| jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je | |
|
+7*~Ketty Girl~* roberta_bg *barbie'n'fashion girl* Ema joka94 ~AnnY TinkerbelL~ *S~u*N~c*E~ 11 posters |
|
Author | Message |
---|
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Sat Feb 16, 2008 3:21 pm | |
| ja mislim da oni lazu da bi povredjivali one koje vole RBD!!!! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Sat Feb 16, 2008 3:25 pm | |
| moguce ma novinari su debili dobro jeste da i ja vodim misiju na radio bor ali opet ne pricam ovakve gluposti ja vam sve ove vesti prenosim sa neta | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Wed Feb 20, 2008 11:44 pm | |
| Pwro su izmislili da su swi sem Anny poginuli,p onda isto tako sa Dul,p i sa ostalima,al kako je onda Dul bila na konferenciji za swoju knjigu?? xa?? Kako je Anny pisala na Univisionu?? xa?? | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Wed Feb 20, 2008 11:51 pm | |
| da sve je to jedna velika izmisljotina!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Thu Feb 21, 2008 12:03 am | |
| m ajde vishe smorili su me | |
|
| |
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Sat Mar 01, 2008 9:09 pm | |
| | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Mon Mar 03, 2008 12:15 am | |
| Ako je Anny pisala na Univision zxiwa i zdrawa,i bila sa Dul na promociju knjiga,onda seguro nisu mrtwe...! | |
|
| |
rbd4ever
Number of posts : 3882 Age : 28 Location : BG Hoby : slusanje muzike Humor : ok Icon : About you : Obozavam RBD Registration date : 2007-12-22
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Mon Mar 03, 2008 10:16 am | |
| | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Mon Mar 03, 2008 10:57 am | |
| I meni u petak Annie odgovorila na e-mail.... I gledala sam mnnooogo video-klipova od juce gde govore da su umorni od turneja... | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Mon Mar 03, 2008 11:15 am | |
| <a daj bre ovo ide u ~lock~ | |
|
| |
Ema Administrator
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je Fri Mar 07, 2008 11:43 pm | |
| Pa narawno,samo molim Simonidu da ako hotje postawi te klipowe... =) | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je | |
| |
|
| |
| jos hitnije i to mnogo obavezno pogledaj neeeeeeeeecu da je | |
|