| Naj prijatelji na forumu! | |
|
+32**Wanna~Play** Dima Bilan 4ever Dulce-Sladja *_Andjela_'93_* roberta_bg CristianoRonaldoGirl !(=HiP-hOp GiRl=) sakica dulce_4eva Wanjche *~Sandra~* *Missss* *RoBeRtA* *Robertita* *Mawa Ponchita* *S~u*N~c*E~ *CrazY*BaBy* Ema None95 <3_Wolki_MisS_<3 kale Nika_RBD ..Fashion Girl.. ~AnnY TinkerbelL~ *AnNy mY bItCh 4eVeR* Mionitza Klara. Love.And.Death ~*Mici*~ *~TEDDY~DANCER~* *barbie'n'fashion girl* ^^LoOdA zA mArKoM^^ 36 posters |
|
Author | Message |
---|
^^LoOdA zA mArKoM^^ Administrator
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Sun May 18, 2008 3:21 pm | |
| A ne stavila sam Jacu....ma ne znam vise ni ja | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Sun May 18, 2008 3:21 pm | |
| - Miss Maite wrote:
- Zasto bi izbacivala sebe amix???
E da ja sam zaboravila Jacu i Simonidu Zato sto smo se Klara i ja posvadjale... A nema veze bb, sto si me zaboravila... Ti si meni svakako amiga! | |
|
| |
Number of posts : 2029 Age : 29 Location : With Miley everywhere Hoby : Trcim po sobi :P Icon : Registration date : 2007-11-24
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Sun May 18, 2008 3:24 pm | |
| Ma evo sad sam te dodala Pa zbog cega ste se svadjale | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Sun May 18, 2008 3:29 pm | |
| Evo moj novi spisak:
1. Nina, Jaca, Miona 2. Ema, Tina, Lela 3. Anny, Zana 4. Ketty, Tasa 5. Katarina (Barbi) 6. Milica (fairy)- s njom se ovde ne druzim mnogo, ali da na drugim 4umima npr. na HEFCI i na MSN-u (xexe to nije 4um) 7. Teodora, Jovana, Jelena, Jovana (druga) 8. Alek$ 9. Sale 10. Ana | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
| |
| |
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Sun May 18, 2008 3:54 pm | |
| Auuu pa o okusima ne vredi raspravljati......ali to da Annie nije lep stvarno.....hmmm.....pa jbg | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Sun May 18, 2008 3:58 pm | |
| Meni nije ništa jasno Simonida,ti što ne poštuješ moje mišljenje niko ti nije kriv,i ja uopšte nisam htjela da se svađam!I nemoj mi editovati post jer neću nikoga da izbacam,i ne seri više,ako ja tebi nisam amiga,ne mora da znači da ti nisi meni! | |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Sun May 18, 2008 3:59 pm | |
| I da nisam rekla da mi uopšte nije lijepa,nego da mi se nesviđa i da mi nije * * kao Dulce,a i nije baš nešto lijepa... | |
|
| |
*~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Sun May 18, 2008 4:17 pm | |
| Hvala vam Taske i Simonida...... Ej bb pomiri se sa Klarom... A sto ste se posvadjale???? Ako hoces odg. na pm!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| |
| |
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Sun May 18, 2008 4:21 pm | |
| Poruka za TAsu: POsvadjale su se zato sto je Klara rekla da Anny nije lepa????? | |
|
| |
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Sun May 18, 2008 4:23 pm | |
| Izgleda da je tako nazalost | |
|
| |
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Sun May 18, 2008 4:24 pm | |
| Steta, glup razlog za svadju!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Sun May 18, 2008 4:31 pm | |
| Poruka za vas dve:
Znam,ali ona je to htjela!Ja sam samo rekla svoje mišljenje! | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Sun May 18, 2008 4:48 pm | |
| - ^^I aM tOm'S bItCh^^ wrote:
- Poruka za vas dve:
Znam,ali ona je to htjela!Ja sam samo rekla svoje mišljenje! Znam, ali sama pogledaj pored avatara tamo gde pise 'Koliko volite RBD?' pa onda ima NESTO O MENI... Tu sam sve jasno napisala. | |
|
| |
Klara.
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Sun May 18, 2008 5:40 pm | |
| Okayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! | |
|
| |
!(=HiP-hOp GiRl=)
Number of posts : 267 Age : 29 Location : ★SiEmPrE cOn AnAhI~DuLcE~MaItE~★ Hoby : ★(=MoDa,PrIjAtElJi & LjuBAv=)★ Humor : ★(=Hhahahahah..nemam pojma..=)★ Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-05-18
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Mon May 19, 2008 1:57 pm | |
| | |
|
| |
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..&#9675;&#9829;With my prince charming!&#9829;&#9675;.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Mon May 19, 2008 2:52 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Mon May 19, 2008 3:28 pm | |
| NEma na cemu bb!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Mon May 19, 2008 4:20 pm | |
| NNC Miona......te adoro bb | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Mon May 19, 2008 4:47 pm | |
| - Miss Maite wrote:
- NNC Miona......te adoro bb
| |
|
| |
!(=HiP-hOp GiRl=)
Number of posts : 267 Age : 29 Location : ★SiEmPrE cOn AnAhI~DuLcE~MaItE~★ Hoby : ★(=MoDa,PrIjAtElJi & LjuBAv=)★ Humor : ★(=Hhahahahah..nemam pojma..=)★ Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2008-05-18
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Mon May 19, 2008 4:48 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Mon May 19, 2008 5:19 pm | |
| Ja?? Hvala....i ja dodajem Ewak na listu | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Fri May 23, 2008 11:01 pm | |
| Mene ni na jednoj listitzi nema... | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! Fri May 23, 2008 11:03 pm | |
| - Sale95zr wrote:
- Mene ni na jednoj listitzi nema...
Que? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Naj prijatelji na forumu! | |
| |
|
| |
| Naj prijatelji na forumu! | |