| Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? | |
|
+10Ema Anahi Dulce Mari@ joka94 roberta_bg CristianoRonaldoGirl *AnNy mY bItCh 4eVeR* ~AnnY TinkerbelL~ *S~u*N~c*E~ *barbie'n'fashion girl* 14 posters |
Koja Elite Way School je bolja? | 1.EWS u Rebelde-u | | 83% | [ 10 ] | 2.EWS u Rebelde Way-u | | 17% | [ 2 ] |
| Total Votes : 12 | | Poll closed |
|
Author | Message |
---|
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Thu Feb 14, 2008 9:38 pm | |
| Da li vam se vise svidja izgled EWSchool u Rebelde Way-u ili u Rebelde-u??? Glasajte i napisite za sta ste glasali!!! Komentarisite!!! | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Fri Feb 15, 2008 3:57 pm | |
| RBD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Fri Feb 15, 2008 4:01 pm | |
| normalno u rebelde je lepsa skola | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Fri Feb 15, 2008 4:02 pm | |
| Vise mi se svidja u RBD,lepsi je,moderniji....Mada,nije ni ovaj los,sta,dobar je..... | |
|
| |
*AnNy mY bItCh 4eVeR*
Number of posts : 1314 Age : 30 Humor : xexexexexexe............... Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-12-21
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Fri Feb 15, 2008 4:04 pm | |
| - *aNaHi SwEeT gIrL* wrote:
- Vise mi se svidja u RBD,lepsi je,moderniji....Mada,nije ni ovaj los,sta,dobar je.....
| |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Fri Feb 15, 2008 4:16 pm | |
| - dulcesunce wrote:
- normalno u rebelde je lepsa skola
| |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Fri Feb 15, 2008 9:04 pm | |
| | |
|
| |
joka94
Number of posts : 205 Age : 30 Location : ~*~Siempre en corazon de Ucker~*~ Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-13
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Sat Feb 16, 2008 12:44 am | |
| | |
|
| |
Dulce Mari@
Number of posts : 33 Age : 32 Location : sa uckerom na zemlji snova Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-02-14
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Wed Feb 20, 2008 1:05 pm | |
| | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Sat Feb 23, 2008 7:30 pm | |
| | |
|
| |
Anahi
Number of posts : 326 Age : 30 Location : ******* Hoby : ples Humor : *********** Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-13
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Sun Feb 24, 2008 11:56 pm | |
| - Dulce es mi idolo wrote:
- dulcesunce wrote:
- normalno u rebelde je lepsa skola
| |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Sat Mar 01, 2008 11:03 am | |
| Meni su lepe obe pa sam zato i glasala za obe sxkole... | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Sat Mar 01, 2008 5:03 pm | |
| |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Sat Mar 01, 2008 8:08 pm | |
| Iz RBD je lepsa,ali nije losa ni tamo....Obe su lepe... | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Mon Mar 03, 2008 12:12 am | |
| Slazxem se,ionako su slicxne... =) | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Wed Mar 05, 2008 1:41 pm | |
| - AdMiN EmArObErTa wrote:
- Slazxem se,ionako su slicxne... =)
rbd,rbd | |
|
| |
~*Mici*~
Number of posts : 106 Age : 33 Location : Con Benja & Victor siempre Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-03-10
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Mon Mar 10, 2008 5:31 am | |
| Meni je iz RW-a,jer mi bas izgleda ko soba za tinejdzere i svidja mi se sto svako moze da boji sobu u koju boju on hoce....Ova iz RBD-a je ko poslovna zgrada..... | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Wed Mar 12, 2008 8:57 pm | |
| | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Wed Mar 19, 2008 9:55 am | |
| - ~AnnY TinkerbelL~ wrote:
- Vise mi se svidja u RBD,lepsi je,moderniji....Mada,nije ni ovaj los,sta,dobar je.....
| |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Wed Mar 19, 2008 1:33 pm | |
| Meni EWS u Rebelde Way-u deluje nekako malo, ne znam... EWS u Rebelde-u mi je modernija, prostranija, lepsa... Mada ni RW EWS nije losa... Ipak se te skole zovu Elite Way School sa razlogom! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? Thu Mar 20, 2008 1:43 pm | |
| RBD RBD RBD RBD ELITE WAY SCHOOL | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? | |
| |
|
| |
| Elite Way School RW-u ili u RBD-u?? | |
|