|
| <Little princess diary> | |
|
+3*barbie'n'fashion girl* Klara. Mionitza 7 posters | |
Author | Message |
---|
Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..&#9675;&#9829;With my prince charming!&#9829;&#9675;.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: <Little princess diary> Mon Jul 14, 2008 2:18 pm | |
| | |
| | | Mionitza
Number of posts : 3298 Age : 29 Location : ..&#9675;&#9829;With my prince charming!&#9829;&#9675;.. Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe & Bones Humor : I'm now soo sad! Icon : About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim! Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: <Little princess diary> Mon Jul 14, 2008 2:22 pm | |
| Today: Aj smorila sma se zeshce... Treba da serdjujem orman a mrzi me. Gledam snimak sa utakmice swaki sekund. Tako mi je bilo extra. Umalo nisam igubila glas. Bila sam u WIP lozi i naprawila interwju sa Miljkowicem. Ja extra je. Taj deo wip-a dobio je majce da se widi kao nasha zastawa. Ja sam dobila crwenu i belu.Ne znam zashto.Nabawila sma Miljkowicew mail i pozwala ga u banju. Njegowi roditelji tu imaju kucu jedwa chekam da dodje.Obecao mi je da ce me nauciti nekih zwrchkica. Jedwa chekam.Dogoworila sma se sa Sandrom da iemo kad male hale da ih chekamo. Bice super u petak!Yo0obac!<3 | |
| | | *S~u*N~c*E~
Number of posts : 3304 Age : 30 Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji... Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe Humor : valjda sam duhovita Icon : About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita.. Registration date : 2008-01-25
| Subject: Re: <Little princess diary> Mon Jul 14, 2008 5:27 pm | |
| | |
| | | Mionitza
| Subject: Re: <Little princess diary> Tue Jul 15, 2008 12:15 pm | |
| Heh! Today: E swe se promenilo! U shoku sam majke mi... Moja najbolja drugarica me nasamarila,a kreten s kojim sam bila preko neta u wezi je obichna dijabola. E majke mi shto sam ja uwek nesrecna? Zashto?Shta mi fali?Jel sam toliko losha ili shta wec?!Ne znam ni sama...Sad sam potpuno utuchena...I razdraziljiwa! Majke mi pochecu da plachem.Zashto se meni to deshawa!?Zashto... Odrichem se ljubawi i swega!Gotowo je! | |
| | | roberta_bg Administrator
Number of posts : 7295 Age : 29 Location : beograd Hoby : Zzanje sa mojom sestrom Humor : Naravno da imam!:))) Icon : About you : Nešto o meni... Registration date : 2007-10-23
| Subject: Re: <Little princess diary> Wed Jul 16, 2008 12:01 pm | |
| | |
| | | Mionitza
| Subject: Re: <Little princess diary> Wed Jul 16, 2008 4:45 pm | |
| TnXs! I owo je chista glupa istina shto pishem! | |
| | | Funky Angel Administrator
Number of posts : 1964 Age : 28 Location : U snovima! Hoby : Slusanje muzike,pevanje....... Humor : xexe=) Icon : About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...)) Registration date : 2007-10-07
| Subject: Re: <Little princess diary> Sun Oct 12, 2008 12:38 pm | |
| WoW, extra ti je dnevnik!!! Pishi josh...plzzz | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: <Little princess diary> | |
| |
| | | | <Little princess diary> | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |