|
| (: OMG Diary :) | |
|
+8*S~u*N~c*E~ *Mawa Ponchita* *barbie'n'fashion girl* None95 Klara. roberta_bg *~TEDDY~DANCER~* Ema 12 posters | |
Author | Message |
---|
Klara.
Number of posts : 5516 Location : in tom's head Icon : About you : Einstein je umro,Goethe je umro,Dostojevski je umro,a ni ja se ne osjećam baš najbolje.. Registration date : 2008-01-26
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Wed Jul 30, 2008 12:08 am | |
| | |
| | | Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sat Aug 02, 2008 12:54 am | |
| Aw,pisatju sad tek kad se nesh desy i to... xD | |
| | | Ema Administrator
Number of posts : 11718 Age : 29 Location : Zrenjanin,Serbia Humor : : Registration date : 2007-10-06
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Thu Aug 14, 2008 11:46 pm | |
| Pisatju ja ponowo moj dnewnik chuim se wratim s mora.... xD Sad owde nemam bash wremena... | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Fri Aug 29, 2008 11:55 pm | |
| 29/08/08 Danas sam ustala oko pola devet,za cudo. Al naravno probudila me je mama.... A pogodi te zasto? Da bi isla kod zubara! Grrrrh! I ja sad tako sva mlitava od pospanosti obucem se i jedem nesto malo i mi krenule kod zube.... I dodjem ja tamo i predam knjizicu i ono moja mama pos se malo razbolela[virus neki] ona je pocela da kaslje necitava i ona me napusti u ovom uhhh neznam ni ja kakvom trenutku... Bogme cekala sam oko 1 sat da me prime... I ja udjem u ordinaciju i pita zubicka mene dal me boli zub,i ja kazem ne,samo treba jednostavno da se popravi... I kaze sad ona meni kao ima jaaaaaaaako puno pacijenata tu kao i ae da mi zakaze kao za neki drugi put....uuuuuuh! Htela sam da je nateram da sazvace taj papir na kom je napisala datum za koji mi je zakazala al sam se susdrzala,al mislim koji je to nacin da iako sam i jos juce bila i onda mi rekla dodji sutra da me tako ispali sad.... I konacan pregled mi je 4.septembra u hororobilnih osam sati ujutru!!!!!!! Kasnije su mi dosle drugarice,tj clanice benda da snimimo pesmu,al bezuspesno,prekinula nas moja mama koja je popizdela zato sto mi je soba u haoticnom stanju i rekla mi da ih sad sve ''izbacim'' i da sredim sobu do savrsenstva! To sam nazalost moju morala i da obavim.... Kad sam konacno zavrsila sve,a ma bas sve,mama mi je rekla da cemo ici na ''Dane Piva'',inace to je cuveni Zrenjaninski festival... Svi ga volimo zato sto stalno u luna parku imaju neke nove spravice za voznju kao na primer ove godine tocak smrti koji vrti jaaaaaako brzo i naglavacke..... Uglavnom bila sam na njemu 4 puta[dovoljno da prevazidjem i najmanji strah]. Kad smo stigli tamo u luna park,odma sam sela na nesto sto nije visoko,al vrti brzinom munje[!]. Znaci,mogla sam da ispadnem i stropostam se.... Posle sam otisla na tocak smrti i vozala se dva puta... Srela sam i moje dve drugarice iz razreda,Minu i Cecu,jedva sam ih cula kad su mi se javile,to zbog glasne muzike,a sedele su iza mene u tocku smrti.... Videla sam i jos par friendica Posle te dve voznje smo otisli na festival... Znaci sva mesta,a ma bas sva svacijata su bila popunjenija... Grad nikad nije izgledao ovako puno,mislim centar...Na sve strani vrvi jos i jos ljudi... Nismo nasli mesta pa smo morali stojeci da pijem sta smo narucili... Moji roditelji su cekali nastup ''Nevernih beba'',a kasnio je nastup oko sat vremena... I ja se smorila i trazila im kljuceve od kuce i eto me sad ovde... | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sun Aug 31, 2008 9:49 pm | |
| 31/08/08 O ovom danu nemam sta posebno da kazem...hmmm... Isla sam sa drugaricom i njenim i mojim roditeljima danas u Novi Sad,naravno u shoping Prvo smo bile na buvljaku,mada nije bilo nesto posebno 'upadljivo' dobrih stvari Onda smo skoknuli do Merkatora gde smo se Sara[moja drugarica] i ja zalepile za New Yorker i Tali Weijl....awwwwww....to je za mene raaaaj! Kad smo zavrsili shoping vratili smo se u ZR... Friendovi iz ulice su dosli po mene... Ja kao da vise i nemam zelju da izlazim tamo na ulicu da blejim s njima... :/ Kao da sam zrelija malo od njih,sto i jesam s obzirom da sam starija od nekih jednu,a od nekih i dve godine... Nije vise za mene jurnjanje i dzipanje[tabanje]... Pa,oni su krenuli svojim putem,a ja sam ostala sama da blejim kuci...al nasla sam utehu u kompu... | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Mon Sep 01, 2008 9:39 pm | |
| 01/09/08 Pah,pocela je skola... Prvi cas smo otisli kod razredne[matematicarke],nista posebno,samo smo pricali,i brate nemogu da verujem da je uzina ko dve srednje jeftine majce,mislim 700 din,ako je nesto preterano,onda je to cena uzine... I pa sad,ove godine treba da imamo i infos[informatika,tako cu u buduce govoriti],i takoc... Posle smo otisli na fizicko gde me je u svoje kandze uhvatila Tamara[jedna od dve tri moje bf u skoli i ovako],a inace je u pitanju odbojka i svako treba da ima svog para s kim ce igrati,pa sam i ja sa Tamarom... Non stop,ali non stop me je napucavala,mislim da imam modrice na rukama,al sam i ja njoj vratila.... Poooosle smo otisli,cek bre da se setim...hmmm....da,na geos[tako govorim i u buduce geografiju] gde nam je pacov[kako je zove moja friendica] pricala o tome sta cemo raditi ove godine...i sama je rekla da je Azija dosadna za proucavanje...moze li da nas bar malo postedi pa da ne radimo celu?! Ooooonda smo otisli na dva casa smora,odnosno tehnicko... Nemogu da verujem,opet nam predaje brkata[tako je zovemo],trebalo je da jos pre dve godine ode u penziju,ali neeeeeeee,uzela je muuuuusku penziju da bi nas mucila duuuuuze! Oh God.... Ja nemogu da verujem,pretpostavljam da ni vi nemozete,ali ceo cas je nabrajala lekcije koje cemo ove godine obradjivati,sto znaci da smo u vrucem sosu napravljenom od svezih smoreva pomesanim za dimljenim Oh My God ocenama... Onda smo otisli,opet kod razredne,kao na cas matisa,pos ona ga i predaje,zar ne?! I nemogu da verujem sta je reeeeekla!Aaaaaaaaaaaa! Srpski nam vise nece predavati ''Kamena''!Aaaaaaaaa! Taman me je zavolela...naravno kao ucenicu....Hmmmmmmmmmmmmmmmmpphh... Ovo je smrt,a taman sam zavolela srpski....aaaaaaaaa..... Sad ce nam predavati nastavnica Mira[cudi me da nema nadimak,jedina ona...hmmm,da im nije pretila smrcu?!],mislim da mi se nece svideti s obzirom da sam videla kako je opalila mom drugu koji se smejao,big cvrgu,al tako da boli,a tesko meni kad se ja stalno smejem... U,uh... Posle smo otisli na gradjansko,i to nam predaje druga nastavnica,odnosno prosle godine nam je predavala pedagogica,znaci non stop neka [izvinite] jebena politika i ta sranja... A ova nova je neka sto predaje istoriju,al ne nama,mi imamo to zadovoljstvo da nam predaje neko zbog koga mozemo ceo cas da se smejemo,al ozbiljno,non stoo,cim nas zasmeje odma se pretvori u nekog strogog manijaka i pocne da nas izbacuje s casa...grrrh.... I tako smo se podelili u grupe i to,i smarali...sta reci,mislim opet politika... Da li ce i ona tako non stop smarati?Mislim,svakom reci koju izgovori? Mislim,ta nasa pedagocica je imala taaako lep glas....da smo spavali ceo cas... I tako,e da,nemogu da verujem,jedan Vanja,i njegov brat Dejan,ja sam mislila da smo se pomirili,ali ne,oni su me danas ujutru ignorisali[kao da sam bukvalno retardski nevidljiva],kad sam ih videla na putu do skole,posto zivimo u istoj ulici,a mojoj drugarici iz razreda su rekli da sam ja ''bezobrazna''[pazi ja?!What a mada fucking god?!Ja,alja bezobrazna?!Ko bi reko?!Wtf.?]kad su je sreli i kad je ona pitala sto su me ignore.... xP xP xP xP [nemojte da se uvredite,nisam se vama isplazila,to je poruka za te kretene!!!! xP] I to je to,tojest i tako dalje.... | |
| | | Love.And.Death
Number of posts : 11013 Age : 29 Registration date : 2008-02-17
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Mon Sep 01, 2008 10:57 pm | |
| | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Mon Sep 01, 2008 11:29 pm | |
| Pa da.... Jesuse God... | |
| | | None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Thu Sep 04, 2008 11:24 am | |
| - AShLeY wrote:
- 01/09/08
Pah,pocela je skola... Prvi cas smo otisli kod razredne[matematicarke],nista posebno,samo smo pricali,i brate nemogu da verujem da je uzina ko dve srednje jeftine majce,mislim 700 din,ako je nesto preterano,onda je to cena uzine... I pa sad,ove godine treba da imamo i infos[informatika,tako cu u buduce govoriti],i takoc... Posle smo otisli na fizicko gde me je u svoje kandze uhvatila Tamara[jedna od dve tri moje bf u skoli i ovako],a inace je u pitanju odbojka i svako treba da ima svog para s kim ce igrati,pa sam i ja sa Tamarom... Non stop,ali non stop me je napucavala,mislim da imam modrice na rukama,al sam i ja njoj vratila.... Poooosle smo otisli,cek bre da se setim...hmmm....da,na geos[tako govorim i u buduce geografiju] gde nam je pacov[kako je zove moja friendica] pricala o tome sta cemo raditi ove godine...i sama je rekla da je Azija dosadna za proucavanje...moze li da nas bar malo postedi pa da ne radimo celu?! Ooooonda smo otisli na dva casa smora,odnosno tehnicko... Nemogu da verujem,opet nam predaje brkata[tako je zovemo],trebalo je da jos pre dve godine ode u penziju,ali neeeeeeee,uzela je muuuuusku penziju da bi nas mucila duuuuuze! Oh God.... Ja nemogu da verujem,pretpostavljam da ni vi nemozete,ali ceo cas je nabrajala lekcije koje cemo ove godine obradjivati,sto znaci da smo u vrucem sosu napravljenom od svezih smoreva pomesanim za dimljenim Oh My God ocenama... Onda smo otisli,opet kod razredne,kao na cas matisa,pos ona ga i predaje,zar ne?! I nemogu da verujem sta je reeeeekla!Aaaaaaaaaaaa! Srpski nam vise nece predavati ''Kamena''!Aaaaaaaaa! Taman me je zavolela...naravno kao ucenicu....Hmmmmmmmmmmmmmmmmpphh... Ovo je smrt,a taman sam zavolela srpski....aaaaaaaaa..... Sad ce nam predavati nastavnica Mira[cudi me da nema nadimak,jedina ona...hmmm,da im nije pretila smrcu?!],mislim da mi se nece svideti s obzirom da sam videla kako je opalila mom drugu koji se smejao,big cvrgu,al tako da boli,a tesko meni kad se ja stalno smejem... U,uh... Posle smo otisli na gradjansko,i to nam predaje druga nastavnica,odnosno prosle godine nam je predavala pedagogica,znaci non stop neka [izvinite] jebena politika i ta sranja... A ova nova je neka sto predaje istoriju,al ne nama,mi imamo to zadovoljstvo da nam predaje neko zbog koga mozemo ceo cas da se smejemo,al ozbiljno,non stoo,cim nas zasmeje odma se pretvori u nekog strogog manijaka i pocne da nas izbacuje s casa...grrrh.... I tako smo se podelili u grupe i to,i smarali...sta reci,mislim opet politika... Da li ce i ona tako non stop smarati?Mislim,svakom reci koju izgovori? Mislim,ta nasa pedagocica je imala taaako lep glas....da smo spavali ceo cas... I tako,e da,nemogu da verujem,jedan Vanja,i njegov brat Dejan,ja sam mislila da smo se pomirili,ali ne,oni su me danas ujutru ignorisali[kao da sam bukvalno retardski nevidljiva],kad sam ih videla na putu do skole,posto zivimo u istoj ulici,a mojoj drugarici iz razreda su rekli da sam ja ''bezobrazna''[pazi ja?!What a mada fucking god?!Ja,alja bezobrazna?!Ko bi reko?!Wtf.?]kad su je sreli i kad je ona pitala sto su me ignore.... xP xP xP xP [nemojte da se uvredite,nisam se vama isplazila,to je poruka za te kretene!!!! xP] I to je to,tojest i tako dalje.... xDD Znam swe...xD Ali za wanju i dejana nznm~ | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Thu Sep 04, 2008 11:25 am | |
| Pa doro,ti se druzis s njima... xP | |
| | | None95
Number of posts : 10705 Age : 29 Location : ....net... Hoby : Igranje tennis sa zidom...xD Humor : xexe :) Icon : Registration date : 2007-12-06
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Thu Sep 04, 2008 11:39 pm | |
| Pa sad manje ! Pishi danashni dan! | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Fri Sep 05, 2008 12:59 pm | |
| Oki sad cu! | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Fri Sep 05, 2008 1:13 pm | |
| 04/09/08 Kasno sam ustala i morala sam odmah da se spremim i da rucham,to zbog informatike koju imamo u 12... Jbg otisla sam na infos i cekali smo nastavnicu pola sata,ma i vise i onda na kraju nije ni dosla odnosno je javila da nemoze kao da dodje... Imali smo tako 6 casova,najbolji mi bio srpski,gledali smo Tom & Jery To je nastavnica i zapisala u dnevnik,msm da smo gledali A inace trebali smo da analiziramo neki text u citanci al niko u razredu nije dobio citanku I takoc,na fizickom smo igrali odbojku i ja sam prva izasla i Sale me je stigao i isli smo zajedno do magistrale de je on skrenuo do autobuske,al mislim da je propustio bus,nemam blage... Ja sam uglavnom nastavila kuci i kad sam finaly stigla izvalila sam se na kauc i gledala valjda American Dragon il sta vec pa sam otisla malo na forum i pisala... I takoc za ovaj dan,uvece cu odma pisati dnevnik da ne bi sve zaboravila... | |
| | | None95
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Fri Sep 05, 2008 10:31 pm | |
| | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sat Sep 06, 2008 1:06 am | |
| Gracias Uf,nema potrebe da pisem danasnji dan,ionako nije nis bilo... | |
| | | None95
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sat Sep 06, 2008 3:18 pm | |
| Kod mene si... | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sat Sep 06, 2008 9:09 pm | |
| Obio,al to nije bilo za danas,nego zaj uce pos sam napisala u ponoc post | |
| | | None95
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Sat Sep 06, 2008 9:38 pm | |
| Ajde za danas napishi..: | |
| | | Love.And.Death
| | | | None95
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Wed Sep 10, 2008 3:18 pm | |
| Danas je bilo onako sm0r tako0 da ne werujem..xD | |
| | | Love.And.Death
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Wed Sep 10, 2008 3:24 pm | |
| | |
| | | None95
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Wed Sep 10, 2008 3:30 pm | |
| pa da... ... | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Thu Sep 11, 2008 3:15 pm | |
| Nema sanse da pisem dok mi ne bude zabavnije xD | |
| | | None95
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Thu Sep 11, 2008 8:46 pm | |
| Pa tak i ja... | |
| | | Ema Administrator
| Subject: Re: (: OMG Diary :) Thu Sep 18, 2008 8:29 pm | |
| 18/9/08 Ustala sam tako nesto oko osam i odma sam morala da strebam jer u deset sam na hor trebala da idem... Posle strebanja i strebanja krenem ja lepo da picim na hor jer sam kasnila... I kad sam dosla ispred vrata sale,u kojoj se odrzava i hor,videla sam da kasnim 20 min,al kad sam usla,Senke nije bilo,Senka je inace nastavnica hora... Doro,usla ja sela pored moje amiga Nine :D Osvrnula sam se malo i nisam videla jednog sto mi se bas bas svidja,al presladak je i jak je zabavan,awwww! I tako pevali mi i pevali,al smorili se ko nista,mislim izbor pesama je katastrofalan,neka ''Milkina Kuca'' i Neka dum,dum nesto... Doro i post nemam vremena da odem kuci ja otisla u skolu i tamo seeeeedela i seeeeeeedela dok mi casovi nisu startovali Fizika je bila uzas,samo polovinu gradiva sam skontala,mislim uzasno tesko je bilo... Na srpskom smo radili nesto o enterijeru i exterijeru jer ce nam nesto tako biti tema na pismenom... Pih,posle dosao geos,mislim da sam se doro pokazala,mislim cak da sam bila aktivna na casu,phahah,ipak meni je geos pomalo dosadan al eto cuda se desavaju! Joooj na matisu nisu stigli do mene i Sare da idemo na tablu,koja sreca!!! Onda,istorija,mamu mu jebem istoricar i njegovi domaci zadaci,zamislite sta je zadao?! Da mu donesemo neku sliku iz doba renesanse....jbt gde je njemu pamet... A jos sam se razocarala kad je Lajteru rekao kad se iznervirao zbog njega,a on je obicno normalan nastavnik,aj ne bas normalan al prinormalan: ''Idi kuci i pogledaj se u ogledalo da vidis na sta licis'' Joooj Boze,pa zar tako nastavnici treba da se obracaju ucenicima?!?!? Onda odosmo na cos,ja sam se totalno iskljucila jer znam da me na cosu nista ne zanima,i ja lepo uzela Saletov fon i pocela da snimam na sve strane... I gotov cos i tak....odo ja kuci,malo odem i kuckam po forumima[Uzgred setila sam se ujutru da napravim i stil za Anahi Serbia,pa pogledajte www.anahiserbia.co.cc www.anahiserbia.1talk.net] | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: (: OMG Diary :) | |
| |
| | | | (: OMG Diary :) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |