|
| Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... | |
|
+8*S~u*N~c*E~ *barbie'n'fashion girl* None95 Mica93/2 roberta_bg *Mawa Ponchita* Ema *~TEDDY~DANCER~* 12 posters | |
Author | Message |
---|
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Fri Sep 19, 2008 4:38 pm | |
| hehehhe znam ::D::D | |
| | | *~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Fri Sep 19, 2008 5:45 pm | |
| 19.09.2008. 16:01h JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ znaci napokon.... PETAK JE!!!! UZas kako sam uopste i izdrzala ovu nedelju.... Strasno!!!!!!!! Napokon petak i napokon dan kada necu uciti nista za sutra.... jej Joj danas je u skoli bilo forma.... msm ok nista strasno se nije desavalo ::D::D Prva dva casa su mi bila JAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO smorena zarto sto moj Igor nije imao prva dva casa........ Zamisli brate blago njemu...... PRVA DVA CASA! Pa mi je tako bilo malo jadno posto ga uopste nisam videla a jedva sam docekala da dodjem u skolu da ga vidim...... Ali.... napokon je dosao veliki odmor a kada sam ga videla kako sedi na onoj klupi kod ulaza.... Jaoj majke mi dan mi se ulepsao...... Bio je tako sladak u ono plavom duksu.... joj izgledao mi je kao andjeo a ja kao sam na nebu Heh treci cas sam imala srpski lol...... NEcete verovati ::D::D::D::D OPET SAM KASNILA..... I naravno ova corava carica nista nije skontala..... Ja msm da ladne mogu i da ne odem na cas i da ono uopste nece skontati.... Bas mi je luda.... Ali BAS>>>>> lol na srpskomsam danas sedela sa isidorom.... ceo cas sam po svesci pisala JELENA & IGOR, JELENA & IGOR da cak nem pojma sta smo radili.... nest je profesorica diktirala al nisam bas sigurna sta posto nisam pisala...... Kod nje mi je najbolje sto uvek kasni najmanje 10 minuta i onda nas 15 minuta pred kraj pusti da pricamo.... lol Ko da nemamo pola casa ::D::D::D::D::D heh vidi 16:16h neko misli na mene!! JAOJ SIGURNO JE IGOR!!!!!!!!!!!!!!!! Cek pogledacu na telefon da vidim sta mi pise!!!!!! 00:00 zamisli ga i bisete zajedno 01:01 voli tvoju drugaricu 02:02 mrzi sto te voli 03:03 ne misli na tebe 04:04 sanja te nocima 05:05 ljubomoran je 06:06 nikada te nece zaboraviti 07:07 laze te 08:08 bices srecna ceo dan 09:09 zeli da ti se dopadne 10:10 zaljubljen je u tebe 11:11 svadja 12:12 voli te crn decko 13:13 svidjas mu se 14:14 svidjas se njegovom drugu 15:15 pomirenje 16:16 drugarica ti je neverna17:17 smedjem deck use svidjas 18:18 zaljubljena si 19:19 ne sme da prizna da te voli 20:20 plavi decko misli na tebe 21:21 nesreca 22:22 zelja ce ti se ispuniti 23:23 telefonski poziv Aj ne jadno. Pise da mi je amiga neverna : Nije fer...... neverujem ja u ove gluposti... samo ako se desi nesto dobro ::D::D::D Neg da nastavim ja.... Cetvrti cas mi je bvio cini mi se matematika..... Joj na srecu pomerila nam je kontrolni za sledeci ponedeljak a ne sada za petak ufff oladila sam ::D jako je teska mata ali majke mi... .teska je kao celik :P:P:P tako kaze moja amiga :P:P Danas smo ucili nes novo, ne secam se bas najbolje sta.... hmmm bila sam previse bazirana na razmisljanje o Igoru.... Jaoj tako sam mastarila i tak osvasta pogledam ja kroz prozor kada vidim njega....... Rekoh sebi kakav sam ja kreten cak mi se i prividja pa on je sada na casu.... Pogledam ponovo a ono stvarno on i to sa mojom razrednom lol...... Nisam mogla da verujem.... jaoj bila sam tako happy ::D::D i naravno zaljubljena... sve vreme je gledao kroz prozor u ucionicu, joj kako je bio sladak... mogu da se kladim da me je skontao unutra.... joj lolzzzzzzzzzzz :D:D:D:D TAKO MI JE SWADAK!!!!!!!!!!!!!! Opet sam se zaljubila u njega..... To sto se meni desava je nesto nesvakidasnje.... Svaki put kada ga ponovo vidim ja se svaki put iznova zaljubim u njega, kao da ga svaki put vidim prvi put u zivotu kazem sebi jaoj kako je sladak i zaljubim se na prvi pogled....... KAda je on otisao moje misli su jednostavno bile primorane da se vrate na cas ::D::D morala sam da slusam jer nisam imala pametnija posala da radim.... lol nekih 15 minuta pred kraj smo bili uzasno bucni, pa je profesorici palo na mozakda nas ispituje..... jooooj uzas..... kaze ona.... " KAKVA JE TO BUKA< PA STA STE VI UMISLILE DE STE< JEL HOCETE DA PRICATE???? E PA PRICACETE ALI SAMNOM" ups e odjednom su svi zacutali.... profesorica je krenula redom i pocela da ispituje one koji nemaju ocennu...... Stigla je do ognjena koji pre mene i zvonilo je.... uff oladila sam majke mi pocela sam da skacem od srece. jer da me je provala dobila bi 1 kao i njiuh 8 pre mene uzas.... pa jednostavno nismo navikli da ucimo matematiku definicije No dodje veliki odmor, a ja pozurih napolje naravno da vidim Igora, ali sam se setila da treba da ucim istoriju posto nista ne znam, a odgovaramo ceo cas, pa su mi malo knjige i skola pomerile planove pa nisam mogla da ga vidim Ali na srecu on je imao cas u ucionici pored moje tak oda je posle dosao gore i mi smo se kao slucajno sudarili u hodniku loool msm da je to bilo najblize sto sam mu ikada stajala ::D::D jaoj bio je tak osladak kada me je pogledao i rekao IZVINI!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaa obratio mi se OPET!!!!!!!!!! Ahhhhh cinilo mi se da sajnam.... Ali....... (zasto uvek postoji to glupo ali) profesorica je dosal i prekinula moj kratak san....... pa smo otisli na cas....... Posle skole mi je Teodora poslala poruku da mi je slikala Igora dok su isli kuci, posto su oni imali 6 a ja sam imala 7 casova, pa su otisli ranije.... Ja sam naravno odma posle skole otisla kod nje da mi prebaci te slike.... jaoj tako je sladak....... Obe slike su od pozadi posto on nije znao da ga je slikala ali nema veze..... rekla je da ce da ga slika u ponedeljak..... ali ce ga pitati pa da se lepo vidi. JAOJ NE MoGU da VERUJEM!!!!!! To znaci da cu moci da ga vidim svaki put kada mi nedostaje, jaoj to znaci da svaki put kada nije blizu mene ili kada ga ne vidim da se necu osecati kao da fali jedan deo moga srca nego cu ga uvek nositi sa sobom, i uvek ce biti, uz mene, sa mnom.... jaoj jedva cekam..... Kada sam dosla kuci mama je se vratila i rekla je da mi je kupila nesto jako lepo! KAda sam videela pocela sam da vristim!!!!!! NISAM MOGLA DA VERUJEM KAKAV MI JE POKLON DONELA! NESTO PRELEPO STO SAM ZELELA OD KADA JE IZASAO U PRODAJU! Kupila mi je original parfem od Britney Spears koji se zove fantasy.... prelepo izgleda.... joj obozavam ga a kak otek mirise.... izljubila sam mamu jako jako jako jak ojak ojao jaok NE MOGU DA VERUJEM! idalje mislim da sanjam tako nesto nisam ocekivala.... joj imam NAJBOLJU MAMU NA SVETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joj pa to bi bil oto sto mi se do sada za danas desvalo, ja sada odoh da gledam seriju pa idem na trening(e)..... wi do tada uzivajte i provedite vikend ispunjem ljubavlju i probajte bar malo da uzivate u zivotu....... Puno vas volim i uvek pisem S ljubavlju Lela | |
| | | *Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Fri Sep 19, 2008 6:01 pm | |
| ja najbolje uzivam u tvom dnevniku bb....extra je....blago tebi za Igora,blago tebi sto niste imali kontrolni,blago tebi sto nisi odgovarala i blago tebi za parfem....joj kako ti zavidim za parfem.....i obavezno postavi Igorove slike....ej bre pa shto ne bi i ja postavila Markove???? | |
| | | >Jecka<
Number of posts : 2068 Age : 28 Location : u oblacima Hoby : chat Icon : About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak... Registration date : 2008-04-11
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Fri Sep 19, 2008 6:05 pm | |
| - PoNcHo iN mY hEaRt wrote:
- ja najbolje uzivam u tvom dnevniku bb....extra je....blago tebi za Igora,blago tebi sto niste imali kontrolni,blago tebi sto nisi odgovarala i blago tebi za parfem....joj kako ti zavidim za parfem.....i obavezno postavi Igorove slike....ej bre pa shto ne bi i ja postavila Markove????
| |
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Fri Sep 19, 2008 6:09 pm | |
| jaoj hwalce.. postavi parfem.... joj msls da stavim iggyeve slike... joj ne znam... mozda se naljuti............ videcu jos ::D::D::D | |
| | | >Jecka<
Number of posts : 2068 Age : 28 Location : u oblacima Hoby : chat Icon : About you : Zovem se Jelena,'95 sam god.Treniram odbojku i gimnastiku(od skoro).Odlican sam djak... Registration date : 2008-04-11
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Fri Sep 19, 2008 6:16 pm | |
| Postavi,bas nas zanima kako izgleda. | |
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Fri Sep 19, 2008 7:54 pm | |
| ok postavicu ali ibrisacu ih jer glupo mi je da stavljam njegove slike da on to ne zna..... znaci vi kada vidite stavite com i ja ih sklanjam | |
| | | None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Fri Sep 19, 2008 11:59 pm | |
| | |
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Sat Sep 20, 2008 6:42 pm | |
| 20.09.2008. 17:00h Ehhhhh danas mi je dan tako brzooooooooooooooooooooooooooooooo prosao.... Jaoj uzas...... Sinoc sam spavala kod Ivane (moja sestra od stira, ali zivi odma u kuci pored mene ::D::D::D) i celo vece me je nagovarala da posaljem Igoru poruku, ali na srecu nisam jer on je prava pi**a!!!!!! Posle cu vam i objasniti zasto!!!!!!! Nas dve smo sinoc do kasno u noc pricale posto nismo pricale 3 dana, msm nismo imale vremena da pricamo zbog skole, a znate kako je moj zivot pun svega i svacega bilo je potrebno dosta da se napricamo.... .Zaspale smo negde sinoc tj. jutros oko pola 3 ili pola 4... Uzas..... ali jutros je trebalo ustati.... Meni je sat zvonio u pola 10 da bi ustala i ucila i stigla na trening.... a ja sam ustala u 10 do 11 i to me je mama 200000000000 puta zvala na mobilni da me probudi... ali na kraju me je brat probudio...... Na brzaka sam nesto strpala u usta i smugnula na trening.... Jaoj crkla sam na treningu.... Imala sam od 12 i 15 do hmmmmmm 15 do 4... Ali majke mi sam crkla.... Prvo sam imala gimnastiku, pa sam imala jazz ballet kod Lane, pa sam onda imala jazz ballet kod Jelena i na kraju sam imala step.... Najvise mi se svidelo na gimnastici...... Najvise smo radili letecu zvezdu.... joj ja se ubijem kada to radim, lol...... Radili smo i premet toc iz zaleta ali mala nam je sala pa je i to izgledalo ubi boze.... No na ostalim treninzima sam se smorila i ujedno sam crkla....... JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 17:17 neko misli na mene :D:D:D:D:D lol cek da vidim sta ono pise u telefonu :P smedjem decku se svidjao jaooooooooooooooj Marko ima smedju kosu, agrrrrrr i tupavi aca ima smedju kosu, jaoj i retardirani Igor ima smedju kosu.. joj mrziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ga!!!!!!! E sada da se vratim na onu pricu s pocetka, zasto na srecu nisam sinoc poslala Igoru poruku i zasto sam malo pre napisala da ga mrzim... Pa ovako sve je pocelo na treningu..... Ja sam se setila da moja amiga zivi u Kacu pa sam je pitala da li mozda poznaje Igora Loncara... Msm naravno da ga je znala.... I ondma je slozila neku facu uzasnu ovako nekako prvo me je ispitala odakle ga poznajem i sve sve sve, a posle kada sam joj rekla da mi je sladak rekla je da bolje da ga se klonim.... Naravno on je onakav za kakvog sam pretpostavljala da ce i biti!!!!!!!!!!!!! Nafurana kretencina, voli samo sebe, ogroman egoista, msli da je najbolji i da niko nema bolji od njega...... Uzegla je p***a itd.... To je bilo ono sto je ona meni rekla..... A kada sam joj rekla da sam htela da mu posaljem poruku sinoc rekla je da imam srece sto nisam.... UZAS!!!!! Kaze da bi me izblamirao u skoli i da bi svima rekao kako se palim na njega.... joj ne mogu da verujem uzas...... U nekim granicama i u dubini duse mi je UZASNOOOOOOOOOOO zao zbog toga sto se ispostavil oda je on takav ali sta cu....... Zalepila sam se za budalu!!!! Obrisala sam njegov broj i njegove slike i necu vise da znam za njega!!!!!! Ne mogu da kazem da mi se jos ne svidja jer cu to znati tek kada dodjem u skolu i vidim ga i kada skontam da li idalje osecam one leptirice u stomaku i dali se idalje nasmejem svaki put kada ga vidim, i da li sam idalje na 7 nebu kada je on u blizini, ako to ne bude tako, ja cu biti prezadovoljna..... Uzasno me je rzocarao i zgadio mi se, za razliku od Marka!!!!!!!!!!!!!! Nisam mogla da verujem kada sam cula kakav je Igor, ali sve sto mi je rekla u vezi Marka sam mogla da pretpostavim :D:D:D:D Rekla je da je on jakoooooooooooooo dobar i da je jako dobar drug, da je stidljiv ali jako dobrar... Da uvek kada ti nesto treba mozes da mu kazes... naravno to je licost kao kakvog sam ga ja i zamisljala.... On mi bas izgleda tako nekako... JAOJ A ONE JNEGOVE OCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uzas..... Jaoj a bas sam ono bila jadna danas kada sam to cula ali sada slusam pesmu od Aguilere - Nobody can hold us down...... I shvatam... Ma ko njega jbe bre.... Mogu da nadjem ja i nekog drugog...... Nisam niti ruzna, niti bez noge ruke, glave, debela, niska, mogu da nadjem nekoga kome cu se svideti a da je normalan..... Ne moram posle svake budale da se osecam jadno i razocarano!!!!!!!!!!! To je nesto sto sebi necu vise da dopustim!!!! Molim lepo....... Kao i ona pesma sto kaze ko se poslednji smeje NAJSLADJE SE SMEJE!!!!!!!!!!!!! e pa necu vise dopustati sebi da mislim da su svi na svetu dobri pa da se posle razocaram kao i uvek.... jednostavno necu!!!!!!!!!!! Jedino gde se osecam potpuno opisteno i gde svima verujem je ovde na forumu sa mojim prijateljima.... Hwala wam na tome, stvarno!!!!!!!!!!! S ljubavlju drugacija (ali sa vama uvek ista) vasa Lela | |
| | | *Mawa Ponchita*
Number of posts : 5598 Age : 28 Location : ... Hoby : ... Humor : ... Icon : About you : bez komentara...xexe Registration date : 2008-04-08
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Sat Sep 20, 2008 7:00 pm | |
| - Quote :
- Jedino gde se osecam potpuno opisteno i gde svima verujem je ovde na forumu sa mojim prijateljima.... Hwala wam na tome, stvarno!!!!!!!!!!!
me2....4um je naaaaaaaaaaaaaaaaaajbolji na svetu pa bb najbolje ti je s Markom.....i ja s Markom pa smo u paru...xexexexe | |
| | | >Jecka<
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Sat Sep 20, 2008 7:01 pm | |
| Bas mi je zao zbog Igora i puno srece u odljubljivanju. | |
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Sat Sep 20, 2008 7:06 pm | |
| lol nece mi biti potrebna ali svakako hwala!!!!!!!!! | |
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Sun Sep 21, 2008 12:18 am | |
| 20.09.2008. 23:12h Eh da budem iskrena jednostavno ni ne znam zasto sada pisem.... Ali morala sam sa nekim da pricam... Koliko god se trudila da svima dokazem da sam super posle ovoga sa Igorem ne idem mi... JEdnostavno iako po ceo dan imam svoj debilni osmeh na licu iza njega se krije jedno ranjeno srce koje bi najradije pocelo da place..... Kako bi Anny rekla There's a lot of things behind my smile... Tako je iza moga osmeha takojde.... Ne znam sa kim da podelim ovo kako se osecaj jer jednostavno svi misle da mi on nist nije znacio i da je bio samo prolazna sema ((( Nemam snage ni za sta..... Pokusala sam da gledam neki film, da gledam, tenis, isla sam da igram tenis, cak sam i izasla ali nista, jednostavno nista nije moglo da me razveseli i stavi mi pravi osmeh na lice a ne ovaj lazni koji imam..... Msm da cu sada da odem u sobu, da pustim ziku i legnem da spavam.... Laku noc S ljubavlju Lela | |
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Tue Sep 23, 2008 9:42 am | |
| lol i ovdesu mi brisali postove PEDERI!!!!!!! grrrrrrrrrrrrr | |
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Tue Sep 23, 2008 10:36 am | |
| 23.09.2008. 09:09h (jej neko misli na mene) Pise 09:09h zeli da ti se dopadne.... lol jos samo da mi je znati ko to hoce da mi se dopadne???? ne stvarno me uzasno zanima... lol mozda Marko, a mozda i smesni Aca????? Ma ko ce ga znati ::D::D::D::D::D::D::D::D::D E owako juce kada sam kretela u skolu moram priznati bila sam uzasno zabrinuta ili ti bojala sam se kako cu se osecati kada vidim Igora.... Jer ono sto sam osecala svaki put kada sam ga videla ne mozze da obrise par ruznih reci o njemu! Mogu samo da mi pomognu da ga sto pre zaboravim..... Kada sam dosla u skolu prvo koga sam videla bio je Igor.... Koliko god nisam zelela da se to desi u sebi sam ipak osetila jedan mali deo onoga necega.... Onaj osecaj se opet pojavio u mein ali u mnogo manjim kolicinama, skoro ga nije ni bilo.... Ali ipak bilo ga je!!!!! (( To je nesto sto nisam zelela... ALi dobro za pocetak i to je nesto.... Ali ima nesto promenjeno..... Nisam na svakom odmoru jedva cekala da ga vidim i nisam na svakom casu jedva sacekla da zavrsi da istricim i vidim ga, ne.... Ponovo sam bila ona stara Jelena koja uvek poslednja izadje iz ucionice i kojoj se nikuda ne zuri.... Ponovo sam imala vremena za svoje prijatelje posto sam veliki odmor uglavnom provodila kod Igora..... I moram da priznam, koliko god da je lep osecaj kada si zaljubljena, vise mi se svideo ovaj drugi osecaj kada znas da ti je neko samo sladak i nista vise od toga!!!!! To mi se zaista svidela, da bez obaveza pogledam u nekoga, a da ne osecam strah da ce cela skola znati da se palim na njega....... ::D::D::D::D::D::D Ali da Igor je bio prvi razlog zbog koga sam imala strah da u ponedeljak odem u skolu..... Naravno postoji tu i jos jedan razlog koji ima prelepe plave oci!!!!!! Naravno moj Marko!!! ) Joj njega kada sam videla Ja njega kada vidim obavezno kazem "jaoj kako ima lepe oci" to je jednostavno tako.... NE mogu da izbegnem da ih ne vidim kada su tako prelepe.... One jednostavno zrace iz njega!!!!!! A kada me pogleda sa njima, jaoj boze tako je prelep..... uffff Kada sam ga videla ne znam sta sam osetila....... Mislim da to nije bilo onako kao i sa Igorom nekada...... To je bio samo mali osecaj svidjanja ali nista vise i nista vece.... Mslm da se nisam zaljubila, bar ne za sada ali ja cu njega vidjati skoro svaki dan.... Od 7 dana u nedelji ja njega necu videti samo 2 dana!!!!!!!! Al dobro nadam se da ce da ostane samo na tome!!!!!!!!! jOJ A JUCE NA POSLEDNJEM CASU, JA NISAM IMALA POSLEDJNI CAS ALI mARINA, niKOLA I tEA SU IMALI PA SAM OSTALA ISPRED DA IH CEKAM......... Ja sam u dvoristu stojala i pricala sa Stefanom (drug iz razreda) i davala sam mu svesku Nikola je stojao na prvom spratu na prozoru a marko je bio pored njega i obojica su gledali u nas.... Nikola je samo odjednom poceo da vice, sta je muvanje muvanje...... Kaze kao ti mu to svesku dajes fora bog zna sta ste vi radili, muvanje muvanje.... ::D::D::D Joj da marko nije bio tu boleo bi me ku**c sto je Nikola to vikao ali jbg on je bio tu i on sada misli da sam ja muvala stefana, a nem pametnija posla nego njega da muvam.... Joj ali bio je tak osladak dok je gledao!!!!!!!! kada smo se vracali kuci.... Marko i Igor (idu zajedno kuci) su bili mozda 10m iza nas i Nikola se zatrcao i skocio na Marka, jadnicak skoro ga je svalio na pod... lol doro se nisu potukli (al ono prijateljski) : ::D::D::D::D::D::D::D::D::D::D::D::D::D Joj bio je tako cute..... JEdva cekam da ga danas vidim...... Joj vi znate da je exurzija nesto najbolje u toku skolske godine! Eh juce na cosu razredna je rekla da cemo ici na ekskurziju pocetkom maja.... Jaoj ubicu se.... Ja u maju imam svetsko prvenstvo u barseloni..... Sta cu da radim.... Ja moram da idem na ekskurziju, i moram da idem na svetsko prvenstvo, ali ne mogu da se odlucim Jednostavno ne mogu! Samo se nadam da se datumi nece poklopiti jer ubicu se da moram da biram... Na ekskurziju idemo u madjarsku, a ovo je Barselona, svako pametan bi izabrao Barselonu, pogotovo sto je moja zelja da idem u Spaniju! Ali ipak sa skolom ide svo moje drusto, razred i Marko i Igor i svi..... ( NE znam sta da radim.... JEdnostavno ne znam ((( ehhh.... Pa to bi bilo to..... Cucemo se opet sutra posto uvece imam trening do 11 pa necu mocu da vam pisem...... Do tada volite, ali nemojte kao ja, ume da bude lose, volite tak oda je to bez obaveze i tak da posle ostanete ne povredjeni, volite prijateljski bas kao sto i ja vas volim.... S ljubavlju Lela | |
| | | None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Tue Sep 23, 2008 3:18 pm | |
| | |
| | | *Mawa Ponchita*
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Tue Sep 23, 2008 6:39 pm | |
| B*A*R*S*E*L*O*N*A | |
| | | None95
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Tue Sep 23, 2008 6:45 pm | |
| | |
| | | *Mawa Ponchita*
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Tue Sep 23, 2008 6:46 pm | |
| | |
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Wed Sep 24, 2008 11:09 am | |
| ej no u mom dnevniku | |
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Wed Sep 24, 2008 11:26 am | |
| 24.09.2008. 10:10h (ne mogu da verujem, pa sta je ovo samo neko misli na mene :P:P:P) Pise 10:10h zaljubljen je u tebe, joj pa nadam se :D:D:D:D:D:D:D:D:D Eh ovako opet ja vama pisem...... Juce je bio poprilicno smoran dan sto se tice skole i svega ostalog, treninga, ljubavi, prijateljstva.... Skroz sam jadna i bolesna sam jos i mislilm da bi sada najradije otisla da skocim sa duge(most na Dunavu)..... U skoli je bilo UZASNOOOOOO glupo na svim predmetima sam se jako smorila...... Sto se tice Igora kada sam ga videla doslo mi je da .... Ja idalje osecam ono nesto glupo u sebi kada ga vidim i to je nesto sto ne mogu da izbegnem.... Ali zasto...... Kada je nauka sve otkrila zasto ne otkriju neku masinu ili bilo sta pomucu cega mozemo da upravljamo srcemm i usmerimo ga na pravu osobu????? zasto????? Zasto jednostavno svaki put kada ga vidim moram to da osetim, ali znam da cu kada tad uspeti da ga i ne primetim..... Imacu snage i necu odustati od toga..... JEdnostavno necu!!!!!!!! Ali opet i kada vidim Marka osecam ono nesto..... To nesto isto tako glupo samo se lepse osecam kada njega vidim, jer znam kakav je, znam da je jako dobar i da nije kretencina kao i Igor!!!!!! ali jbg ne znam jednostavno ne zna sta da radim Ali necu sebe da mucim pitanjima o jnima..... Uopste necu da razmisam o tome uopste i mozda mi i bude bolje... ali kako? Al ewo da predjem na drugu temu..... Juce kada sam isla kuci bila sam presrecna jer sam isla na istu stanicu gde idu i Igor i Marko ali.... naravno opet ali bas tada je, bas taj dan je po Igora dosao tata pa su poveli i MArka i onda sam ja isla sama..... I jos kada sam dosla na trening skontala sam da uopste nisam ponela opremu.... Znaci uzas.... Ja ne znam da li sam ja normalna ali znam da mi je jucerasnji dan bio uzasno glup, ali osecam da ce i danas biti isto tako jer cu videti sva ista lica, iste profesore, iste ljude.... (( Zao mi je ako sam vas razocarala ali u ovom trenutku ne mogu da napisem nista bolje..... S ljubavlju Lela | |
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Sat Sep 27, 2008 10:13 am | |
| posto samu dogovoru sa samom sobom odlucila da napravim pauzu.... ova tema ide u ~LOCK~ | |
| | | >Jecka<
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Sat Sep 27, 2008 11:51 am | |
| NE | |
| | | None95
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Sat Sep 27, 2008 1:00 pm | |
| | |
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... Sat Sep 27, 2008 1:13 pm | |
| ej ko je anlocovao.... grrr | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... | |
| |
| | | | Mi diario..... Que dificil es ser yo!!!! by:Lela..... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |