !!!!Stvarno Jeco :yutu: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Hvala ti amiga!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:14 pm | |
| - AnnY*sweet*FairY wrote:
- *rbd4ever*rodjendanac!!! wrote:
- pa,nauci!Pitaj nekoga ako ne znSta ti f\ali da budes admin!Ti sui s0000000per!
Pa ne znam! tako mi je svejedno , i da sam admin i da nisam sve mi dodje na isto! A ne zelim da neki misle da ja njih iskljucujem i slicno! Nedaj boze! A ionako sam bila u skoli!!!!!!!!!!! Hvala ti amiga i ti si super , ali neki ne misle trakO!!!!!!!!!!! ko ne misli tako?????????? | |
|
| |
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:18 pm | |
| - roberta_bg wrote:
- AnnY*sweet*FairY wrote:
- *rbd4ever*rodjendanac!!! wrote:
Pa ne znam! tako mi je svejedno , i da sam admin i da nisam sve mi dodje na isto! A ne zelim da neki misle da ja njih iskljucujem i slicno! Nedaj boze! A ionako sam bila u skoli!!!!!!!!!!! Hvala ti amiga i ti si super , ali neki ne misle trakO!!!!!!!!!!! ko ne misli tako?????????? pa otkud bi ja to znala! medju poznanicima uvek postoje oni koji te vole i oni koji te ne voli i ti tu nista e mozes da promenis!!!!!!!!!!!!!!! Jednostavno to je tako bilo i uvek ce biti!!!!!!! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:20 pm | |
| ti si bas super i nemoj tako da pricas i tebe i saleta i emu i swi ste ok a taj ko was je skinuo werowatno nece da se javlja i da pise ili mozda bas suprotno da ga ne prowale | |
|
| |
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:21 pm | |
| Jelena nisam ni pomislila da si ti!!!!! Ja te punoooooo volim i nemoj nikad da posumljas u mene niti cu ja u tebe!!!!!! Kiss | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:22 pm | |
| da ali stvarnno nije uredu da nas neko skida !!!!ja ne verujem da je to neko od admina!!!! | |
|
| |
*AnNy mY bItCh 4eVeR*
Number of posts : 1314 Age : 30 Humor : xexexexexexe............... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-21
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:22 pm | |
| i ja te poooonoooo wojim i nemoj tako da prichash............ | |
|
| |
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:25 pm | |
| Ne brini Taso! Ja ne kazem da ovde ima onih koji me ne vole jer ne znam i ne zamaram se tim stvarima jer je jednostavno ne interesuju!!!!! bas me briga da li me neko ne voli! Ja samo kazem da nije lepo sa Saletove strane da tako nesto pomisli!!!!!!!!! jer nikada nekoga ne bi skinula zato sto me nervira ili nesto slicno! Svima kazem sve u lice , sta mislim i sta osecam......... Hvala ti Taso.... Bubim te Meni uopste nije vazno da budem admin jer kazem ti ja svakak onista ne znam da radim na forumima! Oko pravljenja mog foruma su mi pomogli inace ne znam to da radim!!!!!!!! Sunce widela sm negde da si napisala da mislis ko je????? Ajd reci na koga mislis, jer neko sa foruma ili???????????? | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:26 pm | |
| ajde molim te reci na koga si mislila!!!! | |
|
| |
*AnNy mY bItCh 4eVeR*
Number of posts : 1314 Age : 30 Humor : xexexexexexe............... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-21
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:29 pm | |
| da, ajde reci............... | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:32 pm | |
| e ne mogu stvarno ovako jer nisam sigurna i posle...rekla sam rbd chici preko pm-a mogu da vam kazem samo da taj nije admin i ponasa se kao da je svima sef a mene posebno ne podnosi zasto ne znam ama bas joj nista nisam uradila | |
|
| |
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:33 pm | |
| Cekaj nije admin, ponasa se kao da je svima sef i tebe ne podnosi!!!!!!!!!! jer smem da ti kazem na pm! Jer mislim da znam na koga mislis????????????? | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:34 pm | |
| ajde posalji i meni na pm ko je molim te!!!! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:38 pm | |
| | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:39 pm | |
| | |
|
| |
*AnNy mY bItCh 4eVeR*
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:39 pm | |
| joj sunce ajde poshalji i meni na pm please............ | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:40 pm | |
| Ajde posxalji i meni,otju i ja da znam i pomognem... I jeco bre,p nije meni wazxno dal ti znasx da radisx u panelu,ma naucxitjesx! Nije ni tolko tesxko...i ak ti treba pomotj,slobodno s meni obrati! I nemoj da ti palo na pamet da skinesx sebe sa pozicije! besSsSo! | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:40 pm | |
| - dulce_n i n @ wrote:
- joj sunce ajde poshalji i meni na pm please............
| |
|
| |
| Subject: Re: Bezobrazluk Wed Feb 20, 2008 11:41 pm | |
| pa hvala, samo plizz me zovi lela ili Jeca, kako hoces!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Bezobrazluk | |
| |
|
| |
| Bezobrazluk | |
|