Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Elite Way School-upis Sun Oct 07, 2007 3:50 pm | |
| Elite Way School mozzete wideti preko owog linka: https://2img.net/r/ihimizer/img102/271/roccowx2.jpg a mozzete se upisati u nju preko owog: http://elitewayschool.activeboard.com/ Enjoy!!! Owo je za realnu shkolu u Mexicu,a ako zzelite da idete u zabawnu shkolu na forumu onda idite na recepciju i udjite u Upis u Elite Way Forumsku School u toku!!!!!!!
Last edited by on Fri Oct 12, 2007 10:44 pm; edited 1 time in total | |
|
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Elite Way School-upis Thu Oct 11, 2007 11:00 pm | |
| | |
|
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Elite Way School-upis Sat Oct 13, 2007 10:55 pm | |
| Evo:
Ime i prezime-Victorija Paz Nadimak-Vico Starost-17 godina Godina-5-a Ocene iz osnovne shkole-odlichne | |
|
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: ... Sat Oct 13, 2007 10:57 pm | |
| Wecj si upisana u owu shkolu... | |
|
**Wanna~Play**
| Subject: Re: Elite Way School-upis Sat Oct 13, 2007 11:02 pm | |
| Znam ali da se zna...E meni nije stigo mail da sam admin i takodje i nisam josh admin.Ne mogu na panel.I ne pishe da sam.I ne mogu da ispravljam i to. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Elite Way School-upis | |
| |
|