Multifandom Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Multifandom Forum

Forum za sve fandome.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

.:::~One cinderella write her diary~:::.

Go down 
+4
roberta_bg
Love.And.Death
Mionitza
*S~u*N~c*E~
8 posters
AuthorMessage
*S~u*N~c*E~

*S~u*N~c*E~

Female
Number of posts : 3304
Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji...
Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe
Humor : valjda sam duhovita
Icon : .:::~One cinderella write her diary~:::. 2i2btvp
About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita..
Registration date : 2008-01-25

.:::~One cinderella write her diary~:::. Empty
PostSubject: .:::~One cinderella write her diary~:::.   .:::~One cinderella write her diary~:::. EmptyMon Jul 14, 2008 5:35 pm

Ovde cu ja pisati svoj dnevnik,ili cu postavljati slicice koje ce biti kao listovi papira i tu ce naravno biti moj dnevnik...Nekada necu da pisem za ceo dan vec samo dogadjaj koji mi je bio najvazniji,ili cu da pisem skraceno... :) :cvetiæ11:
Back to top Go down
*S~u*N~c*E~

*S~u*N~c*E~

Female
Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji...

PostSubject: Re: .:::~One cinderella write her diary~:::.   .:::~One cinderella write her diary~:::. EmptyMon Jul 14, 2008 6:20 pm

Petak,11.7.2008.
Svanulo jutro kao i svako drugo...Morala sam ranije da se probudim jer smo isli u selo.Mama nije bila tu,bila je u SC.Mi smo ustali,spakovali stvari,tata ih je ubacio u kola i cekali smo mamin poziv kako bi krenuli...Bila sam malo neraspolozna jer mi se suknjica nije osusila...Pozvala je mama i krenuli smo da je pokupimo i da nastavimo ka selu...Sve dok nismo stigli u selo slusala sma muziku i mislila na Mishu...Malo pre nego shto smo stigli u selo,meni je pripalo muka i umalo nisam povracala...Msm osecala sam se uzasno,obvio.Bilo mi je bolje i nastavili smo...Napokon smo stigli u selo,posle dva sata putovanja...Jedva sam cekala da izadjem i da osetim vetar,jer mi je bilo uzasno vrucina...Pozdravila sam se sa babom,a sa stricem,strinom i bracom nisam jer su spavali...(To je veliko dvoriste i u njemu su dve kuce.U jednoj zive cika i straina sa mojom bracom,a u drugoj baba i deda i tu mi spavamo kad dodjemo).Jedva sam cekala da bude 18h jer je tad trebao moj stariji brat od strica da ide po Marka.(Marko je decko koji mi se svidjao i koji mi se ponovo svidja).Kad su se probudili i ja kad sam se probudila,spavala sam malo jer sam bila umorna od puta,pozdravili smo se.Doslo je 18h i Bojan(moj brat od strica)je otishao po Mareta.Dok smo ih cekali,Rade(moj mladji rodjeni brat),Stefan(moj mladji brat od strica)i ja igrali smo odbojku,a mreza nam je bila kapija.Dok smo igrali videla sam autobus i kako iz njega izlaze Mare i Boki.Bila sma presrecna ali sam ostala normalna.Sacekala sam da se Mare pozdravi sa svima,nakon toga smo se i mi pozdravili i on me je poljubio u obraz...Noge su mi se odsekle cmoka2 lol.Uvece smo izasli.Ja sam obukla bila suknjicu i majcicu stvarno su lepe i sexy...Kada me je video Mare samo je rekao WOW.Ja sam bila presrecna.Bila sam sa njima i josh nekim drushtvom do 1 tamo u selo,msm gde smo izashli.Setali smo,pricali,zezali se.Dok smo shetali Mare i Boki su neshto pricali i onda je Boki onako kao gurnuo Mareta na mene...Joj...Shta da vam kazem... cmoka2 cmoka3 :pussssa!: Someone is in love,that`s me.lol
Back to top Go down
Mionitza

Mionitza

Female
Number of posts : 3298
Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones
Humor : I'm now soo sad!
About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim!
Registration date : 2007-12-01

PostSubject: Re: .:::~One cinderella write her diary~:::.   .:::~One cinderella write her diary~:::. EmptyTue Jul 15, 2008 12:11 pm

Jao extra! =)
Back to top Go down
Love.And.Death

Love.And.Death

Female
Number of posts : 11013
Registration date : 2008-02-17

PostSubject: Re: .:::~One cinderella write her diary~:::.   .:::~One cinderella write her diary~:::. EmptyTue Jul 15, 2008 1:14 pm

cool
Back to top Go down
roberta_bg
Administrator
Administrator
roberta_bg

Female
Number of posts : 7295
Hoby : Zzanje sa mojom sestrom
Humor : Naravno da imam!:)))
About you : Nešto o meni...
Registration date : 2007-10-23

PostSubject: Re: .:::~One cinderella write her diary~:::.   .:::~One cinderella write her diary~:::. EmptyWed Jul 16, 2008 12:00 pm

Extra ti je dnevnik
Back to top Go down
*S~u*N~c*E~

*S~u*N~c*E~

Female

PostSubject: Re: .:::~One cinderella write her diary~:::.   .:::~One cinderella write her diary~:::. EmptyMon Jul 21, 2008 5:02 pm

Hvala....
Back to top Go down
*S~u*N~c*E~

*S~u*N~c*E~

Female

PostSubject: Re: .:::~One cinderella write her diary~:::.   .:::~One cinderella write her diary~:::. EmptyThu Jul 24, 2008 3:29 am

Subota,19.7.2008.
Posto sam bila uzbudjena zbog toga shto treba da idem u Vrnjacku banju,nisam mogla da spavam skoro cele noci.Zbog toga sam se jutros jedva probudila,ali sreca zbog putovanja mi je pomogla da se probudim.Bila sam presrecna sto treba da putujem sa ocem,njegovom zenom i deckom koji mi se ranije svidjao,a ni sada nisam bas ravnodusna kada ga vidim.lol Ustala sam,spremila se i cekala da dodju po mene.Kad su dosli krenuli smo na put...Putovali smo lepo i nije mi bilo dosadno pored Nikole-decko koji mi se svidjao...Kad smo stigli otisli smo kod Lilje i Bobana-sestra i sestric Goce-zene mog oca...Tamo sam se pozdravila sa njima,i brzo smo poceli da se zezamo...Bilo je sooper...Rucali smo i izashli u setnu...Posebno smo Boban,Nikola i ja,a posebno Dejan,Goca i teta Ljija....Bilo je bash sooper...Da skratim...Zavrsili smo setnju..Vratili se pricali,zezali se itd.Uvece smo bili na karneval...Bilo je extra...Slikala sam se sa mnogima i sa jednim preslatki deckom...Svi su pricali opa,ooo,kad su videli da se slikamo...Joj a meni je srce lupalo kao da ce mi iskociti...Posle me je Nikola pitao da setamo i setali smo...Kada se zavrshio karneval otishli smo i slushali Flamingose jer je bio njihov koncert...Nakon svega smo se vratili i trebali da spavamo u sobu Dejan,Goca,Nikola i ja,a u 2. teta Ljilja i Boban...Ali posto se Dejanu Goci i Ljilji spavalo a nama nije,oni su otishli u cetvorokrevetnu sobu a mi smo u dvokrevetnu i dogovorili se da kada nam se prispava odemo i probudimo teta Ljilju da ona predje u njenu sobu a Nikola i ja da legnemo tamo...Ali mi se tako zezali do 3:30 i bilo nam je zao da idemo i budimo ih...Pa smo Nikola i ja spavali u jednom krevetu a Boban u drugom...I eto...Spavala sma u farmerkama i majci,msm da ne pomislite bilo shta...lol
To je za subotu...kiss
Back to top Go down
miamarija

miamarija

Female
Number of posts : 468
Hoby : Odbojka, muzika
Humor : Sede dve babe u mraku, dođe treća i upali svetlo!
Icon : .:::~One cinderella write her diary~:::. 1o9m5h
About you : Duhovita, dobar prijatelj,vna jednosta
Registration date : 2008-06-20

PostSubject: Re: .:::~One cinderella write her diary~:::.   .:::~One cinderella write her diary~:::. EmptyThu Jul 24, 2008 10:43 am

baš je extra, a kakve listove to postavlješ, pošto ih ne vidim nigde
Back to top Go down
*S~u*N~c*E~

*S~u*N~c*E~

Female

PostSubject: Re: .:::~One cinderella write her diary~:::.   .:::~One cinderella write her diary~:::. EmptyWed Aug 06, 2008 11:49 pm

Hvala...Pa josh nisam pocela...
Back to top Go down
Ema
Administrator
Administrator

Female
Number of posts : 11718
Humor : :
Registration date : 2007-10-06

PostSubject: Re: .:::~One cinderella write her diary~:::.   .:::~One cinderella write her diary~:::. EmptyFri Aug 08, 2008 12:39 am

wrote:
Jao extra! =)
Back to top Go down
None95

None95

Male
Number of posts : 10705
Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD
Humor : xexe :)
Registration date : 2007-12-06

PostSubject: Re: .:::~One cinderella write her diary~:::.   .:::~One cinderella write her diary~:::. EmptySat Aug 16, 2008 11:23 pm

XtrA
Back to top Go down
http://www.multifandom.forumsr.com
None95

None95

Male
Number of posts : 10705
Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD
Humor : xexe :)
Registration date : 2007-12-06

PostSubject: Re: .:::~One cinderella write her diary~:::.   .:::~One cinderella write her diary~:::. EmptyMon Sep 08, 2008 7:42 am

Pishi!
Back to top Go down
http://www.multifandom.forumsr.com
Love.And.Death

Love.And.Death

Female
Number of posts : 11013
Registration date : 2008-02-17

PostSubject: Re: .:::~One cinderella write her diary~:::.   .:::~One cinderella write her diary~:::. EmptyTue Sep 09, 2008 7:04 pm

#!Nole's fan!# wrote:
Pishi!
Back to top Go down
Funky Angel
Administrator
Administrator
Funky Angel

Female
Number of posts : 1964
Hoby : Slusanje muzike,pevanje.......
Humor : xexe=)
About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...:)))
Registration date : 2007-10-07

PostSubject: Re: .:::~One cinderella write her diary~:::.   .:::~One cinderella write her diary~:::. EmptySun Oct 12, 2008 12:33 pm

sale13 wrote:
Pishi!
Back to top Go down
http://anahiserbia.1talk.net
Sponsored content

PostSubject: Re: .:::~One cinderella write her diary~:::.   .:::~One cinderella write her diary~:::. Empty

Back to top Go down

.:::~One cinderella write her diary~:::.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» My secret diary-Diary of litlle princes
» (: OMG Diary :)
» <Little princess diary>
» *My Diary*..(Kety)