| Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! | |
|
+33^Dulce_Maria^ *~TEDDY~DANCER~* anahi 95 ~AnnY TinkerbelL~ roberta_bg __Black_lady__ *Beautiful Any* ^^LoOdA zA mArKoM^^ *RBD-buntovnica* mina92 Roberta Pardo DULCE*71 mInNa RBD chica *d*u*l*c*e* dulcita *Mia*Colucci*Fairies* <3_Wolki_MisS_<3 Roberta Pardo Rey RBD#Roberta AndjelaK-Anny CristianoRonaldoGirl NINA $$$Ana$Ivanovich$$$ giovanni Duxy ~Rebelde y loca~ Funky Angel **Wanna~Play** ~**One tree hill girl**~ Mica93/2 RBD#MIA Ema 37 posters |
|
Author | Message |
---|
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Wed Oct 10, 2007 9:12 pm | |
| Dakle samo treba da napishete swoj nick,lik iz serije koji hocjete da budete,i upisani ste! Slobodni likowi: Mia: Roberta: Lupita: Viko: Selina: Jose L.: Rakel: Bianka: Lola: Diego: Miguel: Teo: Djovani: Niko: Tomas:
Dakle to su slobodni likowi!!!!!! Wi birajte,i lik nemozze da se ponawlja,shto znachi da ako neko zauzme lik,wishe niko drugi nemozze!! :/rbd/: :/rbdrbd/: | |
|
| |
RBD#MIA
Number of posts : 54 Location : Holiwood Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-10
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Wed Oct 10, 2007 9:16 pm | |
| Mia prijavljujem se!!!!!!! :/adm/: | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: ......... Wed Oct 10, 2007 9:30 pm | |
| Ok prijawljena si,sachekaj uskoro cje ti na priwatnu poruku sticji ime(slika) koju cju ti postawiti za potpis da bi ti bila zwanichno Mia owog foruma!!!!! Welcome Mia,mozzesh icji u swoju sobicu da se smestish i da sachekash da ti dodju cimerke koje se prijawe.... :/adm/: | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Wed Oct 10, 2007 9:33 pm | |
| - Admin-Dulce-Direktorka wrote:
- Dakle samo treba da napishete swoj nick,lik iz serije koji hocjete da budete,i upisani ste!
Slobodni likowi: Mia:RBD#MIA Roberta: Lupita: Viko: Selina: Jose L.: Rakel: Bianka: Lola: Diego: Miguel: Teo: Djovani: Niko: Tomas:
Dakle to su slobodni likowi!!!!!! Wi birajte,i lik nemozze da se ponawlja,shto znachi da ako neko zauzme lik,wishe niko drugi nemozze!! :/rbd/: :/rbdrbd/: | |
|
| |
Mica93/2
Number of posts : 779 Age : 31 Location : Marakana Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Wed Oct 10, 2007 9:58 pm | |
| Ja se prijavljujem za Robertu | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Wed Oct 10, 2007 10:00 pm | |
| Ok primljena,stizze ti na PM slika koja treba da ti stoji u potpisu da bi bila zwanichno Roberta owog foruma! | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Wed Oct 10, 2007 10:09 pm | |
- Dakle samo treba da napishete swoj nick,lik iz serije koji hocjete da budete,i upisani ste!
Slobodni likowi: Mia:RBD#MIA Roberta:Mica93/2 Lupita: Viko: Selina: Jose L.: Rakel: Bianka: Lola: Pilar: Sol: Diego: Miguel: Teo: Djovani: Niko: Tomas:
|
| |
~**One tree hill girl**~
Number of posts : 71 Age : 31 Location : na Partizanovom stadionu.....cekam Jovetica! Hoby : slusanje muzike Humor : # axaxa.....the life is shit # Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-08
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Thu Oct 11, 2007 3:53 pm | |
| Prijavljujem se
Hose Luhan | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: ........... Thu Oct 11, 2007 9:36 pm | |
| Ok,postawljem ti na potpis sliku da bi bila zwanicno Jose Lujan owog foruma!!!!!!!! Samo morash biti redowna ili se gubi titula..... | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Thu Oct 11, 2007 11:02 pm | |
| | |
|
| |
**Wanna~Play**
Number of posts : 1970 Age : 29 Location : U srcu Diega i u telu od Roberte!!!U elite way school-u! Hoby : Mjuza,TV,slikanje,gimnastika, ....fotkanje sa frendicama,pisanje dnevnika..... Humor : Pa znate,za mene kazu da sam duhovita!Naruchito moja seka i moja B.F.F.Pa sda...:)))) Icon : About you : Pa...VOLIM RBD!!!!!I trenutno sam total enamorada i srecna!!!!! Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Thu Oct 11, 2007 11:02 pm | |
| Ali ja ne mogu tamo na onaj link da udjem a i e to tamo da se regujem ili che biti ovde ? | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: ........... Thu Oct 11, 2007 11:22 pm | |
| neeeeeeee...........shkola cje biti owde u uchionicama,ima i kafeterije i sobe.... | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Thu Oct 11, 2007 11:33 pm | |
Slobodni likowi: Mia:RBD#MIA Roberta:Mica93/2 Lupita: Viko:***DUL Y CRIS**** Selina: Jose L.:SwEeT DuLcE Rakel: Bianka: Lola: Diego: Miguel: Teo: Djovani: Niko: Tomas:
|
| |
Ema Administrator
| Subject: !!!!!!!!!!! Fri Oct 12, 2007 8:50 pm | |
| UPIS JE JOSH UWEK U TOKU!!!!!! NOWI DJACI OWOG FORUMA SE MOGU PRIJAWITI U TOKU CELE SHKOLSKE GODINE!!!!!!!!!! PRIJAWLJENI DJACI IDITE U SWOJE SOBE,SPREMITE SE ZA SUTRASHNJE CHASOWE I POSLUZZITE SE PILETINOM U KAFETERIJI AKO STE GLADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol!: :/rbd/: :/rbdrbd/: :/likovi/: :/adm/: :/diego/: :/hand/: :/hand/: :/hand/: :/hand/: :/hand/: :/rbderbd/: :/fecerbd/: :/elite/: :/elite/: :/elite/: :/elite/: :/elite/: :/elite/: :/elite/: | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: ................. Fri Oct 12, 2007 10:41 pm | |
| Shkolska godina pochinje sutra tako da Mia(RBD#MIA) i Viko(***DUL Y CRIS****) idite i raspakujte se u swoju sobicu,kao i Roberta(Mica93/2) i Jose Lujan(SwEeT DuLcE),brrrrrrzo se raspakujte i krenite na reshawanje zadataka!!!!!!!! | |
|
| |
RBD#MIA
Number of posts : 54 Location : Holiwood Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-10
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Sat Oct 13, 2007 12:36 pm | |
| Vazi direktorka!!!!!!! :/rbderbd/: | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: ................ Sat Oct 13, 2007 12:41 pm | |
| | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Tue Oct 16, 2007 2:42 pm | |
| Ajde ja cu biti Lupita!A da i ljudi dowedite po 2,3 clanowa!Bilo bi bolje! | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Tue Oct 16, 2007 10:02 pm | |
| Dakle samo treba da napishete swoj nick,lik iz serije koji hocjete da budete,i upisani ste! Slobodni likowi: Mia:RBD#MIA Roberta:Mica93/2 Lupita:Stefana Arsic-Admin Viko:Robertita**$@@per Adm!n Selina: Jose L.:SwEeT DuLcE Rakel: Bianka: Lola: Diego: Miguel: Teo: Djovani: Niko: Tomas:
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Tue Oct 16, 2007 10:03 pm | |
| Dakle Lupita,mozzesh se raspakowati u sobi,bicjesh zajedno sa Robertom i Jose! | |
|
| |
~Rebelde y loca~
Number of posts : 173 Age : 28 Location : Mexico Hoby : Gluma Humor : :) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-20
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Sat Oct 20, 2007 10:51 pm | |
| Ja sam htela da budem Lupis!Nju NAJVIŠE VOLIM!!!!!!!!!!Ne moooooooooooooooooooooooooooooooogu da vam opišem koliko je obožavam.........
ALi posto je zauzeta biću Selina! | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Sun Oct 21, 2007 12:06 am | |
| Dakle samo treba da napishete swoj nick,lik iz serije koji hocjete da budete,i upisani ste! Slobodni likowi: Mia:RBD#MIA Roberta:Mica93/2 Lupita:Stefana Arsic-Admin Viko:Robertita**$@@per Adm!n Selina :~Rebelde y loca~ Jose L.:SwEeT DuLcE Rakel: Bianka: Lola: Diego: Miguel: Teo: Djovani: Niko: Tomas: Ok,primljena,uskoro ti stizze slika u potpisu!!! Zao mi je shto nemozzesh da budesh Lupe... | |
|
| |
~Rebelde y loca~
Number of posts : 173 Age : 28 Location : Mexico Hoby : Gluma Humor : :) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-20
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Sun Oct 21, 2007 12:51 am | |
| Ma nema veze!I meni je zao!!!!!! | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Sun Oct 21, 2007 1:29 am | |
| Probaj da se nawiknesh na nowe cimerke i raspakuj se u sobi... Sad imamo kompletno: Miu,Viko,Selinu, Lupitu,Jose i Robertu!!! Fali mushki deo,probajte da nadjete mushke fanowe!!! Ima od zzenskih Rakel,Bianka,ola,Pilar... | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! Sun Oct 21, 2007 10:54 am | |
| - ~Rebelde y loca~ wrote:
- Ja sam htela da budem Lupis!Nju NAJVIŠE VOLIM!!!!!!!!!!Ne moooooooooooooooooooooooooooooooogu da vam opišem koliko je obožavam.........
ALi posto je zauzeta biću Selina! Pa nije problem ako hoces mozes biti Lupita,evo ja cu Lola! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! | |
| |
|
| |
| Elite Way Forum School Upis u toku!!!!! | |
|