|
| (: OMG Diary :) | |
|
+8*S~u*N~c*E~ *Mawa Ponchita* *barbie'n'fashion girl* None95 Klara. roberta_bg *~TEDDY~DANCER~* Ema 12 posters | |
Author | Message |
---|
Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: (: OMG Diary :) Fri Jun 27, 2008 5:48 pm | |
| Hey! ;D Ewo otju ja malo da pisxem,nekako mi zabawno to... ;D Za pocxetak tju samo prekopiraty one stare dozxiwljaje i to sxto sam pisala na jednom forumu... ;D | |
| | | Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Fri Jun 27, 2008 5:48 pm | |
| 20/6/2008
Danas mi je bio prilično smoren dan... Kod mene je došla moa drugarica iz ulice,i podsetila me da danas treba da održimo takmičenje za modele naše ulice(a nas dve smo sudije i organizatori)... To je delovalo prilično lako...Poslale smo pozivnice svoj deci iz ulice i čekale nestrpljivo 14:45! Obe smo se pripremile,kad ono moja mama došla kući sa posla... Hmmm,koje čudo dozvolila mi da se održi u dvorištu nakon toga što sam je molila,al takmičenje je moralo da kasni,jer je moja mama došla ustvari da mi spremi ručak... Kad sam završila s ručkom,videla sam da je već tri,a da nema nikog od pozvanih,odjednom su tri dečaka,odnosno 2 brata moje drugarice i još jedadn iz ulice ušli unutra... Moja drugarica i ja smo bile razočarane time što niko drugi nije došao.. Ja sam ostavila te bandite(dečake) u mojoj garaži,što i nije trebalo da se desi,hmm jako neodgovorno od mene kak je kasnije rekla moja mama... Pri vraćanju iz neuspešne potrage za pozvanima,primetila sam one dečake koji su bili u mojoj garaži na ulici,i onaj najmlađi je reko da je moja mama krenula ponovo na posao i da ne dozvoljava da ostanemo u mojoj kući,a znala sam da je to povodom nečeg što su uradili ti momci...hmmm.... Otrčala sam do mame po ključeve,i uzela ih pre nego što je ušla u auto,koja sreća... Bila je nešto besna i rekla mi je da danas obavezno odem na trening i ne propuštam ga više nikad,inače treniram tennis... Otišla sam na tennis,i pošto sam propustila dosta treninga,začudilo me je koliko ima novih... Tereni su bili zauzeti,pa sam morala malo da čekam....Inače u jednom terenu su igrali Sale koga svi znate i Sara,inače oboje moji drugari iz razreda... Konačno je trener došao i ja i još dvoje smo vežbali s trenerom... U jednom trenutku je trener otišao negde,neznam ni ja gde,i nije se vraćao pola sata... Nama je svima dosadilo da ga čekamo,i onda je Sara dala ideju: ''Ljudi ajde da mi lepo odemo,glupo je da čekamo,a ako dođe moraćemo da ravnamo teren'' Svi smo kibnuli s treninga,sem jednog kojeg je Sara neprekidno ubeđivala da krene s nama jer će u suprotnom morati da čisti teren... Na 10 metara od kluba,primetili smo da se trener vratio,i otrčali smo ko pomahnitali! Smejali smo se jer smo videli da je onaj momak koji je ostao morao da čisti oba terena koja smo koristili... | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Fri Jun 27, 2008 5:48 pm | |
| 21/6/2008
Pa,ujutru čim sam ustala videla sam jednu ružnu stonogu pored mog kreveta,msm fuj....zgadila sam se i otrčala u moju dnevnu sobu vrišteći... Sela sam za komp,i uplašila sam se kad sam čula da ima nekog dole u kući s obzirom da su moji u to vreme već na poslu.... Provirila sam i videla da je došla jedna spremačica da pospremi....uh... Kasnije su moje friendice iz ulice došle po mene,i odjednom se moj tata pojavio na kapiji,i kad je došao tu do mene,pitao me je de idem i dal sam spremila sobu,kad sam na ovo drugo pitanje negativno odg. izvikao se na mene i rekao da požurim jer ta spremačica mora da je sredi i tako.... kasnije ostalo..... | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Fri Jun 27, 2008 5:49 pm | |
| 27/6/2008(danas ujutru)
HuH,juče sam navila sat da me pobudi u dvadeset do osam jer danas imam dodelu knjižica u devet! Očigledno da je sat bio pretih,i probudila sam se prirodno,al u dvadeset do devet,što je značilo da imam 5 minuta da se spremim što je bilo prilično očajno! Navukla sam bele trofrtaljke i crnu tuniku s belim cvetićima i htela da krenem... Al opet očaj,u bravi nije bilo ključa i setila sam se da sam ga zaboravila juče u firmi mog tate... Brzo sam ga nazvala i on mi je rekao da će me on odvesti... Stigla sam tamo u 09:05...huh... Kad sam sošla do kabineta naše razredne,matematički kabinet svi su već sedeli unutra! Brzo sam otrčala u zadnju klupu do drugarice da ne bi previše buljili.... xD Kad me je prozvala,al tačno na mene baš krenula je da priča kako su mnogima knjižice neuredne i ižvrljane,što kod mene nije,ali koji blam... Vraćala sam se na mesto,i usput Sale me je pitao kako sam prošla... Razmišljala sam....i nisam mu ništa odgovorila,jer ni ja sama nisam znala... Otvorila sam knjižicu i iznenadila sam se,mislila sam da ću proći s jednom il dve četvorke, kad one 5.00! ;D Znala sam da je ili nastavnica tehničkog popustila i dala mi pet pa su mi na nastavničkom veću matematiku popravili na pet ili je bilo suprotno... Hmmm,posle je Klautka(razredna,matematičarka) pričala još nešto.,blah,blah,i kako treba da donesem pare za nešto,nekih tričavih 60 din. i neki papir,tj. upitnik dal želimo da imamo informatiku u sedmom!
To je sve od mene za sad! :D | |
| | | *~TEDDY~DANCER~* Administrator
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sat Jun 28, 2008 10:24 am | |
| Looool Emice...... Pa ti ides sa Saletom u razred... heh nisam znala...... :D:D:D:D | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sat Jun 28, 2008 2:18 pm | |
| | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sat Jun 28, 2008 2:55 pm | |
| Yesterday
Celo poslepodne sam prowela onako razmišljajući o jednoj osobi,ali mislim to nije jedino što sam radila... U pet sati sam izašla sa decom iz ulice malo da se zezamo,ali kad sam se smorila jedva sam čekala da se vratim u kuču i sednem za komp da vidim šta ovde ima novo... Kad sam došla kući,roditelji su mi rekli da izlazimo malo u grad s mojom drugaricom i njenim roditeljima na koncert onog Bajage,što mi i nije zvučalo baš zabavno,kao što sam i rekla roditeljima: -Makar taj Bajaga svirao u tunguziji ja neću ići... HuH,al ipak sam morala da odem... Kao što je moja mama očekivala,kad smo došli po njih,prekinuli smo im sedanku s nekim prijateljima,hmm,sedanka je naziv za kao neko druženje za stolom,ako kontate... xD A ti prijatelji su bili moja druga drugarica i njeni roditelji... I onda smo mi čekali sat vremena da nagovorimo roditelje ove druge drugarice da krenu,i tako...krenuli smo u grad... Sara(prva drugarica) je odmah uočila lika s krstarice s kojim se dopisuje jako često i mislim da joj se svidja... Ali ona ima mnogo takvih slučajeva,mislim da se dopisuje s njim i da joj se svidja... xD Nas tri smo se izdvojile od roditelja i ubrzo smo skontale da neznamo gde su oni.... xD Ali to je i na neki način super je nemogu da nas kontrolišu! Prošvrćkale smo se malo po gradu i kao po običaju smorile... Rešile smo da krenemo prema Maloj Americi,to je deo grada Zrenjanina,inače tu odma pored centra... Ali naši roditelji nisu poneli mobilne telefone pa nismo mogle da ih pitamo,pa smo odlučile da ne odemo,ali kad smo se vraćale videle smo još dve drugarice,a jedna je govorila: -Saro evo ga Cuca,evo ga... A Sara-Nije bre,gde je?!
A ja sam skontala da je to onaj vepi (xD) dečko koji je upravo prolazio pored nas,i on je s krstarice.... :D Al stvarno je bio vep,bio je obučen kao pravi reper,samo je to ono što on nije... xD Imao je dugačak crni duks,crnu široku trenerku i crnu maramu onako umotanu oko glave,kao praaaaaavi reper! :D Pozdravile smo se s njim i tako...ode i on... Otišle smo po te dve drugarice koje su stajale u podnožju mosta i tako počele malo da pričamo... :D Jedna od njih dve je počela o svojoj simpatiji,a to je jedan od njenih najdosadnijih govora... xD Izvini Ale ako ovo čitaš,ali ja se stvarno smorim kad pričaš o njemu... xD Mislim ja znam kolki je on kreten,a i ti znaš,pa moram to da kažem... xD Srele smo jooooš dve drugarice koje su išle u centar i tako malo u povratku u centar smo pričale i s njima... One su nas ostavile,tj oišle dalje pošto su morale da idu kod njihove bake,tj bake jedne od njih dve... xD I tako,mis mo otišli kod Kulturno,al ne baš ti pored jezera jer se tu okupilo društvo momaka,ajde baš da nekažem dečaka zato što oni to i nisu više,'93,'92 i '91... :D Mi smo malo tu pored pričale i rešile da se vratimo u gra i pronadjemo roditelje od nas tri... Ali imale smo dva nečina da dodjemo do grada,brži put je da prodjemo pored ove gomile dečaka,ili da idemo obilaznim putem preko zelenog mosta... xD Nekako smo se nagovorile da prodjemo pored ovih momaka,i prošle smo,ma ništa strašno! xD Kad smo došle tu negde kod bine,nismo mogle da ih nadjemo,pa smo otišle malo kod muzičke škole koja se nalazi s jedne strane jezera,a s druge je kulturni... :D Ali odjednom,počela je da pljušti kiša,a mi smo bile obučenje prilično letnje... Trčale smo ka centru ko pomahnitale,i onda smo skontale da svi u centru trče pomahnitalo... xD Al bukvalno svi,samo što se nismo sudarile s njima... xD Sakrile smo se na trenutak ispod nastrašnice jedne trafike da predahnemo,i nastavile smo da trčimo ka Sarinoj kući... Stigle smo kod nje i skontale da nam roditelji još nisu stigli,i onda smo ih pozvale,i nakon desetak minuta su se vratili... Sarin brat i njegov drug su zauzeli komp i nisu nas puštali uopšte... Al su nas barem poslali da ima kupimo cigare,a nama još sok,a ja sam crkavala od žedji tako da mi se nije puno govorilo da bih krenula! xD Kad smo se vratile stljuštile smo celu Coctu,i još smo kao nešto malo pričale... Ova druga drugarice,Tamara,je odma krenula o onom Cuci('92) s crnom maramom da priča kako je prelep ovako a na slikama kad pozira ne ispadne baš... Mislim i ja kontam da kad ga slikaju ovako bez poziranja extra ispadne,to sam videla i na netu na jednom sajtu... :D A meni se svideo jaaaaaaako njegov mladji brat Mali Cuca koji je '93! ;D Jaw,ali dodatno mi se svidja jedan s neto kojeg sam upoznala na rodjendanu jedne drugarice... Al neznam zašto mi se svidja,nije nešto ni lep... Hahah,tamo na rodjusu se džapao s jednom,kao da su se tukli,jer nije dao da mu skine kačket,prosto ga ne razumem,lepši je kad ga skine,i kad mu ga je konačno skinula stavio je kapuljaču... xD Av joj,nikad neću da zaboravim ovo,midlim ja se na ovo sećam kao blam al i kao ono kad mi se svideo... xD Kad se ''tukao'' s ovom koja je htela da mu skine kačket,ja sam sedela pored njih na krevetu,i u jednom trenutku se okrenuo i onako pogledali smo se pravo u oči nekoliko sekudni... xD Tad mi se jako svideo... :D Avv,eto to je od onog što je bilo juče,i od onog što sam se sećala... xD
Pisaću danas uveče ša je bilo danas tokom dana... xD | |
| | | roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sat Jun 28, 2008 3:57 pm | |
| Sooooooooooper ti je dnevnik!!!!! | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sat Jun 28, 2008 4:36 pm | |
| Hwala,al ja josx nisam zadowoljna,kad my bude sooper dan bitje bolje... ;D | |
| | | roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sat Jun 28, 2008 5:37 pm | |
| | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sat Jun 28, 2008 8:13 pm | |
| Today.... 28/6/2008 Pa dan mi je počeo tako što sam se dooooooobro naspavala i probudila u 12 sati! xD Tata me je nazvao i kao nešto malo iskritikovao zbog tog kasnog budjenja i toga... Morala sam odma da trknem nešto da jedem jer nisam mogla da podnesem tolku glad! ;D Kao i obično,pojela sam jednu porciju pahuljica! Malo sam sela za komp i pisala tako po forumu,kad se ono odjednom čulo da sam diskonektovana s krstarice,začudila sam se jer mi se to nikad nije dešavalo... Pokušavala sam da udjem,i pikušavala ali ništa... Bila sam sva pod stresom kad sam skontala da je tu delovao virus i znala sam da će mi uskoro pasti sistem i da treba što više pre nego što se to desi da pišem na forumu... To očito znam iz iskustva,jer uvek kad mi se to dešavalo posle par dana mi je pao sistem... Virus mi je čak i skratio trajanje MiRC-a,i zato nisam mogla da udjem na Krstaricu! Kasnije su došli moji roditelji i kad sam im rekla to,ovako je bio njhov odgovor: -Pa lepo,po koji je ovo beše put da se ovo dešava? Hmmmph,i tako dalje sam se malo smarala uz TV,jer neznam zašto drugarice iz ulice me nisu zvale,a sve mi je nešto padalo na pamet da im je nešto moja bivša najbolja drugarica koja i ide samnom u razred a i živimo u istoj ulici nešto napričala,hmm,ili možda njena mama... xP Ma nema veze,upalila sam sada komp i sva sreća mi još nije pao sistem,ali non stop mi izlaze obaveštenja da mi je komp ''inficiran''! I pojavljuje mi se obaveštenje od antivirusa da moj komp ima -Genetskog Trojanca-,mislim DIWNO! Huh,uživam u poslednjim momentima do konačnog ''pada''.... xD ali dobro,srediće mi to programmer nekako,a dotle ću insistirati da dobijem konaaaaaačno NOVI KOMP! | |
Number of posts : 4783 Age : 74 Location : NA RBD koncertu........ Hoby : Pevanje, tenis, plesanje, gluma, visenje po netu, spavanje, dopisivanje con amigas, a omiljeni hobi! Humor : xaxaxaxaxaxa =) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-11-28
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sat Jun 28, 2008 8:26 pm | |
| Jaoj Emice.... jadnicak... i ja imam virus.... a da te pitam... da li si mozda prihvatila neku sliku sto ti je moj msn slao????????? | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sat Jun 28, 2008 9:14 pm | |
| Nisam,znam ja da je to virus,msm nesxto si poqpila s neta pa zato ty tako,al ja znam da to netreba da primam jer mi se desxawalo wetj to da my sxalje necxiji,msm da bi trebalo da i ty kao i ja odnesesx do programera da ty izbatzy to jer je opasno,tako tim MSN-om se samo prenosy... :/ | |
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sat Jun 28, 2008 9:18 pm | |
| Jaoj dobro je... .Znaci nisam ti ja prenela.. jaoj super.... Strasno sam se uplasila..... :D:D:D:D:D | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sun Jun 29, 2008 12:34 am | |
| lol... xD Nosim ga sjutra odma kod programera! xD Idem u ponedeljak s tatom kod nkog programera,a josx tje my i poprawity slusxalitze i mikrofon... xD | |
| | | Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sun Jun 29, 2008 2:37 pm | |
| Aaaaw.
Jebeni virus (:
Neg fino,fino Emice...Zato na msn-u uvijek imaš status nisam tu :DDD | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Mon Jun 30, 2008 12:38 pm | |
| Zato shto nmg da odgowara jer nisam tuj... xD | |
| | | None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Mon Jun 30, 2008 10:49 pm | |
| | |
| | | Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Tue Jul 01, 2008 11:53 am | |
| | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Tue Jul 01, 2008 2:56 pm | |
| | |
| | | None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Wed Jul 02, 2008 1:44 am | |
| | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Wed Jul 02, 2008 1:13 pm | |
| 2/7/08-početak HH,ustala sam u jedanaest sati shto je i bilo za ochekivanje jer sam zaspala u jedan i morala sam da se naspavam! :D Kad sam ustala odma sam otrčala za komp i tako pisala po forumu... Kad mi to dosadilo razmishljala sam o tome kako mi je tennis wetj dosadio kao i wetjina mojih dosadashnjih sportowa i rekreacija... Nije ni chudo kad se stalno radi isto... Razmishljala sam o pliwanju,zabawno je,troshe se kalorije(xD) i takotz.... :D Sad idem da jedem,ali wolela bih da chujem washe komentare,mislim predloge,odnosno shta da predlozhim roditeljima da krenem da treniram... | |
| | | Klara.
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Thu Jul 03, 2008 11:31 am | |
| Ma da Emix!
LOL....Pa pitaj ih LMAO. | |
| | | None95
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Thu Jul 03, 2008 11:32 pm | |
| | |
| | | Klara.
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Fri Jul 04, 2008 11:10 am | |
| Omg cuti spamujes | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: (: OMG Diary :) | |
| |
| | | | (: OMG Diary :) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |