| *My Diary*..(Kety) | |
|
+4Klara. Love.And.Death *barbie'n'fashion girl* CristianoRonaldoGirl 8 posters |
Author | Message |
---|
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: *My Diary*..(Kety) Sat Jul 12, 2008 2:12 pm | |
| heh,owde cu pisati moj dnevnik...
Last edited by CristianoRonaldoGirl on Sat Aug 09, 2008 10:24 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
Number of posts : 579 Age : 29 Location : U busu!!Idem na exkurziju sa drustwom!!U busu smo mi i 6,2...Zezamo se,kao i po obicaju... Hoby : slusanje muzike,bavljenje sportom Humor : volim da se salim sa drugarima,i duhovita sam...To mi svi kazu...i otkacena sam!!! Icon : About you : Hmmm...sta se moze reci...pa obozavam C.Ronaldaa!!Moje srcee!!Obozavam da idem kod moje tete i tece...eto toliko...hehe...Besos,Kety! Registration date : 2007-10-25
| Subject: Re: *My Diary*..(Kety) Sat Jul 12, 2008 2:18 pm | |
| Owo je za jucerasnji dan... Ustala sam oko...pa neznam..11h...tada me je pozvala drugarica Lidija da idem kod nje...Narawno da sam pristala i oko jedan sam otisla kod nje..Kada odem kod nje,obozavamo da se setamo...a tada pricamo o raznim stwarima...A moja omiljena tema je:njen kum Marko...Jao,on je presladak,obozavam ga,jednostavno,NE MOGU BEZ NJEGA...i onda je ja ispitujem sta je rekao o meni i tako,skoro samo o njemu pricamo...A kada sam usla kod nje u kucu htela sam da padnem u nesvest!!!Videla sam njenu majcu!!!RBD MAJCU!!!Jaooo..htela sam da umreeem!!Jaooo...I sada kada pomislim...nznm...E sad izgubi volju za pisanjem...hmmm..pa nista...posle smo se opet setale,pa sam otisla kuci,kuci sam gledala serije,rucala,vecerala,igrala tenis..ma sto cuda...a sad idem da slusam mjuzu da se malo oraspolozim...adios!! | |
|
| |
*barbie'n'fashion girl*
Number of posts : 5927 Age : 29 Location : con Poncho en nuestra casa en Mexico ;) Hoby : Univision y chat con Poncho Humor : jejejejeje Icon : About you : Si tu lo crees, es possible! Hay una estrella, en que escribe: Simonida & Poncho=amor... Yo creo en la magia! Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: *My Diary*..(Kety) Sat Jul 12, 2008 2:54 pm | |
| | |
|
| |
Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: *My Diary*..(Kety) Sun Jul 13, 2008 12:43 pm | |
| - ~*DiMa'S gIrLfRiEnD*~ wrote:
- Super...
| |
|
| |
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: *My Diary*..(Kety) Sun Jul 20, 2008 4:18 pm | |
| Lmao ! | |
|
| |
roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: *My Diary*..(Kety) Sun Jul 20, 2008 7:37 pm | |
| | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
| Subject: Re: *My Diary*..(Kety) Tue Jul 22, 2008 1:30 pm | |
| Hmmm..Proteklih dana nisam skoro nista posebno radila,uglavnom sam visila na forumima i smarala se...Juce sam se poswadjala sa jednm klincem...msm iznervirao me je strasno!u nedelju mi je bilo super jer je mom bratu bio rodjus i super smo se proweli...hehe...U subotu ujutru mi stigli kumowi,preko dana sam se,kao i obicno smarala a uvece mi dosli kumowi i sedeli smo do 1h xD.... Sada sam zurila,to je nesto ukratko... | |
|
| |
*S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: *My Diary*..(Kety) Thu Jul 24, 2008 3:31 am | |
| Cool...Ali ne razumem shta sa njenom RBD majicom? | |
|
| |
miamarija
Number of posts : 468 Age : 31 Location : Uvek uz RBD Hoby : Odbojka, muzika Humor : Sede dve babe u mraku, dođe treća i upali svetlo! Icon : About you : Duhovita, dobar prijatelj,vna jednosta Registration date : 2008-06-20
| Subject: Re: *My Diary*..(Kety) Thu Jul 24, 2008 10:42 am | |
| | |
|
| |
CristianoRonaldoGirl
| Subject: Re: *My Diary*..(Kety) Fri Jul 25, 2008 1:25 pm | |
| - *S~u*N~c*E~ wrote:
- Cool...Ali ne razumem shta sa njenom RBD majicom?
Pa ima RBD majcu a ja nee htela sam d'umrem!! | |
|
| |
None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: *My Diary*..(Kety) | |
| |
|
| |
| *My Diary*..(Kety) | |
|