Multifandom Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Multifandom Forum

Forum za sve fandome.

HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

<Little princess diary>

Go down 
+3
*barbie'n'fashion girl*
Klara.
Mionitza
7 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Mionitza

Mionitza

Female
Number of posts : 3298
Location : ..&amp;#9675;&amp;#9829;With my prince charming!&amp;#9829;&amp;#9675;..
Hoby : Pewanje,nowinarstwo,RBD,Dima,Toshe &amp; Bones
Humor : I'm now soo sad!
Icon : <Little princess diary> - Page 2 2i2btvp
About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim!
Registration date : 2007-12-01

<Little princess diary> - Page 2 Empty
PostSubject: Re: <Little princess diary>   <Little princess diary> - Page 2 EmptyMon Jul 14, 2008 2:18 pm

TnXs!
Back to top Go down
Mionitza

Mionitza

Female
Location : ..&amp;#9675;&amp;#9829;With my prince charming!&amp;#9829;&amp;#9675;..
About you : ~Najbolja sam,najlepsa!=)Narawno shala!Igram tennis i odbojku, takodje se bawim i klizanjem.Ne wolim alapacxe, ulizice i iskwarene osobe.Odlicxan sam djak i najwisxe wolim francuski. Sa 4uma su mi swi xtra:Klara, Simix, Tasxa, Emcxi, Lela, Jax, Anny i swi ostali, a od decxaka paaaa Sale...xD...Toliko o meni!...!KiSsY!...A da i obozawam Dimu Bilana i njegowog brata klona!U areni je bio welicxnstwen!Ima diwan glas i prelep je!Ako neko pocxne da wredja Dimu mogu strasxno0o0o0 da se naljutim!

PostSubject: Re: <Little princess diary>   <Little princess diary> - Page 2 EmptyMon Jul 14, 2008 2:22 pm

Today:
Aj smorila sma se zeshce...
Treba da serdjujem orman a mrzi me.
Gledam snimak sa utakmice swaki sekund.
Tako mi je bilo extra.
Umalo nisam igubila glas.
Bila sam u WIP lozi i naprawila interwju sa Miljkowicem.
Ja extra je.
Taj deo wip-a dobio je majce da se widi kao nasha zastawa.
Ja sam dobila crwenu i belu.Ne znam zashto.Nabawila sma Miljkowicew mail i pozwala ga u banju.
Njegowi roditelji tu imaju kucu jedwa chekam da dodje.Obecao mi je da ce me nauciti nekih zwrchkica.
Jedwa chekam.Dogoworila sma se sa Sandrom da iemo kad male hale da ih chekamo.
Bice super u petak!Yo0obac!<3
Back to top Go down
*S~u*N~c*E~

*S~u*N~c*E~

Female
Number of posts : 3304
Location : Negde u nasoj beskrajnoj vasioni,na jednoj maloj tackivi u odnosu na nju,na Zemlji...
Hoby : karate,sve u vazi rbd serije i grupe
Humor : valjda sam duhovita
About you : Druzeljubiva sam,Slatka sam...haha lo0o0l i duhovita..
Registration date : 2008-01-25

PostSubject: Re: <Little princess diary>   <Little princess diary> - Page 2 EmptyMon Jul 14, 2008 5:27 pm

wow bash sooper...
Back to top Go down
Mionitza

Mionitza

Female

PostSubject: Re: <Little princess diary>   <Little princess diary> - Page 2 EmptyTue Jul 15, 2008 12:15 pm

Heh!
Today:
E swe se promenilo!
U shoku sam majke mi...
Moja najbolja drugarica me nasamarila,a kreten s kojim sam bila preko neta u wezi je obichna dijabola.
E majke mi shto sam ja uwek nesrecna?
Zashto?Shta mi fali?Jel sam toliko losha ili shta wec?!Ne znam ni sama...Sad sam potpuno utuchena...I razdraziljiwa!
Majke mi pochecu da plachem.Zashto se meni to deshawa!?Zashto...
Odrichem se ljubawi i swega!Gotowo je!
Back to top Go down
roberta_bg
Administrator
Administrator
roberta_bg

Female
Number of posts : 7295
Hoby : Zzanje sa mojom sestrom
Humor : Naravno da imam!:)))
About you : Nešto o meni...
Registration date : 2007-10-23

PostSubject: Re: <Little princess diary>   <Little princess diary> - Page 2 EmptyWed Jul 16, 2008 12:01 pm

Extra ti je dnevnik!!!
Back to top Go down
Mionitza

Mionitza

Female

PostSubject: Re: <Little princess diary>   <Little princess diary> - Page 2 EmptyWed Jul 16, 2008 4:45 pm

TnXs!
I owo je chista glupa istina shto pishem!
Back to top Go down
Funky Angel
Administrator
Administrator
Funky Angel

Female
Number of posts : 1964
Hoby : Slusanje muzike,pevanje.......
Humor : xexe=)
About you : Hey...ja sam Stefana...'96 iz Krusevca...obozavam modu, decake, moje drugarice i Saleta sa foruma...:)))
Registration date : 2007-10-07

PostSubject: Re: <Little princess diary>   <Little princess diary> - Page 2 EmptySun Oct 12, 2008 12:38 pm

WoW, extra ti je dnevnik!!!
Pishi josh...plzzz
Back to top Go down
http://anahiserbia.1talk.net
Sponsored content

PostSubject: Re: <Little princess diary>   <Little princess diary> - Page 2 Empty

Back to top Go down

<Little princess diary>
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» My secret diary-Diary of litlle princes
» (: OMG Diary :)
» *My Diary*..(Kety)
» .:::~One cinderella write her diary~:::.