Multifandom Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Multifandom Forum

Forum za sve fandome.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

*My Diary*..(Kety)

Go down 
+4
Klara.
Love.And.Death
*barbie'n'fashion girl*
CristianoRonaldoGirl
8 posters
AuthorMessage
CristianoRonaldoGirl

CristianoRonaldoGirl

Female
Number of posts : 579
Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju...
Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom
Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!!
Icon : *My Diary*..(Kety) 2u89fn6
About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety!
Registration date : 2007-10-25

*My Diary*..(Kety) Empty
PostSubject: *My Diary*..(Kety)   *My Diary*..(Kety) EmptySat Jul 12, 2008 2:12 pm

heh,owde cu pisati moj dnevnik...

Last edited by CristianoRonaldoGirl on Sat Aug 09, 2008 10:24 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://www.maiandanny.7forum.biz
CristianoRonaldoGirl

CristianoRonaldoGirl

Female
Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju...
Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!!
About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety!

*My Diary*..(Kety) Empty
PostSubject: Re: *My Diary*..(Kety)   *My Diary*..(Kety) EmptySat Jul 12, 2008 2:18 pm

Owo je za jucerasnji dan...
Ustala sam oko...pa neznam..11h...tada me je pozvala drugarica Lidija da idem kod nje...Narawno da sam pristala i oko jedan sam otisla kod nje..Kada odem kod nje,obozavamo da se setamo...a tada pricamo o raznim stwarima...A moja omiljena tema je:njen kum Marko...Jao,on je presladak,obozavam ga,jednostavno,NE MOGU BEZ NJEGA...i onda je ja ispitujem sta je rekao o meni i tako,skoro samo o njemu pricamo...A kada sam usla kod nje u kucu htela sam da padnem u nesvest!!!Videla sam njenu majcu!!!RBD MAJCU!!!Jaooo..htela sam da umreeem!!Jaooo...I sada kada pomislim...nznm...E sad izgubi volju za pisanjem...hmmm..pa nista...posle smo se opet setale,pa sam otisla kuci,kuci sam gledala serije,rucala,vecerala,igrala tenis..ma sto cuda...a sad idem da slusam mjuzu da se malo oraspolozim...adios!!
Back to top Go down
*barbie'n'fashion girl*

*barbie'n'fashion girl*

Female
Number of posts : 5927
Hoby : Univision y chat con Poncho
Humor : jejejejeje
Icon : *My Diary*..(Kety) 25i2q6s
About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! :)
Registration date : 2008-01-26

*My Diary*..(Kety) Empty
PostSubject: Re: *My Diary*..(Kety)   *My Diary*..(Kety) EmptySat Jul 12, 2008 2:54 pm

Super...
Back to top Go down
http://www.hefca-serbia.com/
Love.And.Death

Love.And.Death

Female
Number of posts : 11013
Registration date : 2008-02-17

*My Diary*..(Kety) Empty
PostSubject: Re: *My Diary*..(Kety)   *My Diary*..(Kety) EmptySun Jul 13, 2008 12:43 pm

~*DiMa'S gIrLfRiEnD*~ wrote:
Super...
Back to top Go down
Klara.

Klara.

Female
Number of posts : 5516
Icon : *My Diary*..(Kety) 2i2btvp
About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje..
Registration date : 2008-01-26

*My Diary*..(Kety) Empty
PostSubject: Re: *My Diary*..(Kety)   *My Diary*..(Kety) EmptySun Jul 20, 2008 4:18 pm

Lmao cool!
Back to top Go down
roberta_bg
Administrator
Administrator
roberta_bg

Female
Number of posts : 7295
Hoby : Zzanje sa mojom sestrom
Humor : Naravno da imam!:)))
About you : Nešto o meni...
Registration date : 2007-10-23

*My Diary*..(Kety) Empty
PostSubject: Re: *My Diary*..(Kety)   *My Diary*..(Kety) EmptySun Jul 20, 2008 7:37 pm

sooooooper
Back to top Go down
CristianoRonaldoGirl

CristianoRonaldoGirl

Female

*My Diary*..(Kety) Empty
PostSubject: Re: *My Diary*..(Kety)   *My Diary*..(Kety) EmptyTue Jul 22, 2008 1:30 pm

Hmmm..Proteklih dana nisam skoro nista posebno radila,uglavnom sam visila na forumima i smarala se...Juce sam se poswadjala sa jednm klincem...msm iznervirao me je strasno!u nedelju mi je bilo super jer je mom bratu bio rodjus i super smo se proweli...hehe...U subotu ujutru mi stigli kumowi,preko dana sam se,kao i obicno smarala a uvece mi dosli kumowi i sedeli smo do 1h xD....
Sada sam zurila,to je nesto ukratko...XD
Back to top Go down
*S~u*N~c*E~

*S~u*N~c*E~

Female
Number of posts : 3304
Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji...
Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe
Humor : valjda sam duhovita
About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita..
Registration date : 2008-01-25

*My Diary*..(Kety) Empty
PostSubject: Re: *My Diary*..(Kety)   *My Diary*..(Kety) EmptyThu Jul 24, 2008 3:31 am

Cool...Ali ne razumem shta sa njenom RBD majicom?
Back to top Go down
miamarija

miamarija

Female
Number of posts : 468
Hoby : Odbojka, muzika
Humor : Sede dve babe u mraku, dođe treća i upali svetlo!
Icon : *My Diary*..(Kety) 1o9m5h
About you : Duhovita, dobar prijatelj,vna jednosta
Registration date : 2008-06-20

*My Diary*..(Kety) Empty
PostSubject: Re: *My Diary*..(Kety)   *My Diary*..(Kety) EmptyThu Jul 24, 2008 10:42 am

super
Back to top Go down
CristianoRonaldoGirl

CristianoRonaldoGirl

Female

*My Diary*..(Kety) Empty
PostSubject: Re: *My Diary*..(Kety)   *My Diary*..(Kety) EmptyFri Jul 25, 2008 1:25 pm

*S~u*N~c*E~ wrote:
Cool...Ali ne razumem shta sa njenom RBD majicom?

Pa ima RBD majcu a ja nee htela sam d'umrem!!
Back to top Go down
None95

None95

Male
Number of posts : 10705
Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD
Humor : xexe :)
Registration date : 2007-12-06

*My Diary*..(Kety) Empty
PostSubject: Re: *My Diary*..(Kety)   *My Diary*..(Kety) EmptySat Aug 16, 2008 11:22 pm

Coo0l...XD XD
Back to top Go down
http://www.multifandom.forumsr.com
Sponsored content

*My Diary*..(Kety) Empty
PostSubject: Re: *My Diary*..(Kety)   *My Diary*..(Kety) Empty

Back to top Go down

*My Diary*..(Kety)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» My secret diary-Diary of litlle princes
» (: OMG Diary :)
» <Little princess diary>
» .:::~One cinderella write her diary~:::.