| Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... | |
|
+8*S~u*N~c*E~ *barbie'n'fashion girl* None95 Mica93/2 roberta_bg *Mawa Ponchita* Ema *~TEDDY~DANCER~* 12 posters |
|
Author | Message |
---|
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Sat Sep 27, 2008 4:08 pm | |
| Ja nisam | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Sun Oct 12, 2008 12:43 pm | |
| aaaa pisi nam Leliceeee.plzzplacem
| |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Sun Oct 26, 2008 9:59 pm | |
| 26.10.2008. 19:36h IZNENADJENJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Hehehehe ewo me opet posle nekog vremena, posle poprilicno smirenih emocija i svatanja mog bezvredno glupog zivota!!!! Eh pa proslo je dosta od kada sam poslednji put pricala sa vama.... tj od kada sam poslednji put pisala... xD ali naravno da nem nameru da vam sve pricam jer zaista nema potrebe... Krenucu sa onom mojom omiljenom temom koja je naravno LJUBAV Eh pa kao sto znate Igor je za mene bio stara prica jos kada sam otisla, i ostalo je tako.... Ja zaista sada kada ga vidim, skoro ga i ne primetim a ako ga slucajno primeti xD samo se nasmejem i setim se kakva je on ustvari supcina.... Al nesto se ipak promenilo.... Secate se marka.... Sve je pocelo ovako.... on je imao prelepe plave oci koje sam ja obozavala i idalje ih obozavam xD Pa sam se onda uzasno razocarala u Igora i pocela da shvatam kako mi se ustvari svidja Marka... Ali sad je to preslo u nesto jos vise.... On se meni uzasno svidja... Usudicu se da kazem da sam zaljubljena... Opet na sedmom nebu!!! Ja njega kada vidim joj osecam ono (secate se kad sam vam pricala) nesto u stomaku, ja jedva cekam svaki novi dan da se probudim i odem u skolu i opet ga vidim i opet i opet i opet i tako stalno, wikendi su mi dani koje mrzim jer ga tada ne vidjam uopste..... Ali izdrzavam nekako.... E sada sa Marko mje skroz drugacije cini mi se nego sa Igorem, msm da me on nikako nece moci razocarati, bar za sada ne!!!!!!! E sad sa Markom se dopisuje i jako sam srecna zbog toga ali on kaze kako ne zna ko sam ja.... Jednom prilikom tacnije u utorak uvece mi je rekao da mu se sutra dan u skoli javim kao da bi znao ko sam da se upoznamo!!!!! Ja sam se sve lepo sredila i bila sam jako happy u sredu u skoli, ali sam ipak odlucila da mu ne pridjem, ne znam zasto iz nekog bzvznog razlog ali ne znam zasto..... I sada moje 2 drugarice Marina i Dragana su otisle kod njega i rekle mu da ga ja cekam iza skole da se upoznamo misleci da sam ja tamo ali ja nisam bila tamo a on je dosao i nije me video i naravno vratio se Dragana kada je otisla opet mu rekla da ode kao da ga ja stvarno cekam, ali on se naljutio i rekao je NECUVISE NI DA SE UPOZNAM SA NJOM!!!!!! uzas..... bila sam tada bas jadna bzvz imala sam taj cas tj 2 casa pismeni iz mate i nista nisam uradila.... skoro sam zaplakala.... To vece sam mu poslala poruku da vidim sta je bilo? Da li je ljut i da mu sve lepo objasnim.... Ali nije mi odg samo me je cimnuo...... Onda mu 2 dana nista nisam slala i poslala sam mu juce porukicu i lepo smo se dopisivali kao da nista i nije bilo...... Joj boze tako sam zaljubljena u njega da je to strasno! NE znam sta da radim..... razmisljala sam da mu sutra pridjem, mozda i uradim to kozna xD aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8 sati joj moram ici da perem kosu jbt..... OMB pa doro to je to za danas... Bar da znate da sam se vratila....... Puno vas volim i pisem kao i uvek iskreno i iz srca zauvek vasa Zaljubljena Lela 19:59h | |
|
| |
Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Mon Oct 27, 2008 12:04 am | |
| | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Mon Oct 27, 2008 7:36 pm | |
| ssssssssssssssrceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!pa ti si pocela da pises dnevniiiiiiik!!!!!!!!!JUPIIIIIIIIII!!!!!!!!!znas kako uzivam kad ga citam....bash mi je drago sto si opet zaljubljenaaaaaaa.....!!!!!!!! ma ne bini srce....upoznacete se vi kad ti ja garantujeeeeeeeeeem!!!!! ps.i naravno znas da ti je dnevnik extra!!!! | |
|
| |
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Tue Oct 28, 2008 7:31 pm | |
| 28.10.2008. 17:13h Ahh danas je bilo onako u skoli.... xDdobila sam 3 uzasne ocene bar po meni xD E ovako dobila sam 4 iz pismenog iz srpskog..... uzas ocekivala sam 5 nikada u zivotu nisam dobila 4 iz pismenog.... STRASNO! Al doro niko nije dobio 5 tako da sam happy.... E sad dobila sam 1 iz kontrolnog iz istorije uzas... .Al doro necu puno da se pravdam kada znam da za kontrolni nisam ucila tako da sam ocekivala da cu da dobijem 1 ali ovo nisam ustvari kad razmislim jesam ocekivala.... Secate se da sam vam pricala za Marka ono kaoda sam ga ja ispalila i to e i da sam imala pismeni... ljudi moji dobila sam 1 iz pismenog iz mate... Uzas ceo dan sam bila grozna zbog toga jako mi je zao zato sto sam bas sve naucila ali jednostavno nisam mogla da smirim osecanja priberem glavu skoncetrisem se i u radim to kako treba, ali ubrzo mi se promenilo raspolozenje kada sam videla Marka... jaowwwwwwwww bas sam onda bila happy xD Al doro sutra imam priliku da popravim 1 tako da mi drzite fige da uspem xD al verujem ja u sebe xD E neg da se ja vratim na staru doru temu, moju omiljenu LJUBAV!!!!!! Jaoj ja ne znam zaista kako da vam opisem ono sto trenutno osecam... Ne znam jer Marko je.... On je tako dobar i lep i sve naj naj naj naj naj naj... Joj u ccetvrtak imam savrsenu priliku za markica moga,joj samo ako me drug pusti da idem na neka predavanja umesto njega posto iz I-1 ide marko xD jaoj nadam se da cu da uspem........ Eh mozda sam vas razocarala danas sam bas malo pisalla al uzasno zurim posto sam tek sada dosla iz skole a moram da strebam matu za sutra pa..... .... ostanite slobodni i uzivajte u zivotu, ne dopustite da vam neko pokida krila...... S ljubavlju Lela | |
|
| |
*Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Wed Oct 29, 2008 3:16 pm | |
| jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoj bb kako ti nama lepo pises dnevnik...extra...necemo dozvoliti da nam niko pokida krila...ne brini...xexexxe..... :pussssa!: | |
|
| |
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Tue Nov 04, 2008 11:19 am | |
| 04.11.2008. 09:06h Danas sam se iskreno razocarala u neke ljude iako je tek 9 sati ujutro...... Ali nisam raspolozena da bi o tome puno razgovarala..... Iako mi se ideja idalje ne svidja moram da pohvalim forum doro je uradjen..... Ja cu dolaziti jer mi je Klarix rekla.... Dolazi zbog tvojih drugarice, zato cu i dolaziti.... Al ne kao pre... I da skontala sam da ste me skinui i sa admin pozicije posto kad sam htela da obrisem nisam mogla, vama se bas ne da zameriti al doro.... Ne bunim se ionako me nikada niste ni smatrali za admina.... Juce me je onaj kretenizam od Marka uzasno iznervirao.... al9i jako jako jako jako jako jaok ajok.... Bs je idiot poceo je da me izbegava uzasno se osecam.... Secam se pre, dok sam bila tako kao sada sva bzvz uvek sam dolazila vama i pisala, al sada ni to ne mogu ne mogu da pisem ne mogu nista..... Sorry 09:17h | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Wed Nov 05, 2008 12:17 am | |
| P nznm...Meni je ok... | |
|
| |
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Wed Nov 05, 2008 12:23 am | |
| | |
|
| |
None95
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Sun Nov 09, 2008 1:39 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... | |
| |
|
| |
| Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... | |
|