| jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je | |
|
+7*~Ketty Girl~* roberta_bg *barbie'n'fashion girl* Ema joka94 ~AnnY TinkerbelL~ *S~u*N~c*E~ 11 posters |
|
Author | Message |
---|
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 7:22 pm | |
| | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 7:24 pm | |
| Na kojim vestima su ti objavili???????????? | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| |
| |
joka94
Number of posts : 205 Age : 30 Location : ~*~Siempre en corazon de Ucker~*~ Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-13
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 7:27 pm | |
| NEMOOOGUCE!Na kojim westima je to bilo???!!! | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
Number of posts : 1406 Age : 32 Location : ~Negde,u nekoj diskoteci,gubim se~ Hoby : Shopingovanje, kafenisanje, radionice, crtanje... ma sve i svashta... Humor : Ha,ha,ha.... Pa imam smisla za humor!!:D Icon : About you : Xexexe... Paaaa... Ima svashta o meni... Ma znate me..:-D Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 7:29 pm | |
| nemoguce!!!!!!!nema sanse!!!!!!!!!!odbijam da poverujem!!!!!!!!!! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 7:29 pm | |
| sad mi rekla na neki program atlas ajde ako neko ima neka pogleda izgleda da su glasine tacne neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ubicu se ja ne mogu bez njih :plakacu: :plakacu: | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 7:32 pm | |
| Kakav atlas,otkud mi taj program?????!!!!!! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 7:34 pm | |
| | |
|
| |
joka94
Number of posts : 205 Age : 30 Location : ~*~Siempre en corazon de Ucker~*~ Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-01-13
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 8:10 pm | |
| Imam ja taj program,a u koliko su westi??? | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 8:12 pm | |
| jao stvarno ne znam pa gledaj stalno | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 8:41 pm | |
| Ja josx uwek ne werujem jer sam widela da je Anahi jucxe pisala na Univisionu... | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 8:45 pm | |
| Daj Boze da je netacno!!!!!!!!!! Ubicu se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni ja ne mogu bez njih!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zar tako mladi???????????????????????? ZAr bas SvI?????????????????????? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 8:49 pm | |
| ja stvarno neznam sta cu bez njih umrecu daj boze da to samo glupavi novinari lazu ali to je ipak bilo na vestima ne daj boze neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sta da radim bez njihhhhhhhhhhhhhhh my sweety rbd poljubac za njih | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 9:00 pm | |
| | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 9:03 pm | |
| JAL SU BILE VESTI JOKO 94 | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 9:03 pm | |
| sta????bilo je i na vestima???? | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 9:12 pm | |
| PA DA TO SAM REKLA JOS NA POCETKU NE ZNAM DALI CE DA BUDE NA OVIM NASIM VESTIMA | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 9:13 pm | |
| a ja sam mislila da je bilo na nasim vestima!!!! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 9:19 pm | |
| NE BILO JE NA ......NEZNAM KAKO SE ZOVU POGLEDAJ NA PRVIM STRANICAMA | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 9:20 pm | |
| Ipak ja josx netju da werujem dok ne bude na P!nku na westima! | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 9:24 pm | |
| i ja!!!!ali nemogu da verujem!!!! | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 9:26 pm | |
| Javljajte kad saznate bilo kakvu informaciju...pa bar to bio samo najsitniji detalj... Place mi se...smrc, smrc | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 9:26 pm | |
| i meni ali mozda i nije istina !!! | |
|
| |
~AnnY TinkerbelL~
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 9:29 pm | |
| Ja odbijam da verujem!!!!!!! | |
|
| |
roberta_bg Administrator
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Feb 15, 2008 9:30 pm | |
| i ja nemogu jednostavno ne mogu da verujem u !! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je | |
| |
|
| |
| jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je | |
|