Multifandom Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Multifandom Forum

Forum za sve fandome.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....

Go down 
+8
*S~u*N~c*E~
*barbie'n'fashion girl*
None95
Mica93/2
roberta_bg
*Mawa Ponchita*
Ema
*~TEDDY~DANCER~*
12 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
*Mawa Ponchita*

*Mawa Ponchita*

Female
Number of posts : 5598
Hoby : ...
Humor : ...
Icon : Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 2i2btvp
About you : bez komentara...xexe
Registration date : 2008-04-08

Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyTue Sep 16, 2008 11:41 pm

a do tada slusajte muziku, citajte, igrajte, ucite i sto je najvaznije volite

S ljubavlju Lela

kakav lep kraj.....mogla bi da budes pesnikinja
Back to top Go down
*~TEDDY~DANCER~*
Administrator
Administrator
*~TEDDY~DANCER~*

Female
Number of posts : 4783
Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi!
Humor : xaxaxaxaxaxa =)
Icon : Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 8yssuu
About you : Nešto o meni...
Registration date : 2007-11-28

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyTue Sep 16, 2008 11:54 pm

ahhhh ljudi nemojte me toliko hwaliti pocrvenih.....nastavicu da vam pisem idalje naravno..... a tea ja sam kao pesnikinja imam ja tu neke svoje pesme.... mozda jednom i napisem koju ovde..... heh :D:D:D:D: sutra cu sada me tata tera na spavanje ajde jubim vas :D:D:D:D:D
Back to top Go down
http://www.rbd-srbija.com
None95

None95

Male
Number of posts : 10705
Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD
Humor : xexe :)
Registration date : 2007-12-06

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 11:00 am

Stwarno so0per pishesh dnevnike!~
Back to top Go down
http://www.multifandom.forumsr.com
*~TEDDY~DANCER~*
Administrator
Administrator
*~TEDDY~DANCER~*

Female
Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi!

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 5:23 pm

heh hwala jos jednom ::D uskoro cete da dobijete i za danas ::D::D::D::D::D
Back to top Go down
*Mawa Ponchita*

*Mawa Ponchita*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 5:24 pm

jedva cekam
Back to top Go down
*~TEDDY~DANCER~*
Administrator
Administrator
*~TEDDY~DANCER~*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 8:42 pm

17.09.2008. 18:57h

Eh hey amigos, ewo opet da se javim malo........ Danas je bio poprilicno cool dan ::D::D::DJUtros sam kasno ustala pa sam kasnila u skolu lol ali me je tata odvezao da bi stigla na vreme..... Imala sam prva dva casa matematku.... jaoj uzas.... bas je tesko u srednjoj radimo neke izraze i sranja, ma ne znam ni ja kakava cuda radimo.... lol mene je izvela na tablu da odgovaram placemplacem ali na srcu sam znala i dobila pet.... lool cista sreca mislil jer svi ostali su dobili 1 i 2 :P:P:P:P:P:P:P:P al jbg neko mora da podize prosek u razredu ::D::D::D::D::D::D lol salim se ja malo naravno.....

NA welikom odmoru je uzasno pljustalo kao i sada naravno, tako da sam ja samo otisla do kantine i kupila sprite i vratila se u skolu da mi se frizura ne pokvari ::D::D::D::D::D Naravno najbolji deo odmora je bilo to sto sam videla mog Igora jooooooooj kako je sladak UZAS!!!!!!! love11 love11

Treci cas smo imali geografiju.... Jaoj lol to je bilo komicno.... ::D::D::D::D::D::D::D::D Poceli smo da radimo unutrasnjost i izucavanje gradje Zemlje (planete Zemlje) i crtali smo neki crtez.... joj lol kako moj smesno izgleda........ Kao neki trougao u sarenim bojama, ali majke mi, pa doro sta ima veze kada nisam talentovana za crtanje....... Ali zato onaj teoretski deo nije bio toliko komican posto za petak imam da naucim 15 strana, posto nisam do sada geografiju ni pipnula.... lol pa kampanjac sam sta ces ::D::D::D::D::D

Treci cas mi je bio fizika u ucionici br. 5 a moj Igor je imao muzicko u ucionici br. 4 jaoj lol kada sam ga videla.... joj lol kako je on meni swadak :P:P:P:P:P:P:P love11 Jaoj a da ste videli kako je bilo smesno kada sam ja sve vreme stojala sa njegovim razredom a on sa mojim..... "kao da je bilo namerno" a jok i nije bilo je slucajno ::D::D::D::D Joj na fizici je bilo toliko smorno da je to uzas..... ustvari ja cak ni ne znam sta smo mi radili na fizici :P:P:P:P posto sam ceo cas pisala u svesku jelena & igor = love love12 love12 love12 to je otprilike izgledalo ovako (malo je mutna slika) Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 2psfxux
samo sto je moja sveska welika pa sam [pisala ceo cas.... lol
eto widite cime se ja bavim za vreme kada bi trebalo da slusam.... debil udaria me ljubav u glavu.......

Msm stvarni i ta ljubav glupava....... Sta je ona uopste, cemu sluzi..... Zasto je mi uopste osecamo?????????????? Zaista ne znam...... Sta je zaista prava definicija ljubavi? Dali ona uopste postoji ili je to neko ne objasnjivo stanje? Dali je ljubav nesto kao i pijanstvo?????? Kada covek popije prvu, popije i drugi casu otvorimu se apetit pa se javi zedj i onda samo pije pije pije i napije se.... Tako i ljubav.... Jednom se zaljubis i lepo ti je, ponovo se zaljubis i shvatis kako je to super osecanje..... A sta bude na kraju kada sve zavrsi kada u vecini slucajeva ostanemo povredjeni.... to jos niko nije objasnio..... Ali jedan knjizevnik je dao najblizu teoriju o ljubavi...... Ona glasi : Impuls ljubavi je deo nas koji zivi u nama, koji spava, nicim nas ne uznemirava, i odjednom, mi shvatamo da smo zaljubljeni u jedno drugo bice, u neku pojavu, stvar, cak , a da za to nismo ni pitani, da to ide svojim putem, da to ne mozemo da obuzdamo, najzad da je to nesto sto uopste ne zavisi od nas, iako se nama desava, u nama, sa nama, za nas, protiv nas, da je to deo naseg bica koji nam je bio nepoznat, i da je nesumnjivo jaci od nas, On nas baca u zanos, u vrtlog, u ushicenje, u vrtoglavicu. Postajemo neko drugi sebi nepoznati, iako smo u svojoj kozi......
Tako je jedan knjizevnik opisao ljubav.... Ali zasto je to tako zasto je to nesto sto mi jednostavno ne mozemo da kontrolisemo????? Mslm da to nikada necemo ni znati!!!!!!!

Mozda je glupo sto potezem za ovom temom o ljubavi ali jednostavno meni neke stvari nisu jasne....... Iako mnogi od nas proklinju ljubav na sve nacine ipak moraju da shvate da smo mi svi rezultatljubavi i ljubavnog zanosa...... Ali doro ewo obecavam da za danas prestajem da pricam na tu temu.... lol

Heh e sada da se vratim ja malo na svoj zivot (msm ipak je to svrha pitsanja) lol salim se...... Ja imam mali problem..... E owako izgleda.... Znate za Igora pricala sam vam i da mi se jak osvidja i sve bla bla bla.... Ali ima i jedan njegov drug..... zove se Marko........ On ima uzasno lepe oci i lep osmeh.... ali UZASNO!!!!! E sada ne bi bio problem da ja mslm da on ima samo lepe oci, vec je problem sto mslm da pocinje da mi se svidja, ali zaista ne znam sta da radi?????? placem placem placem placem

E sada ima jos nesto sto mi se danas desilo......... Danas sam se uzasno razocarala u neke osobe........... Shvatila sam jednostavno da one nisu vredne moga truda...... Da budem iskrena cesto mi se desi da se razocaram u "prijatelje" tako ih nazovimo..... Lakoverna sam.... Zivim u nekom svetu maste u kome su svi ljudi dobri i kada skontam da bas i nije tako u ovom surovom svetu desi se ono sto se i danas desilo, a to je, koristicu termin, RAZOCARENJE!!!!! Jednostavno mislis da ti je neko prijatelj ali na kraju skontas da se samo pretvarao...... Tek kada se deis nesto lose shvatis ko su ti pravi prijatelji, oni koji su UVEK, ali uvek i samo uvek uz tebe i tu su da ti poognu sta god da ti treba...... Bas kao i u onom stihu: "" Svi su ti prijatelji, kad se peva i veseli, al kada ti tonu ladje, vidis ko ti dobro zeli"" To je zaista istina..... Mnogi mi kazu da ne trba toliko da verujem ljudima, ali sta mogu takva sam.... Na kraju uvek zavrsim plakajuci..... KAda se tako osecam uglavno lezim u krevetu u svojoj sobi i slusam muziku.... JEdnostavno kada sam usamljena uz note mi srce snazno lupa, suze teku, a osecanja postaju ne izdrziva.... Uz muziku se to lakse prebrodi........ Ali dobro ja ci jednostavno morati da naucim da zivim znajuci kakava sam i pokusacu da se sto manje razocaram u ljude...... tj nadam se da ce oni mene sto manje razocarati :(

Pah to bi bilo to.... Uz zvuke klavira i prelepih balada ostavljam vas do sutra kada ulecemo u novu avanturu moga "ne tako uzbudljivog" ali dovoljno uzbudljivog za pisanje, zivota.....

S ljubalvlju Lela love11

19:40h
Back to top Go down
*Mawa Ponchita*

*Mawa Ponchita*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 9:21 pm

wow...kakav dnevnik....ne da si me dirnula bb

Quote :
Iako mnogi od nas proklinju ljubav na sve nacine ipak moraju da shvate da smo mi svi rezultatljubavi i ljubavnog zanosa......

ovo je bash lepo i tacno receno
Back to top Go down
*~TEDDY~DANCER~*
Administrator
Administrator
*~TEDDY~DANCER~*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 10:23 pm

lol hwala :D:D:D:D
Back to top Go down
*Mawa Ponchita*

*Mawa Ponchita*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 10:29 pm

majke mi ti se divim.....jesi ti tako i inache talentovana za pisanje ili samo zato sto si zaljubljena???????
Back to top Go down
Ema
Administrator
Administrator

Female
Number of posts : 11718
Humor : :
Registration date : 2007-10-06

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 10:35 pm

Lelo,ti bi trebala da budes knjizevnica kako dirljivo pises :)
Od srca ti kazem :) love1
Jako mi se svideo dnevnik!

A onaj problem s tim Markom,znas,ja mislim da smo mi a i ti iako si starije od mene dve godine,pomalo mladi da bi osetili pravu ljubav,sve ovo sto mi osecamo,barem ja tako mislim,je privlacnost...
Samo nas privlaci neka osoba,jednostavno u tom smo dobu,zato ti se ponekad desava da ti se svidja mnogo osoba istovremeno ;)
Back to top Go down
*~TEDDY~DANCER~*
Administrator
Administrator
*~TEDDY~DANCER~*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 10:37 pm

lol pa ne znam..... uvek ja pisem..... jos od malena lai verovatno sada jednostavno imam vise maste :P:P:P:P
Back to top Go down
*~TEDDY~DANCER~*
Administrator
Administrator
*~TEDDY~DANCER~*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 10:39 pm

AShLeY ENaMoRaDa wrote:
Lelo,ti bi trebala da budes knjizevnica kako dirljivo pises :)
Od srca ti kazem :) love1
Jako mi se svideo dnevnik!

A onaj problem s tim Markom,znas,ja mislim da smo mi a i ti iako si starije od mene dve godine,pomalo mladi da bi osetili pravu ljubav,sve ovo sto mi osecamo,barem ja tako mislim,je privlacnost...
Samo nas privlaci neka osoba,jednostavno u tom smo dobu,zato ti se ponekad desava da ti se svidja mnogo osoba istovremeno ;)

Ma znam.... JEsmo mladi.... Bas kao sto sam rekla... Nisam zaljubljena ono kao da volim.... ALi jesam dam i se jako svidja... .Ali ipak mislim da mi se Igor vise svidja.... al ok reme ce pokazati svoje :D:D:D:D:D:D oblacic1 oblacic1
Back to top Go down
*Mawa Ponchita*

*Mawa Ponchita*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 10:42 pm

ja mislim da ti samo na pravi nachin shvatas ljubav.....i plus i tvoja ogromna mashta to je onda neverovatan spoj
Back to top Go down
*~TEDDY~DANCER~*
Administrator
Administrator
*~TEDDY~DANCER~*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 10:48 pm

lol [pa sta cu kada sam tako cudna :P:P:P:P:P:P takvi smo ti mi "umetnici"
Back to top Go down
*Mawa Ponchita*

*Mawa Ponchita*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 10:51 pm

xexexexex jedan sssmok1 od mene za umetnicu
Back to top Go down
*~TEDDY~DANCER~*
Administrator
Administrator
*~TEDDY~DANCER~*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 10:59 pm

ewo i od umetnice za tebe :D:D:D:D:D sssmok1
Back to top Go down
None95

None95

Male

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyWed Sep 17, 2008 11:47 pm

Strawa lelo!
Back to top Go down
*~TEDDY~DANCER~*
Administrator
Administrator
*~TEDDY~DANCER~*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyThu Sep 18, 2008 3:33 pm

tnx sale.... posle cete dobiti za danas......
Back to top Go down
None95

None95

Male

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyThu Sep 18, 2008 7:55 pm

Jejjejeej!
Ajde...xD
:):)
Back to top Go down
*~TEDDY~DANCER~*
Administrator
Administrator
*~TEDDY~DANCER~*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyThu Sep 18, 2008 8:06 pm

18.09.2008. 18:33h

Eh ovako na samom pocetku da pocnem da se pravdam da cu vas danas morati izneveriti......... Imala sam puno da ucim i isla sam na tenis a za pola sata krecem na trening tako da necu moci bas puno da pisem.... Tak oda ne duzim vise..... Reci cu samo ukkratko sta je ono sto je moj danasnji dan ucinilo.... hmmmm ne znam ni kakvi.... uostalom videcete.... =)

E ovako danas sam prva dva casa imala informatiku..... Mrzim kada imam informatiku ujutro em mi se uzasno spava, em nastavnik uzasno smara jer ucimo istoriju racunara.... Cak ni kompijutere ne palimo!!!!!! :(:(:(:( E ovako desilo se ono sto bas i ne bi trebalo da se desi na nekom casu.... lol ZASPALA SAM!!!!!!!!! heh,hvala... heh,hvala... heh,hvala... Zaistra ne mogu da verujem..... na srecu nastavnik nije skontao jer se zaneao dok nam je objasnjavao zasta je sluuzio kompijuter u II sv. ratu.... UZAS!!!!! Spavala sam nekih 20 minuta, ali on nije video posto sam se sakrila pod monitor.... Verovatno bi i skontao da falim da me Isidora nije probudila.... Zasto bi skontao???? Pa zato sto ja i Isidora na inf. redovno kokodacemo.... kao kokoske... msm tako je rekao profesor looooool...... chat1 chat1 chat1

Treci cas smo kao imali likovno.... Zasto kazem kao.... lol cvetić11 lol profesor pederko se jednostavno nije pojavio.... aham bas tako NIJE SE POJAVIO!!!!!!!! Degen je zaboravio da ima cas sa nama..... On je imao prva dva casa i covek je otisao kuci.... lol Witch lol Mi smo naravno bili "jako tuzni" posto smo ceo cas trebali da odgovaramo... JEEEEEEEEEE ceo cas smo proveli u kantini i zajebavali se.... e sada nije to sve..... Dok smo bili u kantini negde oko posle pola casa stigla mi je poruka....... telefon mi je bio kod Dragane pa mi ga je dala..... Kada sam pogledala ko je presekla sam se....... PORUKA JE BILA OD IGORA!!!!!!! love11 love11 love11 Ni manje ni vise nego od njega.... Nisam znala sta da ocekujem..... Dali da otvorim, ili ne.... .I zasto je on meni uopste posalo poruku.... E sada Poruka je glasila ovako.....
Igor: Ko si ti?
Hmmmm stojala sam zacudjeno i gledala u telefon.... Uopste nisam kontala zasto mi je to poslao... Par minuta sam razmisljala sta da radim, i odlucila sam da se napravim luda i pitala sam....
Jelena: A ko si ti???
Kao i svaki decak sporo pise poruke pa mi je trenirao zivce dok sam cekala da odgovori...... Najzad stigla je poruka.... Opet sam se razmisljala da li da otvorim ili ne...... Ali naravno otvorila sam i pisalo je.....
Igor: Pa ti si meni prva poslala poruku. Ako neces da kazes ko si onda cao!!!
MOLIM JA NJEMU PRVA POSLALA PORUKU!! PA DALI JE ON NORMALAN???????? Bila je moja reakcija...... Nisam znala da li je sa njim sve uredu..... Ufff kako sam bila ljuta..... :## Hysteric Ovoga puta se nisam premisljala.... Tacno sam u rec znala sta treba da mu kazem.... Pa sta on misli ko je da me zajebava ja njemu prva poslala poruku pa neka se on malo...... Ufff ovako je izgledala moja poruka......
Jelena: E pa cao onda.... Nisam ja tebi poslala nikakvu poruku, samo da znas!!!!!!!
Ufff uzasno me je iznervirao....... Msm mozda kada bolje razmislim on mene nije zezao..... ??? ??? ??? Dve drugarice koje su mi u kantin icackale mobilni, obema se pre svidjao Igor, mozda su mu jednostavno one poslale nesto.... ??? pitala sam ih one naravno nisu nista slale, bar tako kazu.... Ali po meni je to jedino logicno resenje.... Nista drugo mi ne pada na pamet.... Zaista ne znam??????!!!!?!?!?!?!?!

No kada sam ga videla na malom odmoru, verujte mi bila sam u stanju oci da mu iscupam.... Iako sam sumnjala na neku od ove dve amige, opet mi je neki deo mog kretenskog mozka govorio kako je ipak mozda on znao ko sam, ali je hteo da vidi sta cu mu reci...... NE znam zaista ne znam sta mi sve u to vreme motalo po glavi.... .ALi kada sam ga videla sa onim njegovim prelepim osmehom.... jooooooj nisam znala sta da radim jednostavno sam opet osetila one leptirice koji su polako poceli da izlecu i motaju mi se po glavi.... JEdnostavo opet sam cula onu muziku koju sam nekada cula svaki put kada sam ga pogledala, osetila sam da tu ipak ima nesto vise..... Opet sam osetila da sam se zaljubila.... To je nesto sto nisam mogla da izbegnem.... love11 Sto vise me nervira Hysteric jednostavno tada sve vise pocinje da mi se svidja!!!!! love12 Ne znam sta da osecam.... Bila sam kao na 7 nebu ::D::D::D::D::D oblacic1

Hmmm posle 4 casa dosao je na red veliki odmor.... Teodora i ja nismo znale sta da radimo pa smo odlucile da odemo da se prosetamo van skolskog dvorista.... Kada smo izasle na kapiju i produzile dalje neko je viknuo: "GDE CETE?????" okrenule smo se ali to je bio ni manje ni vise nego Igor.... Hmmm nisam mu nista rekla samo sam nastavila dalje a Teodora mu je mahnula i rekla "Vraticemo se" loool..... Msm da necu moci da opisem kako sam se u tom trenutku osecala, zaista necu, jer bio je to prvi put da mi se Igor "obrati" ako to mogu tako da nazovem.... Bila sam presrecna...... oblacic1 oblacic1 oblacic1

Zvonilo je i ja sam naravno "po staroj navici" kasnila na cas.... lol i to na srpski...... par minuta sam stojala ispred vrata i neckala se dali da udjem ili ne dali da kucam ili ne?!?!?!? odlucila sam da samo udje unutra ni ne kucam ni nista.... na srecu bilo je jedno prazno mesto u posledjnoj klupi pored Cace ( Aleksandar) brzo sam se ugurala unu:02 omb omb omb kasnim na trening kasnim na trening..... joj
tra i pravila sam se kao da se nista nije desilo..... lol jos i nastavnoca nije skontala da sam usla usred casa zurka1 lol

Posle srpskog smo imali hemiju i napokon smo isli kuci... .Kao i uvek kuci sam se vracala sa Nikolom, Marinom i Teodorom....... Pored nas je isao (na moju nesrecu) Nikola 2 (ako se secate kako mi je moj najbolji drug rekao da se palim na njega) lol i sve vreme me je cudno gledao... Bar tako kaze Teodora.... ::D::D::D::D::D::D::D::D iza nas mozda 10 metara je isao Igor sa svojim seljacima iz KAca a sa jnima je bio i Marko..... ::D::D::D::D::D Mi smo cekali 9 a on je na stanici preko puta cekao 7...... moj bus je pre stigao tako da dok ssmo ulazili on je sve vreme gledao u nas.... jaoj kako je bilo cute.... opet sam osetila ono nesto prelepo..... oblacic1 ah ta ljubav..... Ucini da se osetimo najboljim na svetu, kao da smo najvredniji......

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KOLIKO JE SATI! 19:04h Ubicu se majke mi kasnim na trening, kasnim na trening......

Joj ljubim vas sve moji amigosi lepo mi se provedite veceras na forumu a ja odoh na trening........

s ljubavlju Lela :Love ya!:
Back to top Go down
*Mawa Ponchita*

*Mawa Ponchita*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyThu Sep 18, 2008 8:14 pm

extra ti je dnevnik bb.....ponekad dok ga chitam sve zivo zaboravljam jer se toliko udubim u pricu.....od skoro mi je omiljeni deo dana postao chitanje tvog dnevnika...
Back to top Go down
*~TEDDY~DANCER~*
Administrator
Administrator
*~TEDDY~DANCER~*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyThu Sep 18, 2008 11:14 pm

jaoj lol pa hwala. msm ne znam sta da kazem stidim se stidim se stidim se
Back to top Go down
*Mawa Ponchita*

*Mawa Ponchita*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyThu Sep 18, 2008 11:27 pm

pa moglo bi hvala
Back to top Go down
*~TEDDY~DANCER~*
Administrator
Administrator
*~TEDDY~DANCER~*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyFri Sep 19, 2008 4:20 pm

pa rekla sam hwala ::D::D::D::D::D::D::D::D
Back to top Go down
*Mawa Ponchita*

*Mawa Ponchita*

Female

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 EmptyFri Sep 19, 2008 4:22 pm

xexexxexexexexe....shalim se bb...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....   Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... - Page 2 Empty

Back to top Go down

Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela.....
Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Mi diario.... Osea, porq es tan dificil ser yo?!?!?!! :???: :???:
» WELL... HERE I AM> QUE DIFICIL ES SER YO!!!